Merhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. İki aydır görüştüğüm biri var 6-7ay içerisinde evlenmek istiyor. Ailesiyle tanıştım neşeli sıcak insanlar. Görüştüğüm kişiyle bazı problemlerimiz var, yüksek lisans mezunuyum ingilizce kursuna gidip kendimi geliştirmek istiyorum ancak o buna karşı çıkıyor. Bense her şeyde bana destek olmasını istiyorum ama olmuyor
. Basit bir işte çalışmamı istiyor ve kendimi geliştirmemi istemiyor. Sigara dışında kötü alışkanlığı yok sosyal aktivite olarak doğa sporlarıyla ilgileniyor ve bunlarida erkek kardeşleri ve erkek arkadaşlarıyla yapıyor. Dürüst bir insan kötüde olsa her zaman doğruyu söylüyor , doğal samimi bir insan. Ancak beni kırdığında gönül almasını bilmiyor aksine kendisi küsüyor. Bu durumdan çok rahatsizim çaba göstersin istiyorum defalarca konuştum ama hatasını bile kabul etmiyor sen hatalısın diyor bana. Takıntıları var tartışırken yüksek sesle konuşsam kaldıramıyor şaka yapsam ciddiye alıyor meraklı davransam bunalıyor ama bunları kendisi yaptığında ve ben onu uyardığımda sinirlenip alınıyor. Erkeklik egosu biraz fazla, bazı konularda cinsiyetçilik yapıyor. Herzaman sahiplenici davranır aile ilişkilerine önem verir hastalansam hemen doktora götürmek ister gün içinde arar sorar herşeyimi merak eder.
Hanımlar bu adam 32 yaşında, zamanla değişirmi yoksa yaşı oturmuş artık bu şekilde devammı eder. Evli bir arkadaşım erkeklerin evlendiklerinde eşlerinden anlayış ve sevgi gördüğünde değiştiklerini ancak bunun hemen değilde zamanla olacağını söylüyor. Sizin fikirleriniz nedir ?