- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
-
- Konu Sahibi farawayfromhometown
Oh mu çekersiniz ah mı bilmem. Zengınnlaşırsam burayı satın alıpHadi insallah parayi bulursunda forumca bi oh cekeriz
Kadin heyecanlaniyodu kocasi gelecegindeBen de eşimle tanıştığımda böyle çalışıyordu. Göze alarak evlendik. Ben bekar hayatıma devam etttm şartım çocuk yapmamaktı. Pandemiden dolayı işi yalan oldu yanıma döndü. Başka işe başladı. Öbür türlüsü daha zevkliymiş
Eşinize söyleme anlatma şekliniz çok yanlış. Sözleşme yapalım ayrılırsak 1000 euro lafı maddiyatçı, gözünüzün parada olduğunu, eşinizi pek sevmediğinizi gösteriyor. Eşim bana böyle dese ben eşime güvenmez ayrılırdım.Yapacağım tabiki ..Onca yıl okudum atandım ..16 yıldır öğretmenim ne sandınız ..Siz yapmazdınız KESINNNN
İşte olan çocuğa olacak. Kaliteli eğitim alma hakkını elinden alacak annesi her halükarda.
Kesinlikle katılıyorum. İllaki gidecekse de ne olursa olsun, eşime güveniyorsam, aldatma gibi bi durum da yoksa giderdim işimi bırakıp. Çok zor bir durum. Çocuk için de çok zor olur. Ana ayrı baba ayrı.Ben eşimden ayrı kalmazdim ya. Yani şöyle eğer işimden vazgeçemiyorsam yurt dışına çıkmasını istemezdim. Yok illaki gitti peşinden ben de giderdim. Babam yurt dışında çalışıyordu, yılda bir aylığına gelirdi, bazen onu da gelmezdi. Hatta düğünümde bile bulunmadı izin alamadığı için. Baba figürü sadece telefondaki bir ses, bir süreliğine gelen bir misafirdi. Bu insana çok ağır gelen bir şey. Ben çocuklarıma bunu yaşatmak istemezdim.
Kocadan vazgeçiyorsan gel bacımmMerhaba arkadaşlar ..Daha önce de konu açmıştım ücretsiz izindeyim eşimin işi dolayısıyla Avrupa’da bir ülkeye geldik ..Ben 16 yıllık öğretmenim ve 12 yaşında bir oğlum var.oğlum burada özel uluslar arası okula başladı ama çok pahalı..Ev kirasi diğer masraflar deyince anca yetiyor para .Aslında size danışmak istediğim bu değil .Burada işe başlasam ,eşimle ayrılsak o para benim burada geçinmeme yetecek para olmayacak sadece kiralar 1500 benim en fazla alacağım 2000 olur .yani mümkün değil yetmez.Ben öğretmenlikten emekli olsam taaa 61 yaşı beklemem lazım ki o da erkenden emeklilik olduğu için para bile olmayacak (daha emeklilik konusunda da emin değilim belki de olmuyordur)Yani demem o ki ben dönmeye karar verdim.Evde ki bulgurdan olmak istemiyorum.Hazır orada belli düzeyde gelirim var ,devlet güvencem ..Eşim zaten uzaktan çalışıyor ama ülkede kalması lazım vergilerden dolayı Tr den çalışamıyor ama izin alıp aralarda gelir ,oğlumla biz tatillerde babasının yanına gelir gideriz ..Sizce çok mu kötü fikir ya kafayı yemek üzereyim.
Bana buralar çok kötü her şey çok pahalı falan demeyin ,burada yaşamak tek maaşla benim ölümüm olur ..
Ha ilaveten eşime ayrılırsak falan diye evlilik sözleşmesi imzalayalım her ay 1000 Euro yatırırsın sonuçta senin için işimi bırakacağım dedim sonuç hiç sıcak bakmadı
Agatha Christie tadinda, gizem, intikam, entrikaBen anlamadim,
Emekli maaşını göremeden ölecek belki bilmiyor kiSiz parayla bu kdr hasır neşir olmayın yaşlılıkta insana emekli maaşından önce insan lazım.
Benim anladığım kadarıyla zaten evliliğiniz çok sağlam temellere sahip değil. Siz de bunu dert ediyorsunuz. Ayrılma ihtimalim var eşimle ama onun için işimi bırakıp yurtdışına geldim, burada çalışma şartlarım hayat idamemi karşılamayacak ne yapmalıyım deseydiniz çok daha farklı cevaplar alırdınız. Bence anlatım şeklinizden dolayı tepki gördünüz.Merhaba arkadaşlar ..Daha önce de konu açmıştım ücretsiz izindeyim eşimin işi dolayısıyla Avrupa’da bir ülkeye geldik ..Ben 16 yıllık öğretmenim ve 12 yaşında bir oğlum var.oğlum burada özel uluslar arası okula başladı ama çok pahalı..Ev kirasi diğer masraflar deyince anca yetiyor para .Aslında size danışmak istediğim bu değil .Burada işe başlasam ,eşimle ayrılsak o para benim burada geçinmeme yetecek para olmayacak sadece kiralar 1500 benim en fazla alacağım 2000 olur .yani mümkün değil yetmez.Ben öğretmenlikten emekli olsam taaa 61 yaşı beklemem lazım ki o da erkenden emeklilik olduğu için para bile olmayacak (daha emeklilik konusunda da emin değilim belki de olmuyordur)Yani demem o ki ben dönmeye karar verdim.Evde ki bulgurdan olmak istemiyorum.Hazır orada belli düzeyde gelirim var ,devlet güvencem ..Eşim zaten uzaktan çalışıyor ama ülkede kalması lazım vergilerden dolayı Tr den çalışamıyor ama izin alıp aralarda gelir ,oğlumla biz tatillerde babasının yanına gelir gideriz ..Sizce çok mu kötü fikir ya kafayı yemek üzereyim.
