- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Haklımısınız evet
Biraz ağır olmuş mu evet
Umarım aklını başına devşirir
Biraz ağır olmuş mu evet
Umarım aklını başına devşirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle vazgeç demedim ..Sonuna kadar haklısın ağır da konuşmuşsun ama haketmiş. Arsız ailesine, kendi ailen sayesinde kazandığı parayı yedirmek zorunda değilsin o hele hiç değil. Tavrını belli et kendine gelsin. Ama şu da var herkesin anne babası ailesi vazgeçmesi zor.
Yanlış anlaşılmış kayınvalidem evime geldiğinde küs bile olsak tartışmış dahi olsak saygıda kusur etmedim hiç sadece komple gelmek istedi çocuğum doğmadan bir hafta öncesi çocuk küçük odayı boşaltı ben yerleşiyim maaşımı biriktiriyim küçük oğlumada iş versin baban ben keyif sürüyim istedi kabul etmedim evet tartışırken ağır konuştum ama dolmuşluğum vardı içimde tuttuklarım .Adam sadece dışarı çıkacak diye bu kadar saydırmanız hoş değil. Yüzüne vurmadım diyorsunuz da bir ufak kavgaya bakıyormuş demek ki yüzüne vurmanız. Sonuçta eşiniz boş durarak para almıyor bağış yapmıyorlar çalışıyor yani vasıfsızdın da alamayacağın maaşı alıyorsun çirkin şeyler eşinizin yerinde olsam çıkardım o işten. Kaynanan sizinle görüşmüyorsa evinize almayacağınızı biliyorsa nasıl gelip görsün bebeği? olan olmuş görüşmüyorsunuz sürekli deşmenin alemi yok
Yok bence çok haklısın , çok net ve doğru şekilde ifade etmişsin kendini , haddini bilsin , şuan sen olmazsan aç ve açıkta kalacak , bi de ailende açık arıyormuş , çok enteresan , bazen öyle gerçekleri yüzüme vurmaktan yanayım ben , annesine para göndermeyi de kesmesi lazımEvet olabilir sanırım ama artık tutamadım içimde ben zora düşüyorum yeri geliyor annesine yolladığı para kadar aileden borç alıyorum ( desemde asla geri verilmeyen borç) ve hala onlara verme peşinde bir tane bile kişi gelmedi aileden çoçuğu görmeye ve benim ailemde açık aramaya çalışıyor.. Arada da nankörlük yapıp arkalarından laf söyliyor .
Bu ay göndermicem dediğinde bile annesinin duygu sömürülerine maruz kalıyoruz ..Yok bence çok haklısın , çok net ve doğru şekilde ifade etmişsin kendini , haddini bilsin , şuan sen olmazsan aç ve açıkta kalacak , bi de ailende açık arıyormuş , çok enteresan , bazen öyle gerçekleri yüzüme vurmaktan yanayım ben , annesine para göndermeyi de kesmesi lazım
Maaşı yüzüne vurma diyenleri anlamıyorum gerçekten. Iyiki de vurmuşsun. Insanin bazen icini bosaltmasi gerekiyor. Size hak verdim. Benzer durumlari yasamisiz cunku.Merhaba bayanlar gene konu acıyorum canımı iyice sikan sorunlar yaşamaya başladım sizin önerileriniz en iyisi oluyor sanırım bana çünkü çevremdekiler sürekli evliliğim zede görmesin diye alttan al diyenle dolu ..
Ben doğum Yapalı 3 ay oldu KV arayıp sormadı bile ..( para istemek dışında)
Ben kesinlikle konuşmama kararı aldım çok tartışma yaşadık kendisiyle bu doğumdan öncede hepsini sineye çektim bir şekilde tartıştık ama çocuğumu görmeye gelmemesi çok zoruma gitti ve telafisi asla olmıcak ..
Çocuk doğmadan önce evime yerleşmek istedi kabul etmedim çünkü zaten anlaşamıyoruz sorun şu bu aralar eşimi sık sık arayıp saçma sapan duygu sömürüleri yapması eski konularından biliyorsunuzdur belki ..
