• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş kişisiyle gelişmeler (!)

En son bahçeye karşılık oturduğunuz evin yarısını istiyordu eşiniz.Onu alabildi mi? Alamadıysa alsın diye uğraşacaktır.Ben eşinizin de ailesinin de tek düşündüğünün size mal kaptırmadan boşanmak olduğunu düşünüyorum maalesef.Yine Allah bilir ama bu saatten snra eşinizin ne düşündüğünden ziyade siz ne istiyorsunuz ne düşünüyorsunuz ona odaklanın derim.
Yok, ev sende kalsın tamam, dedi. Ama beni iki ay yipratmasi yetti. Çünkü o tapular üç dört sene babasinda kaldı, sonra abisi gasp etmeye kalktı. Sonra sadece kendi üzerine aldı tapuyu. Ama ben isteyince zorladı vermemek için. Hepsi güvenilir bir ben mi değilim. Bir de sınırlı sinirli diyor ki biz hırsız mıyız? Sanki hirlilar

Yemem yemem. Korkuyorum zaten. Tuvaletten çıkıp elini sabunlamadan eliyle yemek ikramı yapan bir kadin olmasını bir kenara bıraktım, evime getirdikleri o arapça yazılardan sonra hiç güvenilmez bunlara.

Bu hayatta hepimiz farkli konularla sinaniyoruz. Senin sinavin da bu aile ve esin. Allah imtihanini kolaylastirsin ve yollarini acsin insallah. 🤲

Ben çekince bana gelmiyor. Tapuyu almak için iki ay siz de benimle mücadele ettiniz, biliyorsunuz süreci
Evet ama sonuçta size hakkınızı verdi. Ailesiyle bir olup mahkemelik de olabilirdiniz. Muhtemelen ele güne rezil olmamak için o tapu size verildi.

Ailesi sizi istemeye gelmedi mi? Çevresini, ailesini tanımadığınız bir insanla nasıl evlendiniz?

Neyse hatalar insanlara mahsus. Hepimiz geçmişe dönsek kim bilir neleri en baştan yapardık. Önemli olan bugünden sonrası.
Ailem cok iyi, cok cömert, cok demokrat insanlar dedi. Seni önceden tanistirirsam karışan falan olur gerek yok, seni kimse rahatsız etmesin, dedi. Nikahtan bir hafta önce tanışmaya geldiler. Sessiz sessiz oturdular. Sonra itiraf ettiler, bizi kizdiracak bir şey söylemesin diye tembihlemisler analarini

Ailesi sizi istemeye gelmedi mi? Çevresini, ailesini tanımadığınız bir insanla nasıl evlendiniz?

Neyse hatalar insanlara mahsus. Hepimiz geçmişe dönsek kim bilir neleri en baştan yapardık. Önemli olan bugünden sonrası.
Ayrıca toyluk diyebiliriz. Yol gösteren olmadı bana. Biz onu araştırmadık doğru. Hatta o dedi ki babamlar sizi arastirir

Tayin için nikahi önceden kiymistik. Nisan vs sonradan oldu. Ailesiyle, iş arkadaşlarıyla tanistirmadi beni.
Bla bla bla. Bu konuya neden girdik ki zaten, bunların önemi yok artık. Zaten isteme bile olmadan, onu bırak ailesinin bile senden haberi olmadan hangi akla hizmet nikah yaptın? O kadar kolay erişmiş ki, değerin kalmamış baştan. Herifin tayininden sana ne yani? Hey Allahım. Neyse. Artık o genç, başına boydak delikanlı değil kocan. Sen bırakırsan boşanmış 2 çocuklu bir adam olacak. Varı yoğu da sana ve ailesine kaptırmış. Afedersin aylarca cinsellik aramayacak hale gelmiş. Aldatma olmadığından eminsin, kuş ölmüş o vakit beybi. Ev kadını da almaz o, eli para tutan bir hizmetçi lazım. Varsa bu adamı alacak koca yürekli bir kadın, buyursun yani. :))))