Bana buralar çok kötü her şey çok pahalı falan demeyin ,burada yaşamak tek maaşla benim ölümüm olur ..
Ha ilaveten eşime ayrılırsak falan diye evlilik sözleşmesi imzalayalım her ay 1000 Euro yatırırsın sonuçta senin için işimi bırakacağım dedim sonuç hiç sıcak bakmadı
Ne alakası var ya evliliğim mükemmel üzgünüm sizi üzdüğüm için ve geleceğim hakkında endişelerimi de sizinle bu kadar ayrıntılı olarak paylaştığım için de çok pişmanım ..Sadece hayatta her şey bizim için olursa Tr ye dönersem dımdızlak kalırım diye fikir almak istedim konu nerelere geldi ..Lütfen daha fazla cevap yazmayın rica ediyorum ….Benim anladığım kadarıyla zaten evliliğiniz çok sağlam temellere sahip değil. Siz de bunu dert ediyorsunuz. Ayrılma ihtimalim var eşimle ama onun için işimi bırakıp yurtdışına geldim, burada çalışma şartlarım hayat idamemi karşılamayacak ne yapmalıyım deseydiniz çok daha farklı cevaplar alırdınız. Bence anlatım şeklinizden dolayı tepki gördünüz.
Emekli maaşını göremeden ölecek belki bilmiyor ki
Eş tarafından bakıldığında sözleriniz doğru ama çocuk annesiyle kalacaksa babası olarak zaten eşin söylemesine ihtiyaç duymadan vermek zorunda parayı. Kurlar bu haldeyken çocuğu niye kıt kanaat geçinsin adamın. Ayrılsada eşinden ayrılacak, babalıktan değil. Çocuk özel okulda da okur, istediği gibi yer-içer, istediğini giyer.Eşinize söyleme anlatma şekliniz çok yanlış. Sözleşme yapalım ayrılırsak 1000 euro lafı maddiyatçı, gözünüzün parada olduğunu, eşinizi pek sevmediğinizi gösteriyor. Eşim bana böyle dese ben eşime güvenmez ayrılırdım.
Şer gördüğümüz hayır, hayır bildiğimiz şer çıkabilir. Her şerde bir hayır vardır. Eşinizle ilişkinizi gözden geçirip ona göre karar verin.
Devlet memuru olmak, öğretmen olup atanmak çok da kolay değil. Bir çok insanın hayali. Ülkenin şartları şuan çok çok zor. Kendinize ait bir eviniz varsa, çocuğunuzu özel okulda değil de devlet okulunda okuturum, benim için yurtdışında okuması önemli değil, kıtkanaat türkiyede tek maaşla yaşarım senede 1 kez babasını görse yeter diyorsanız, eşimle evlilik hayatım çok da önemli değil. İşim eşimden daha önemli, eş bulurum iş bulamam diyorsanız ayrılın.
Kadin heyecanlaniyodu kocasi gelecegindebizde diyoduk evliligi diri tutmanin yolunu bulmussunuz diye
İşinizi bırakmak istememekte haklısınız ama uzak mesafede de bu evlilik nasıl yürür bilemem. Ben olsam işimi bırakıp kazandığım paranın masraflarımı karşılamayacağı bir ülkeye taşınmamMerhaba arkadaşlar ..Daha önce de konu açmıştım ücretsiz izindeyim eşimin işi dolayısıyla Avrupa’da bir ülkeye geldik ..Ben 16 yıllık öğretmenim ve 12 yaşında bir oğlum var.oğlum burada özel uluslar arası okula başladı ama çok pahalı..Ev kirasi diğer masraflar deyince anca yetiyor para .Aslında size danışmak istediğim bu değil .Burada işe başlasam ,eşimle ayrılsak o para benim burada geçinmeme yetecek para olmayacak sadece kiralar 1500 benim en fazla alacağım 2000 olur .yani mümkün değil yetmez.Ben öğretmenlikten emekli olsam taaa 61 yaşı beklemem lazım ki o da erkenden emeklilik olduğu için para bile olmayacak (daha emeklilik konusunda da emin değilim belki de olmuyordur)Yani demem o ki ben dönmeye karar verdim.Evde ki bulgurdan olmak istemiyorum.Hazır orada belli düzeyde gelirim var ,devlet güvencem ..Eşim zaten uzaktan çalışıyor ama ülkede kalması lazım vergilerden dolayı Tr den çalışamıyor ama izin alıp aralarda gelir ,oğlumla biz tatillerde babasının yanına gelir gideriz ..Sizce çok mu kötü fikir ya kafayı yemek üzereyim.
Ne alakası var ya evliliğim mükemmel üzgünüm sizi üzdüğüm için ve geleceğim hakkında endişelerimi de sizinle bu kadar ayrıntılı olarak paylaştığım için de çok pişmanım ..Sadece hayatta her şey bizim için olursa Tr ye dönersem dımdızlak kalırım diye fikir almak istedim konu nerelere geldi ..Lütfen daha fazla cevap yazmayın rica ediyorum ….