Ailem eşim işsiz kaldığında destek çıktı ve hala öyle eşim amcamın yanında çalışıyor normalde alamıcağı maaşlar alıyor ( eşime asla söylemem yüzünede vurmam ) ama oda farkında .
Eşimin kardeşi cezaevinde kayınvalidem ona da destek çıkmamızı görüşmeye gitmesini istiyor eşimin bende eşime ozaman annene vericeğine bencede kardeşine ver en azından eşinin 2 çocuğu var rahatlar kız dedim yok kayınvalidem sömürücek insan arıyor resmen ( EE be kadın kocandan maaşın var babadan var bir tane oğlun var çalışan başında devletten destek alıyorsun ) napalım elimizde kalanıda sanamı verelim komple ..
Eşime neler demişse bayramda gidicekmiş yanlarına benide götürmek istedi gitmek istemiyorum bebeği görmeye gelmediler arayıp sormadılar göstermeyemi götürücem ..
Aileme yansıttı babamda sende üveylik varmı diye sordu eşimde yok diyince kızım senin gitmeene karşı çıkamaz ama sen kızımı zorlıyamazsın götürmeye dedi şimdi gece 2 saat bebeğe baktı dışarda işi var ama gün içerisinde herhangi bir saatte de yapabilir bebeğe bak kahvaltı edicem dedim o tokmuş dün birşeyler yapmıştım çok sevdiği için sabah yemiş tokmuş . illa çıkıcam diye tutturdu tam kahvaltılığı hazırlıyorum bebeği koydu içeri ağlıyor asla dayanamıyorum
Kızdım bütün kahvaltılıkları çöpe boşalttım ..
Ve kusura bakmıcaksın sende annen gibisin ne çoçuk diye bakarsınız ne umrunuzda olur dedim annenin yaptığı gibi yapamazsın çoçuğuma dedim üstüme gelince de yok iyilik yapıyoruz diyince kattım katıştırdım neyin iyiliğini yapıyorsun sen bana diye şuaanda işsizdin alamıcağın maaşı alıyorsun vasıfsız olduğun halde ama şükür ediceğine sana sahip çıkmayan ailene dağıtma peşindesin ailem o parayı almanı sağladı çünkü kızları rahat etsin istiyorlar dedim annesini savununca 4 sene aynı mahallede oturduk madem çok yardım destek çıkıyordu niye buraya taşındık biz diye çıkıştım ( bu arada destek olabilicek güçte kayınvalidem)
Benim sınırlarımı zorlama artık gözümü karartırma herşeyi dilerim çok sevdiğin annenin yanına kalırsın dedim artık kafam kaldırmıyor tavırllarını bana tavsiye verinnn ..
Seni çok iyi anlıyorum cana getirmiş eşin haklısın.....Bugüne kadar yapmadım en azından ..
Yanlış anlaşılmış kayınvalidem evime geldiğinde küs bile olsak tartışmış dahi olsak saygıda kusur etmedim hiç sadece komple gelmek istedi çocuğum doğmadan bir hafta öncesi çocuk küçük odayı boşaltı ben yerleşiyim maaşımı biriktiriyim küçük oğlumada iş versin baban ben keyif sürüyim istedi kabul etmedim evet tartışırken ağır konuştum ama dolmuşluğum vardı içimde tuttuklarım .
- eşim başka iş bulma imkanı yok ( denetimli serbestliği var sicili yüzünden işe alınmıyor sicilini sildirmek içinde 2 sene geçmesi gerekiyor ..
