Eş . Kv.

Kesinlikle vazgeç demedim ..
Eşim yurt dışına çıktı kimse arayıp sormadı .
Eşim cezaevine girdi çalışıyordum avukat tuttum denetimli serbestliğe çıkardım ailesi hep bizim içinmi girdi bizene dedi bir kere aramadılar çocuğum oldu kimse gelmedi ..
Bunlara rağmen hala et tırnak görüş istersen ama ben görüşmicem diyorum ama doyumsuz annesine bir dur desin istiyorum veremem yapamam desin diyorum onlar zor zamanımızda el uzatmadığı için bunu istememde ..

Yanlış anlaşılmış kayınvalidem evime geldiğinde küs bile olsak tartışmış dahi olsak saygıda kusur etmedim hiç sadece komple gelmek istedi çocuğum doğmadan bir hafta öncesi çocuk küçük odayı boşaltı ben yerleşiyim maaşımı biriktiriyim küçük oğlumada iş versin baban ben keyif sürüyim istedi kabul etmedim evet tartışırken ağır konuştum ama dolmuşluğum vardı içimde tuttuklarım .
- eşim başka iş bulma imkanı yok ( denetimli serbestliği var sicili yüzünden işe alınmıyor sicilini sildirmek içinde 2 sene geçmesi gerekiyor ..

Yok bence çok haklısın , çok net ve doğru şekilde ifade etmişsin kendini , haddini bilsin , şuan sen olmazsan aç ve açıkta kalacak , bi de ailende açık arıyormuş , çok enteresan , bazen öyle gerçekleri yüzüme vurmaktan yanayım ben , annesine para göndermeyi de kesmesi lazım

Bu ay göndermicem dediğinde bile annesinin duygu sömürülerine maruz kalıyoruz ..

Maaşı yüzüne vurma diyenleri anlamıyorum gerçekten. Iyiki de vurmuşsun. Insanin bazen icini bosaltmasi gerekiyor. Size hak verdim. Benzer durumlari yasamisiz cunku.
Ayrıca Silkelensin de kendine gelsin esiniz. Zaten durumu iyiymiş ne diye yardım edeceksiniz ki ?

Bugüne kadar yapmadım en azından ..
Seni çok iyi anlıyorum cana getirmiş eşin haklısın.....
Kv konusunda sakın geri adım atma ama şuan yeni doğum yaptın ve erkekler bizim gibi bebeğe hemen alışamıyor bizde uykusuz yorgun ve gergin oluyoruz sonra evde tansiyon yükseliyor....
Oyuzden bu konuda biraz daha dikkatli olun asıl dikkat etmesi gereken eşin ama görev yine biz hanımlara kalıyor...
Minigin sağlıkla büyüt canım...

Eski konunuzu hatırlıyorum. Bu kadar nankörlüğe çok bile dayanmışsınız. Eşiniz yığılacak kapıı bulmuş tüm ailesini yanında yığmanın peşinde. Arkadaşlar ağır olmuş diyor ama bu kadar ağır olmasa eşiniz anlamaz(bence anlamamak işine geliyor). Bundan sonra iş eşinizde,şuandan itibaren olan tavrına göre ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Çoğu konunuzu okudum eşinizin tavrı hiç hoş değil. Bence az bile söylemişsiniz bazen gerçekten söylemek gerekiyor.

Ama devam ederse ben olsam anasına geri postalardim. Bu insanlar şükür edeceklerine hala kuduruyorlar nedense.

Durumu bize göre çok çok iyi ama hala ben bu ay bunu alamadım biliyormusun oğlum aldığım koltuğun taksidini ödeyemedim o koltuğuda eltime aldı eşime başkasının kullandığı koltuğun parasını niye sen veresinki biz evlenirken neyimize destek çıktılar sen işsizken kuruşmu verdiler yok ama bir kulağından girer öbüründen çıkar durumumuz onların üstünde olsa tamam dicemde en son görüştüğümüz de kaynanam bizim kredi çektiğimiz kadar paraya gidip kocaman bir set almış hava yapıyordu benim yüzüğüm bile yok eşim işsizken sattık .

