Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

Gazeteci de ayrı garip sen git swinger araştır sonra partiye yalnız katılınmıyor diye eteklerin tutuş arkadaş ayarla
Yazı da oraya takıldım yani yoksa gerisi adana haberi

Bi de arkadaşının hemen kabul ettiğini belirtmesi de çok iticiydi. Kendini çok önemli işler başarmış araştırmacı gazeteci sanıyorlar oraya buraya girince :)

oooo iki gün gittim ekşınlı konular acılmıs
yorumların hepsını okudum iş fuhuşa kadar gelmiş
alan razı veren razı bana soran var mı yok benı rahatsız eden var mı yok eee o zaman banane ben Allah mıyım ki yargılamak bana düşsün ha benım mıdem almaz o ayrı ama kımseyıde yargılamakla ugrasmam
en cok sınırlendıgım yorum Kakao ve Ben in bunların hangı partiye oy verdıklerı belli yorumu oldu herkesı aynı kefeye koymazsak ıyı olur

Bi de arkadaşının hemen kabul ettiğini belirtmesi de çok iticiydi. Kendini çok önemli işler başarmış araştırmacı gazeteci sanıyorlar oraya buraya girince :)

Aynen bu tür konularda detaylara önem veririm ben küçük noktalar çeker dikkatimi haberde. Bu tereyağından kıl çeker gibi yapmış herşeyi. Haber absürt olsun diye bazı durumlar abartılmış olabilir de.

Swinger yapabilen eşler birbirlerini kesinlikle sevmiyor,sevemez....saygı hele emaresi bile yok...
eğer karını kocanı artık için almıyorsa boşanacaksın....
akıl yerine vajina ,penis

Allah sızı ıslah etsin renk getiriyomuşta değişiklik oluyormuşta kıyamet gibisiniz ya ahlaksızlar. Oksijen israfları nefret ettim yaşamaktan. bide namaz kılanı dinlisi imanlısı varmış demekki kıldığı namaz onu doğru yola sokamıyor Allahım sen koru

sinirlenmesen şaşardım cicimm.. ne hikmetse espriyle yazılanları anlamamakta üstünüze yok..senin gibi bir iki kişi daha varda..nasıl anlamıyorsunuz şaşırıyorum.. espriyle yazıldığına ve yorum yapanlarda espri olduğunu anlamışken..

Yav he he kakao yaz yaz sonra espriiiii biz yemiyoruz bunlari

Bir polemik yapmasak acaba diyorum daha mı güzel olur, tatlı olurrrr tolin hıııı

Yav he he kakao yaz yaz sonra espriiiii biz yemiyoruz bunlari
polemik yapmicam canım ama ister inan ister inanma o yazdığım kesinlikle espriydi... zaten daha siyasete girmicem ben yemek topiğimde mutluyumm .. ben buradakileri realde tanımıyorum ama sanalda olsa değer veriyorum ve kimseyle didişmek istemiyorumm...yorumlarına fikirlerine değer verdiğim insanlar tolinim..

Araştırmacı yazar da demiş ya hani, erkek arkadaşını partneri olmaya nasıl ikna edeceğini düşünürken, o ne giyeceğiz diye sormuş heyecanla! Yani döndüm dolaştım şu erkek milletine sinir olmaya başladım yine, nasıl da böyle şeylere dünden hazırlar hemen ya!
Konuya gelirsek; birbirlerine cocuklarını emanet ediyorlarmış birde. Hangi güvenle ya, kabul etseniz de etmesenizde sapıksınız işte, ya birbirinize dönen gözler çocuklarınıza da dönerse, banlansam da yazıcam: PİSLİKLER!

bu durumu bi belgesel kanalında görmüştüm. iğrenç ya. ayrıntılara pek girmemişlerdi programda tabi. İĞRENÇ..........

Öeh 10 sayfa okuyabildim, devamını şaapamadım.

Tatile gittim geldim baktım forumda swingerlar falan uçuşuyor. Böyle mi sahip çıktınız kızlar ha? Ha Duka Tesla , ha K kuruyan fasulye , ha marilyn monroe ?

O değil de şu public yorumuna da koptum. Ayol bizde sex yok, nerede kalmış public

Lütfen kaldırın şu konuyu Sayın Yöneticiler
Hala yorum Yapılıyor
Başlığı görünce bile tiksiniyorum
Rabbim çok Sabırlı gerçekten...
Allah'ın laneti üzerlerine olsun pislik aşağılık mahluklar.....

Ben de en son "yazık değil mi o çuçuklara kötü yola düşecekler " yorumlarında kaldım. Çocuklar niye kötü yola düşüyor diye sordum, cevab veremedi.

Ben de en son "yazık değil mi o çuçuklara kötü yola düşecekler " yorumlarında kaldım. Çocuklar niye kötü yola düşüyor diye sordum, cevab veremedi.
Neyse bunu kaçırdım. Şöyle bdsmli falan bir konu açılsa da havamızı bulsak. LGBT falan sıktı artık hep aynı şeyler. Swingerı da bensiz konuşmuşsunuz

Neyse bunu kaçırdım. Şöyle bdsmli falan bir konu açılsa da havamızı bulsak. LGBT falan sıktı artık hep aynı şeyler. Swingerı da bensiz konuşmuşsunuz
Sen tatildeydin tabi o zamanlar , hem ben şu 5 yıldızlı ev için yer ayırmıştım sana , hiç gelcem gelmicem demedin.

Sen tatildeydin tabi o zamanlar , hem ben şu 5 yıldızlı ev için yer ayırmıştım sana , hiç gelcem gelmicem demedin.
: (
"İleri derecede" geyikleri de kaçırdım. İyi ki tatile gittim geldim, ne seks dönmüş arkadaş şu ortamda

Neyse şimdi konu dışı diye şey olmasın. Döndüm nasılsa artık! : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…