- 14 Ocak 2012
- 11.844
- 73.779
- 798
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Merhaba bayanlar gene konu acıyorum canımı iyice sikan sorunlar yaşamaya başladım sizin önerileriniz en iyisi oluyor sanırım bana çünkü çevremdekiler sürekli evliliğim zede görmesin diye alttan al diyenle dolu ..
Ben doğum Yapalı 3 ay oldu KV arayıp sormadı bile ..( para istemek dışında)
Ben kesinlikle konuşmama kararı aldım çok tartışma yaşadık kendisiyle bu doğumdan öncede hepsini sineye çektim bir şekilde tartıştık ama çocuğumu görmeye gelmemesi çok zoruma gitti ve telafisi asla olmıcak ..
Çocuk doğmadan önce evime yerleşmek istedi kabul etmedim çünkü zaten anlaşamıyoruz sorun şu bu aralar eşimi sık sık arayıp saçma sapan duygu sömürüleri yapması eski konularından biliyorsunuzdur belki ..
Ailem eşim işsiz kaldığında destek çıktı ve hala öyle eşim amcamın yanında çalışıyor normalde alamıcağı maaşlar alıyor ( eşime asla söylemem yüzünede vurmam ) ama oda farkında .
Eşimin kardeşi cezaevinde kayınvalidem ona da destek çıkmamızı görüşmeye gitmesini istiyor eşimin bende eşime ozaman annene vericeğine bencede kardeşine ver en azından eşinin 2 çocuğu var rahatlar kız dedim yok kayınvalidem sömürücek insan arıyor resmen ( EE be kadın kocandan maaşın var babadan var bir tane oğlun var çalışan başında devletten destek alıyorsun ) napalım elimizde kalanıda sanamı verelim komple ..
Eşime neler demişse bayramda gidicekmiş yanlarına benide götürmek istedi gitmek istemiyorum bebeği görmeye gelmediler arayıp sormadılar göstermeyemi götürücem ..
Aileme yansıttı babamda sende üveylik varmı diye sordu eşimde yok diyince kızım senin gitmeene karşı çıkamaz ama sen kızımı zorlıyamazsın götürmeye dedi şimdi gece 2 saat bebeğe baktı dışarda işi var ama gün içerisinde herhangi bir saatte de yapabilir bebeğe bak kahvaltı edicem dedim o tokmuş dün birşeyler yapmıştım çok sevdiği için sabah yemiş tokmuş . illa çıkıcam diye tutturdu tam kahvaltılığı hazırlıyorum bebeği koydu içeri ağlıyor asla dayanamıyorum
Kızdım bütün kahvaltılıkları çöpe boşalttım ..
Ve kusura bakmıcaksın sende annen gibisin ne çoçuk diye bakarsınız ne umrunuzda olur dedim annenin yaptığı gibi yapamazsın çoçuğuma dedim üstüme gelince de yok iyilik yapıyoruz diyince kattım katıştırdım neyin iyiliğini yapıyorsun sen bana diye şuaanda işsizdin alamıcağın maaşı alıyorsun vasıfsız olduğun halde ama şükür ediceğine sana sahip çıkmayan ailene dağıtma peşindesin ailem o parayı almanı sağladı çünkü kızları rahat etsin istiyorlar dedim annesini savununca 4 sene aynı mahallede oturduk madem çok yardım destek çıkıyordu niye buraya taşındık biz diye çıkıştım ( bu arada destek olabilicek güçte kayınvalidem)
Benim sınırlarımı zorlama artık gözümü karartırma herşeyi dilerim çok sevdiğin annenin yanına kalırsın dedim artık kafam kaldırmıyor tavırllarını bana tavsiye verinnn ..
Ben hamileliğimin 6 ayında 11 kilo vermiştik hergün hastanedeydik serum yiyordum 4 gün yemek süremedim ağzıma mutfağa giremiyordum baygınlık geçirdim taksiyi zor çağırdım adama durumu anlattım bana yardımcı oldu 30 dklık yolu taksici bişey olıcak bana diye korkmuş olucakki 15 dkda gitti adam eşimi aradı çağırdı ..Su kayinvalidelerden nefret ediyorum .gerçekten.benimki beni arar. ne sorar. Bende aramıyorum.Niye arayayimki. Hamileyim.ve bildiginiz gibi bulantilar oluyor.Benim kvdemde bana yakında yatağına da sizden çok özur dilerim sicarsin.dedi.bana.Bende siz merak etmeyin .oğlunuz temizler dedim. Cok m uhattap olmak yani.Niye aramiyorsun.dediğinde arayani ararım aramayini beynim siler dedim.bu kadar basit.
Tam boşanılacak erkek.Ben hamileliğimin 6 ayında 11 kilo vermiştik hergün hastanedeydik serum yiyordum 4 gün yemek süremedim ağzıma mutfağa giremiyordum baygınlık geçirdim taksiyi zor çağırdım adama durumu anlattım bana yardımcı oldu 30 dklık yolu taksici bişey olıcak bana diye korkmuş olucakki 15 dkda gitti adam eşimi aradı çağırdı ..