Oooo kv yolunacak kaz arıyor böyle kadınlar iliğini kemiğini kurutana kadar devam eder. Eşiniz dur diyemiyorsa postalayın annesinin evine.

Oooo kv yolunacak kaz arıyor böyle kadınlar iliğini kemiğini kurutana kadar devam eder. Eşiniz dur diyemiyorsa postalayın annesinin evine.
Bunu eşime gösteremiyorum .
Düğüne giderken takmış takıştırmış iki koluda full düğn salonunda sahte dedi herkese eve geldik saklıcak yer arıyor ne önemsedin sahte şeyleri anne koy surda dursun diyince delirdinmi ne sahtesi dedi benim gelini olarak kolumda hiç bişey yoktu ..
Gözümde yok huzurumuz olsun diyorum ama bırakmıyorki ..
Düğünümde çeyrek taktığınıda dile getirmek isterim sahte takmak istedi kabul etmedim ona alıcağın paraya çeyrek al ama sahte takma dedim gerçektende çeyrek almıştı ..
Çokta umrumda olmadı evime beyaz eşyaları küçük ev aletlerini ailem mobilyarıda biz aldık eşimle tek kuruşu yok ama hala beklenti içinde neyin beklentisi naptında neyi bekliyorsun dimi maddi yönden destek olmasın olmuyorda manevi ol bare oda yok

Hıımm anladım şimdi çok dolmuşun ve düşündükçe sana hak veriyorum. Peki ayrılsan mutlu veya iyi olabilir misin

Hıımm anladım şimdi çok dolmuşun ve düşündükçe sana hak veriyorum. Peki ayrılsan mutlu veya iyi olabilir misin
Sorunlu bir evliliktense ayrılmak olabilir benim için asla uzak olmadı kimse içinde ölürüm diyemem severim seviyorum da .
Eşime gecen dedimki bu davranışların devam ederse ben bu evliliği bitiririm hep bu nedenden olmaz diyip durdum ama böyle devam edersen ben bu evliliği sevsemde bitiririm huzursuz olmamadan iyidir dedim çocuğu öne sürüyor . Biz Ayrılamayız modunda ..
Ama daha fazlasına tahamülüm kalmadı.

Bunu içinde iyice değerlendirmelisin bence bak bakalım hangisi sana ve özellikle çocuğuna iyi gelecek mesela kaçırdım mı bilmiyorum amaa çalışıyor musun? Mezuniyetine nedir? Ailen boşanan arkada durur mu?

Ohhh icimin yaglari eridi cok iyi yapmissiniz bazi adamlar iyilikten anlamiyor bir de sorsan en muhtesem aile onlarinki. En muhteşem kendileri. Boyle yuzune yuzune carpicaksin ki kendine gelsin. O da gelirse.

Bunu içinde iyice değerlendirmelisin bence bak bakalım hangisi sana ve özellikle çocuğuna iyi gelecek mesela kaçırdım mı bilmiyorum amaa çalışıyor musun? Mezuniyetine nedir? Ailen boşanan arkada durur mu?
Evet ailem arkamda durur lise mezun uyum ama iş bulabilirim .
Sorunlu bir hamilelik sonrası işten çıktım mecburi .

Evet ailem arkamda durur lise mezun uyum ama iş bulabilirim .
Sorunlu bir hamilelik sonrası işten çıktım mecburi .
Ailenin arkanda durması çok iyi. Ben böyle bir durumda ayrılık mantıklı derim. Çünkü yıllar geçtikçe her şey daha çok birikip bitecek ve sen daha mutsuz bir insan olacaksın. Önemli bir karar bence iyice otur ve düşün varsa kurtarılacak bir nokta kurtar fakat yoksa kendinş çokta kasmaya gerek yok bence ki her zaman derim hayat kısa kimse için kendini üzmeye gerek yok

Keşke söylemeseymişin Bazı şeyler kavgada bile söylenmez

Bence haklisin. Esin ve ailesi iyice yuzsuzlesmis. Bir daha annem derse yolla annesinin evine. Bence artik daha sert tepkiler gosterme zamanin gelmis ve hatta geciylr bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…