Eşşek demeyelim de ya çok iyi niyetli çok saf ben paramı sevdiğim insanlara harcamayı seviyorum der gerçekten harcar,zaten önüne geçmedim hiç bir zaman bunun.. Verdiği için Rabbim daha çok veriyor kendisine dedim birşeyler yapılacaksa herkes taşın altına elini koysun sadece sen değil paranı biriktir evladın evlatların olacak senin dedim o da bana o cümleyi kurdu. Eşimin hiç bir zaman para kontrolünü yapamayacağımı zaten biliyorum, versin daha çok versin inanın tek meselem kardeşinin yengesinin yanında bu kadar rahat konuşması ve eşimin sessiz kalması. Resmen düğünümü abim yapacak dedi şimdi bir şey desem ayıp olacak eşim tersleyecek diye sustum güldüm.
Çoğu hanımefendi anlamış ki ben para derdindeyim hayır meselem zaten kocamın yapacağını verici olduğunu biliyorum maalesef. Derdim en azından kardeşleri bu kadar rahat olmasın biraz çekinsinler yahu
Merhaba
Tüm yorumları okuyamadım. Sizin iyi niyetli olduğunuzu hissediyorum. Eşinizin afedersiniz enayi yerine konulduğunu, kullanıldığını vs düşünüyorsunuz.
Fakat paranın bir enerji olduğunu unutmayın. O enerjinin sahibi eşiniz ve kontrol- direksiyon onda. Ve siz o istikametinde gayet güzel ilerlerken direksiyona ani müdehaleler ederek akışı bozmayın. Kendi enerjinizi de bozmayın.
Bu konuda al ver dengesi gayet güzel. O para veriyor- güven, abilik motivasyonu alıyor. Kökleniyor. Ve en başından dürüst bir şekilde kendini ifade etmiş size.
Siz bu odaktan vazgeçin. Çoğu güzel para enerjisine sahip kişi vererek kazanır. Kadına değer vererek kazanır. Aileye değer vererek kazanır. Para dişil bir enerji. sonuçta.
Bozmayın. Odağınızı kendi para akışınıza çevirin. Direksiyonunuz boşa çıkmasın. Para sizin ne ifade ediyor : hak mı, güven mi, ego mu? Ne? Ve siz bundan neden rahatsızsınız?
Eğer kendinize odaklanmazsanız üzgünüm ;
Öncelikle eşiniz eril kontrolü ele geçirme gayretinde olduğunuzu düşünerek kendini size cinsel anlamda kapatacak.
çekirdek ailenizin Bereketi azalacak. Bereket ile para aynı şey değil. Unutmayın.
Sonrasında kadın olarak sizden geçer.
Erkek paradan, kadın bereketten sorumlu
Sizin aile denkleminizde eşiniz gayet eril sahiplenici. Sizin o oranda dişil olmanız gerekir. Her anlamda. Parayı harcarken bile. Kendi para enerjinizi dişil manada iyileştirin. Belki harcarken bile suçluluk hissediyorsunuzdur.
Kontrol değil akış
Vermek değil almak
Ben değil sen değil biz
Kelimeleri belki faydalı olabilir.
Önce kendinizi iyileştirin. Odağınızı kendinize sabitleyin. Sonra bu hissettiğiniz rahatsızlık ya ortadan kalkar ya da iyi ki böyle imiş dersiniz.
Bir rahatsızlık varsa neden ben bunu hissediyorum diye kendimize sormak
için geç değil şu an…ve cevap için.
Sevgiler