- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Bugüne kadar yapmadım en azından ..Aldigi maaşı asla yuzune vurmam deyip agzina geleni saydirmak?
2 senede görüşmedim ama benim KV olsada olmasada çok iyi oğlu aracılığıyla ortalık karıştırır.Sakin gitme tavrini koru kendi gitsin o cocugu sen tek basina yapmadın oğlunun da çocuğu gelmesi gerekirdi valla kavga çıkıyor sorunlar oluyor tabi misal ben :)1.5 yıldır görüşmüyorum nerdeyse görüşmeyeceğim de.boylesi çok daha iyi.simdi burda beni topa tutanlar olacaktır ama esekten düşenin halini esekten dusen anlar.unutulmuyor olanlar.
Sinirlenmis olabilirsin, hakli olabilirsin ama boyle seyler iliskilerde buyuk yaralar açıyor ve saygi zedelendigi icin de devami çorap söküğü gibi geliyor.. O yuzden üzücü..Bugüne kadar yapmadım en azından ..
Artık annesine her ay yolladığı 200.300 lirada değilim annesi doyumsuz baktı veriyor şimdide kardeşinede çık onu alamadım onuda al diğer kardeşinide yanına al yardım param kesiliyor diyor ( kabul etmedim) doyumsuz eşim asla dur demiyor.Hmm yüzüne vurmanız etik olmamış ama bir bakalım hak etmiş mi? Evet hak etmiş. Ne münasebet hala annesine para veriyo ayol
1 haftadır anneme gitmek istediğimde ben gitmicem benim istediğim olsun gitmek istediğinde geliceksin benim istediğim olsun modunda .. Anlamadığım bir şekilde artık dayanamadım o parayı ailem senin annen kardeşlerin rahat etsin diye fazla fazla vermiyorlar sana dedimSen zaten söylemen gerekenleri söylemişsin. Tavrını göstermişsin. Biraz bekleyip eşinin neler yapıcağını bekle. Hal hareketlerine bir dikkat et bakalım.
Ama boşanmak istersen herhalde eşin ozaman dank edecektir.
Seninki gibi bir aile bulamayacağı için.
Ve annesi eminim kapıya koyar onu artık yolunacak bir kaz bulamayacağı için.
Evet olabilir sanırım ama artık tutamadım içimde ben zora düşüyorum yeri geliyor annesine yolladığı para kadar aileden borç alıyorum ( desemde asla geri verilmeyen borç) ve hala onlara verme peşinde bir tane bile kişi gelmedi aileden çoçuğu görmeye ve benim ailemde açık aramaya çalışıyor.. Arada da nankörlük yapıp arkalarından laf söyliyor .neyin iyiliğini yapıyorsun sen bana diye şuaanda işsizdin alamıcağın maaşı alıyorsun vasıfsız olduğun halde ama şükür ediceğine sana sahip çıkmayan ailene dağıtma peşindesin ailem o parayı almanı sağladı çünkü kızları rahat etsin istiyorlar dedim.
Burası çok ağır geldi bana yaa
Biraz iç dökmek gibi olucak ama hep şöyle dedimSizin konularinizi biliyorum , esiniz asla duzelmeyecek , siz de bu gudisle sinir hastasi olacaksiniz
Yerinizde olsam adami anasina temelli postalar , kendi ailemle mutlu mesut yasardim
Biraz iç dökmek gibi olucak ama hep şöyle dedim
- işi yok işsiz diye bırakılmaz işi olur
- içeri girdi olabilir insanlık hali bunun için olmaz düzelir .
- Annesine ben zordayken bile destek çıkıyor etle tırnak ayrılmaz annesine üzülüyor .
Ama artık bugün taştı o sabır ..
Kesinlikle öyle dur demediği içinde sorunlar büyüyor artık konuşmak fayda getirmedi sanırım çünkü ben düzgün konuştukca anlamak istemiyor bende Delirdim bağır çağır anlattım ..Haklisiniz , sorun zaten esinizin issiz kalmasi vs degil , herkesin basina gelebilir bunlar
Ama eski konularinizi da hatirliyorum resmen annesine sizin babanizin bakmasini istedi , yani bunlara bir dur demedigi surece sizin iliskiniz yolunda gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?