Eş . Kv.

Hakenede ağır konuşmak gerekir. Bazıları nankörlük edip neye nasıl sahip olduklarını unutuyor. Normal şartlarda bu sozler söylenmez ama sizinki normal şart değil.

Allah hayırlı ömürler versin e vladiniza.

Ben mantıklı buldum kayinvalide yerine kayniniza ve şaibelere yardım fikrinizi.
Nimetleri çöpe dökerek tavır yapmayın bi daha lütfen.

Tartışın çift terapisi alın. Esas sorun kayınvalidesi ve çoğu erkek ilk çocukta ya da 25 olmadan baba olunca babaliktan bir şey anlamıyorlar ( küçük bebek bakımı konusunda )

Zor süreç geçiriyorsunuz ama yıkıcı değil yapıcı olun. Eşinize ılımlı olun ve istikrarlı davranmaya devam edin.

Allah kolaylık versin.

Aileni, elin adamıyla kadınına yedirme. Sonra çok pişman olursun. Kadının 3 tane gelirini saydın, ben olsam 100 lira bile gönderttirmem öyle kadına.

Su kayinvalidelerden nefret ediyorum .gerçekten.benimki beni arar. ne sorar. Bende aramıyorum.Niye arayayimki. Hamileyim.ve bildiginiz gibi bulantilar oluyor.Benim kvdemde bana yakında yatağına da sizden çok özur dilerim sicarsin.dedi.bana.Bende siz merak etmeyin .oğlunuz temizler dedim. Cok m uhattap olmak yani.Niye aramiyorsun.dediğinde arayani ararım aramayini beynim siler dedim.bu kadar basit.

Hak etmediğin maaşı alıyorsun, vasıfsız falan bunlar biraz ağır olmuş, ilişkide derin yaralar açabilir.

Eşiniz hatalı davranmış,hem de çok ama daha düzgün bir üslupla ifade edilebilirdi sanki. Sen işsiz kalınca ailem biz iyi olalım diye ellerinden geleni yaptılar, sana uygun bir iş buldular... gibisinden. Ama bazen insan dolunca ne dediğini bilemeyebiliyor. Sizin de fazla doldugunuzu düşünüyorum. Zamana bırakın bakalım eşiniz nasil davranacak ona göre yön verin kendinize.

Fakat eşinizi seviyorsanız yanına gidip sana kırıcı konuşmak istemedim kusura bakma ama artık çok doldum konusmaliyiz diyerek, düzgün bir konuşma ile sıkıntılarınızı kırmadan anlatabilirsiniz bu da bir seçenek ve bence iyi bir seçenek.

Ben hamileliğimin 6 ayında 11 kilo vermiştik hergün hastanedeydik serum yiyordum 4 gün yemek süremedim ağzıma mutfağa giremiyordum baygınlık geçirdim taksiyi zor çağırdım adama durumu anlattım bana yardımcı oldu 30 dklık yolu taksici bişey olıcak bana diye korkmuş olucakki 15 dkda gitti adam eşimi aradı çağırdı ..
Ve bunlar yaşanırken kayınvalidemle aynı sokakta oturuyordum 1 kap çotbayı bırakın nasılsın bile demedi.( buda amma nazlı çıktı diye laf etmiş) eşim sabah işe giderken kahvaltı hazırlıyordu mutfağa giremiyordum .
Belki bir lokma yerim diye hazırlıyordu akşam gelince topluyordu ..
Böyle bir KV var ve eşim hala anlayamadı yüzünü..

Tam boşanılacak erkek.
Hala nasıl saygı sevgi duyuyorsunuz böyle beceriksiz ve nankör birine?
Şaşırtıcı.

En az ailesi kadar yüzsüz kocanız.

Siz kendi acinizdan haklı olabilirsiniz. Ama kadin. Ne yapsa ne etse yinede esinizin annesi. Ve oda onu atamaz işte. Ben başkaları yüzünden yuva yıkmaya karşıyım aslında. Burda aslında çözülmeyecek bir. Durum yok. Ama bunu göz önünde bulundurun: Siz esinizin annesine veya kardeşlerine yardim etmek zorunda değilsiniz, ama o yardim edilecek bir durum varsa yardım etmeli. Annesinin gereksiz isteklerini geri cevirin,ama esinizin de zor durumda kaldığını anlamaya çalışın
Bu ara ek not: biri beni bosanmakla tehdit etse düşünmem kendim boşarım o kişiyi.

Rabbim onlara muhtaç etmesin.büyük konuşmuyorum ama ben ac kalsamda aramıyorum bile kayinvalide kişisini yogurt ekmek yiyorum .okadar.ona muhtaç değilim ne ekerse onu biçer.

Ahh sizi okadar iyi anliyorum kiii.
Benim başımda da aynılarından var (kv 2 görümce kp) biz maaşı yeni ayırdık ama etekleri tutustu napacaklarini şaşırdılar hem para istiyolar sürekli hemde bizi borca soktular. Sırf eşimin parasını ben yemiyim diye. Tamam girdigimiz borc bitince bize kalacak ama suan cok zor durumdayız. 5 milyar biriktirmiştik bir günde hepsi gitti. Yüklü bi para gelecekti o elimde kalmasın sırf diye aptal eşimin aklına girdiler. Yine sömürmeyede devam edecekler. Akşam kapıda çay içiyolar 4 kere gelip bizim evde ısıtıyolar. Sürekli yiyecekleri götürme çabalarındalar. Tüp geçmiş 100 lirayı..
Bu sene bunu yaptılar çok merak ediyorum seneye kurbanda elimize geçecek olan parayı nasıl yokedecekler. Allah bildigi gibi yapsın helal etmiyorum hic hakkımı...
Fazlasıyla çıksın diyemiyorum onuda gelip bizden isticekler. Okadar doluyum ki

Rabbim yardım etsin sana kardeşim biz eslerimiz aptal değiller sadece aileciler ve aileye çok güveniyorlar okadar..

Çok zor çok Allah kolaylık versin valla.
Bu evlatlarına hiç destek çıkmayıp sömğrenlere şaşırıyorun para için neler yapıyorlar illaki oda düşer diyorum artık ben ..

Rabbim yardım etsin sana kardeşim biz eslerimiz aptal değiller sadece aileciler ve aileye çok güveniyorlar okadar..
Aynen canım maalesef.. adamlar bana gıcıklıgına onun aklınaa farklı şeyler getiiryor o daha evladının kötülüğünü mü istiycek diyor.para istiyolar para anlayan yok
Çok zor çok Allah kolaylık versin valla.
Bu evlatlarına hiç destek çıkmayıp sömğrenlere şaşırıyorun para için neler yapıyorlar illaki oda düşer diyorum artık ben ..
Amin canim amin vallahi öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…