Ve bunlar yaşanırken kayınvalidemle aynı sokakta oturuyordum 1 kap çotbayı bırakın nasılsın bile demedi.( buda amma nazlı çıktı diye laf etmiş) eşim sabah işe giderken kahvaltı hazırlıyordu mutfağa giremiyordum .
Belki bir lokma yerim diye hazırlıyordu akşam gelince topluyordu ..
Böyle bir KV var ve eşim hala anlayamadı yüzünü..
Ben hamileliğimin 6 ayında 11 kilo vermiştik hergün hastanedeydik serum yiyordum 4 gün yemek süremedim ağzıma mutfağa giremiyordum baygınlık geçirdim taksiyi zor çağırdım adama durumu anlattım bana yardımcı oldu 30 dklık yolu taksici bişey olıcak bana diye korkmuş olucakki 15 dkda gitti adam eşimi aradı çağırdı ..
Ve bunlar yaşanırken kayınvalidemle aynı sokakta oturuyordum 1 kap çotbayı bırakın nasılsın bile demedi.( buda amma nazlı çıktı diye laf etmiş) eşim sabah işe giderken kahvaltı hazırlıyordu mutfağa giremiyordum .
Rabbim onlara muhtaç etmesin.büyük konuşmuyorum ama ben ac kalsamda aramıyorum bile kayinvalide kişisini yogurt ekmek yiyorum .okadar.ona muhtaç değilim ne ekerse onu biçer.Ben hamileliğimin 6 ayında 11 kilo vermiştik hergün hastanedeydik serum yiyordum 4 gün yemek süremedim ağzıma mutfağa giremiyordum baygınlık geçirdim taksiyi zor çağırdım adama durumu anlattım bana yardımcı oldu 30 dklık yolu taksici bişey olıcak bana diye korkmuş olucakki 15 dkda gitti adam eşimi aradı çağırdı ..
Rabbim yardım etsin sana kardeşim biz eslerimiz aptal değiller sadece aileciler ve aileye çok güveniyorlar okadar..Ahh sizi okadar iyi anliyorum kiii.
Benim başımda da aynılarından var (kv 2 görümce kp) biz maaşı yeni ayırdık ama etekleri tutustu napacaklarini şaşırdılar hem para istiyolar sürekli hemde bizi borca soktular. Sırf eşimin parasını ben yemiyim diye. Tamam girdigimiz borc bitince bize kalacak ama suan cok zor durumdayız. 5 milyar biriktirmiştik bir günde hepsi gitti. Yüklü bi para gelecekti o elimde kalmasın sırf diye aptal eşimin aklına girdiler. Yine sömürmeyede devam edecekler. Akşam kapıda çay içiyolar 4 kere gelip bizim evde ısıtıyolar. Sürekli yiyecekleri götürme çabalarındalar. Tüp geçmiş 100 lirayı..
Bu sene bunu yaptılar çok merak ediyorum seneye kurbanda elimize geçecek olan parayı nasıl yokedecekler. Allah bildigi gibi yapsın helal etmiyorum hic hakkımı...
Fazlasıyla çıksın diyemiyorum onuda gelip bizden isticekler. Okadar doluyum ki
Çok zor çok Allah kolaylık versin valla.Ahh sizi okadar iyi anliyorum kiii.
Benim başımda da aynılarından var (kv 2 görümce kp) biz maaşı yeni ayırdık ama etekleri tutustu napacaklarini şaşırdılar hem para istiyolar sürekli hemde bizi borca soktular. Sırf eşimin parasını ben yemiyim diye. Tamam girdigimiz borc bitince bize kalacak ama suan cok zor durumdayız. 5 milyar biriktirmiştik bir günde hepsi gitti. Yüklü bi para gelecekti o elimde kalmasın sırf diye aptal eşimin aklına girdiler. Yine sömürmeyede devam edecekler. Akşam kapıda çay içiyolar 4 kere gelip bizim evde ısıtıyolar. Sürekli yiyecekleri götürme çabalarındalar. Tüp geçmiş 100 lirayı..
Bu sene bunu yaptılar çok merak ediyorum seneye kurbanda elimize geçecek olan parayı nasıl yokedecekler. Allah bildigi gibi yapsın helal etmiyorum hic hakkımı...
Fazlasıyla çıksın diyemiyorum onuda gelip bizden isticekler. Okadar doluyum ki
Aynen canım maalesef.. adamlar bana gıcıklıgına onun aklınaa farklı şeyler getiiryor o daha evladının kötülüğünü mü istiycek diyor.para istiyolar para anlayan yokRabbim yardım etsin sana kardeşim biz eslerimiz aptal değiller sadece aileciler ve aileye çok güveniyorlar okadar..
Amin canim amin vallahi öyle..Çok zor çok Allah kolaylık versin valla.
Bu evlatlarına hiç destek çıkmayıp sömğrenlere şaşırıyorun para için neler yapıyorlar illaki oda düşer diyorum artık ben ..
Aynen oyleAynen canım maalesef.. adamlar bana gıcıklıgına onun aklınaa farklı şeyler getiiryor o daha evladının kötülüğünü mü istiycek diyor.para istiyolar para anlayan yok
Amin canim amin vallahi öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?