Durumu bize göre çok çok iyi ama hala ben bu ay bunu alamadım biliyormusun oğlum aldığım koltuğun taksidini ödeyemedim o koltuğuda eltime aldı eşime başkasının kullandığı koltuğun parasını niye sen veresinki biz evlenirken neyimize destek çıktılar sen işsizken kuruşmu verdiler yok ama bir kulağından girer öbüründen çıkar durumumuz onların üstünde olsa tamam dicemde en son görüştüğümüz de kaynanam bizim kredi çektiğimiz kadar paraya gidip kocaman bir set almış hava yapıyordu benim yüzüğüm bile yok eşim işsizken sattık .Maaşı yüzüne vurma diyenleri anlamıyorum gerçekten. Iyiki de vurmuşsun. Insanin bazen icini bosaltmasi gerekiyor. Size hak verdim. Benzer durumlari yasamisiz cunku.
Ayrıca Silkelensin de kendine gelsin esiniz. Zaten durumu iyiymiş ne diye yardım edeceksiniz ki ?
Oooo kv yolunacak kaz arıyor böyle kadınlar iliğini kemiğini kurutana kadar devam eder. Eşiniz dur diyemiyorsa postalayın annesinin evine.Durumu bize göre çok çok iyi ama hala ben bu ay bunu alamadım biliyormusun oğlum aldığım koltuğun taksidini ödeyemedim o koltuğuda eltime aldı eşime başkasının kullandığı koltuğun parasını niye sen veresinki biz evlenirken neyimize destek çıktılar sen işsizken kuruşmu verdiler yok ama bir kulağından girer öbüründen çıkar durumumuz onların üstünde olsa tamam dicemde en son görüştüğümüz de kaynanam bizim kredi çektiğimiz kadar paraya gidip kocaman bir set almış hava yapıyordu benim yüzüğüm bile yok eşim işsizken sattık .
Bunu eşime gösteremiyorum .Oooo kv yolunacak kaz arıyor böyle kadınlar iliğini kemiğini kurutana kadar devam eder. Eşiniz dur diyemiyorsa postalayın annesinin evine.
Hıımm anladım şimdi çok dolmuşun ve düşündükçe sana hak veriyorum. Peki ayrılsan mutlu veya iyi olabilir misinEvet olabilir sanırım ama artık tutamadım içimde ben zora düşüyorum yeri geliyor annesine yolladığı para kadar aileden borç alıyorum ( desemde asla geri verilmeyen borç) ve hala onlara verme peşinde bir tane bile kişi gelmedi aileden çoçuğu görmeye ve benim ailemde açık aramaya çalışıyor.. Arada da nankörlük yapıp arkalarından laf söyliyor .
Sorunlu bir evliliktense ayrılmak olabilir benim için asla uzak olmadı kimse içinde ölürüm diyemem severim seviyorum da .Hıımm anladım şimdi çok dolmuşun ve düşündükçe sana hak veriyorum. Peki ayrılsan mutlu veya iyi olabilir misin
Bunu içinde iyice değerlendirmelisin bence bak bakalım hangisi sana ve özellikle çocuğuna iyi gelecek mesela kaçırdım mı bilmiyorum amaa çalışıyor musun? Mezuniyetine nedir? Ailen boşanan arkada durur mu?Sorunlu bir evliliktense ayrılmak olabilir benim için asla uzak olmadı kimse içinde ölürüm diyemem severim seviyorum da .
Eşime gecen dedimki bu davranışların devam ederse ben bu evliliği bitiririm hep bu nedenden olmaz diyip durdum ama böyle devam edersen ben bu evliliği sevsemde bitiririm huzursuz olmamadan iyidir dedim çocuğu öne sürüyor . Biz Ayrılamayız modunda ..
Ama daha fazlasına tahamülüm kalmadı.
Evet ailem arkamda durur lise mezun uyum ama iş bulabilirim .Bunu içinde iyice değerlendirmelisin bence bak bakalım hangisi sana ve özellikle çocuğuna iyi gelecek mesela kaçırdım mı bilmiyorum amaa çalışıyor musun? Mezuniyetine nedir? Ailen boşanan arkada durur mu?
Ailenin arkanda durması çok iyi. Ben böyle bir durumda ayrılık mantıklı derim. Çünkü yıllar geçtikçe her şey daha çok birikip bitecek ve sen daha mutsuz bir insan olacaksın. Önemli bir karar bence iyice otur ve düşün varsa kurtarılacak bir nokta kurtar fakat yoksa kendinş çokta kasmaya gerek yok bence ki her zaman derim hayat kısa kimse için kendini üzmeye gerek yokEvet ailem arkamda durur lise mezun uyum ama iş bulabilirim .