Bla bla bla. Bu konuya neden girdik ki zaten, bunların önemi yok artık. Zaten isteme bile olmadan, onu bırak ailesinin bile senden haberi olmadan hangi akla hizmet nikah yaptın? O kadar kolay erişmiş ki, değerin kalmamış baştan. Herifin tayininden sana ne yani? Hey Allahım. Neyse. Artık o genç, başına boydak delikanlı değil kocan. Sen bırakırsan boşanmış 2 çocuklu bir adam olacak. Varı yoğu da sana ve ailesine kaptırmış. Afedersin aylarca cinsellik aramayacak hale gelmiş. Aldatma olmadığından eminsin, kuş ölmüş o vakit beybi. Ev kadını da almaz o, eli para tutan bir hizmetçi lazım. Varsa bu adamı alacak koca yürekli bir kadın, buyursun yani. :))))
Tayin ve isteme işini yanlış anladın öyle degil. Neyse boşver şimdi. Soyulup soğana cevrilmeye doymaz o. Bosver

Tayin ve isteme işini yanlış anladın öyle degil. Neyse boşver şimdi. Soyulup soğana cevrilmeye doymaz o. Bosver
Bu evlilik o istediği müddetçe sürer. Sen de hep bir bahane bulursun. En son ben yanında oldukça çocuklara zarar veremez, müdahale ederim falan dedin, orda umudum kesildi. En acısı da bunlar, bu kadar çektirdikten sonra en sonunda kendi isteği ile gidecek olması. Onun başını bekleyip çocuklarını koruduğunu sanman. Öyle olmadığını anladığında çok geç olacak.

Ailem cok iyi, cok cömert, cok demokrat insanlar dedi. Seni önceden tanistirirsam karışan falan olur gerek yok, seni kimse rahatsız etmesin, dedi. Nikahtan bir hafta önce tanışmaya geldiler. Sessiz sessiz oturdular. Sonra itiraf ettiler, bizi kizdiracak bir şey söylemesin diye tembihlemisler analarini
Aile boyu tuzağa düşürmüşler sizi maalesef.

Bu evlilik o istediği müddetçe sürer. Sen de hep bir bahane bulursun. En son ben yanında oldukça çocuklara zarar veremez, müdahale ederim falan dedin, orda umudum kesildi. En acısı da bunlar, bu kadar çektirdikten sonra en sonunda kendi isteği ile gidecek olması. Onun başını bekleyip çocuklarını koruduğunu sanman. Öyle olmadığını anladığında çok geç olacak.
Sen de bir yandan ömrümü yedin ömrümü 😜
Hayır ben bırakacağım onu hatta bıraktım bile, onun ummadığı bir yerdeyim

Bastan eş ailesi gerçek yüzünü göstermez çoğu sahte
Köprüyü geçene kadar
Evlilik hata olabilir insanlar hata yapmaya meyillidir
Kimse kusursuz degil
Önemli olan bundan sonrası

Bastan eş ailesi gerçek yüzünü göstermez çoğu sahte
Köprüyü geçene kadar
Evlilik hata olabilir insanlar hata yapmaya meyillidir
Kimse kusursuz degil
Önemli olan bundan sonrası
Cok güzel. Kendimizi suçlamak kolay ve yıpratıcı. Ama kim bilebilir iyi niyetinin bu kadar suistimal edileceğini

Sen de bir yandan ömrümü yedin ömrümü 😜
Hayır ben bırakacağım onu hatta bıraktım bile, onun ummadığı bir yerdeyim
Valla kusura bakma, hala onun istediği yerdesin. 😌Evindesin, insanlar evli diyor ona su damlası gibi çocukları var diyor, hayatını düzene koymuş, rüşdünü ispatlamış diyor, bir itibarı var insanlarda. Sadece paranı alamıyor, evin yarısını falan vermiş. Bunu da ne güzel başına kakıç yapıyor, ben elimden geleni yaptım diyor, alttan alıyorum onu diyor. Ne güzel ağlar dışarıya, acırlar bile. Bunca zaman gaspettiği haklarından bahsetmez, verdiği sus payına vaaay dedirtir.

Back