Merhaba arkadaşlar ..Daha önce de konu açmıştım ücretsiz izindeyim eşimin işi dolayısıyla Avrupa’da bir ülkeye geldik ..Ben 16 yıllık öğretmenim ve 12 yaşında bir oğlum var.oğlum burada özel uluslar arası okula başladı ama çok pahalı..Ev kirasi diğer masraflar deyince anca yetiyor para .Aslında size danışmak istediğim bu değil .Burada işe başlasam ,eşimle ayrılsak o para benim burada geçinmeme yetecek para olmayacak sadece kiralar 1500 benim en fazla alacağım 2000 olur .yani mümkün değil yetmez.Ben öğretmenlikten emekli olsam taaa 61 yaşı beklemem lazım ki o da erkenden emeklilik olduğu için para bile olmayacak (daha emeklilik konusunda da emin değilim belki de olmuyordur)Yani demem o ki ben dönmeye karar verdim.Evde ki bulgurdan olmak istemiyorum.Hazır orada belli düzeyde gelirim var ,devlet güvencem ..Eşim zaten uzaktan çalışıyor ama ülkede kalması lazım vergilerden dolayı Tr den çalışamıyor ama izin alıp aralarda gelir ,oğlumla biz tatillerde babasının yanına gelir gideriz ..Sizce çok mu kötü fikir ya kafayı yemek üzereyim.
Bana buralar çok kötü her şey çok pahalı falan demeyin ,burada yaşamak tek maaşla benim ölümüm olur ..
Ha ilaveten eşime ayrılırsak falan diye evlilik sözleşmesi imzalayalım her ay 1000 Euro yatırırsın sonuçta senin için işimi bırakacağım dedim sonuç hiç sıcak bakmadı