Sorunlu bir hamilelik sonrası işten çıktım mecburi .
Keşke söylemeseymişin Bazı şeyler kavgada bile söylenmezMerhaba bayanlar gene konu acıyorum canımı iyice sikan sorunlar yaşamaya başladım sizin önerileriniz en iyisi oluyor sanırım bana çünkü çevremdekiler sürekli evliliğim zede görmesin diye alttan al diyenle dolu ..
Ben doğum Yapalı 3 ay oldu KV arayıp sormadı bile ..( para istemek dışında)
Ben kesinlikle konuşmama kararı aldım çok tartışma yaşadık kendisiyle bu doğumdan öncede hepsini sineye çektim bir şekilde tartıştık ama çocuğumu görmeye gelmemesi çok zoruma gitti ve telafisi asla olmıcak ..
Çocuk doğmadan önce evime yerleşmek istedi kabul etmedim çünkü zaten anlaşamıyoruz sorun şu bu aralar eşimi sık sık arayıp saçma sapan duygu sömürüleri yapması eski konularından biliyorsunuzdur belki ..
Ailem eşim işsiz kaldığında destek çıktı ve hala öyle eşim amcamın yanında çalışıyor normalde alamıcağı maaşlar alıyor ( eşime asla söylemem yüzünede vurmam ) ama oda farkında .
Eşimin kardeşi cezaevinde kayınvalidem ona da destek çıkmamızı görüşmeye gitmesini istiyor eşimin bende eşime ozaman annene vericeğine bencede kardeşine ver en azından eşinin 2 çocuğu var rahatlar kız dedim yok kayınvalidem sömürücek insan arıyor resmen ( EE be kadın kocandan maaşın var babadan var bir tane oğlun var çalışan başında devletten destek alıyorsun ) napalım elimizde kalanıda sanamı verelim komple ..
Eşime neler demişse bayramda gidicekmiş yanlarına benide götürmek istedi gitmek istemiyorum bebeği görmeye gelmediler arayıp sormadılar göstermeyemi götürücem ..
Aileme yansıttı babamda sende üveylik varmı diye sordu eşimde yok diyince kızım senin gitmeene karşı çıkamaz ama sen kızımı zorlıyamazsın götürmeye dedi şimdi gece 2 saat bebeğe baktı dışarda işi var ama gün içerisinde herhangi bir saatte de yapabilir bebeğe bak kahvaltı edicem dedim o tokmuş dün birşeyler yapmıştım çok sevdiği için sabah yemiş tokmuş . illa çıkıcam diye tutturdu tam kahvaltılığı hazırlıyorum bebeği koydu içeri ağlıyor asla dayanamıyorum
Kızdım bütün kahvaltılıkları çöpe boşalttım ..
Ve kusura bakmıcaksın sende annen gibisin ne çoçuk diye bakarsınız ne umrunuzda olur dedim annenin yaptığı gibi yapamazsın çoçuğuma dedim üstüme gelince de yok iyilik yapıyoruz diyince kattım katıştırdım neyin iyiliğini yapıyorsun sen bana diye şuaanda işsizdin alamıcağın maaşı alıyorsun vasıfsız olduğun halde ama şükür ediceğine sana sahip çıkmayan ailene dağıtma peşindesin ailem o parayı almanı sağladı çünkü kızları rahat etsin istiyorlar dedim annesini savununca 4 sene aynı mahallede oturduk madem çok yardım destek çıkıyordu niye buraya taşındık biz diye çıkıştım ( bu arada destek olabilicek güçte kayınvalidem)
Benim sınırlarımı zorlama artık gözümü karartırma herşeyi dilerim çok sevdiğin annenin yanına kalırsın dedim artık kafam kaldırmıyor tavırllarını bana tavsiye verinnn ..