- 18 Mart 2011
- 8.157
- 24.127
- 548
- Konu Sahibi Sadecebenbb
-
Hiç yapmayın derim, gerçekten bin sene yüzünüze vurulur her tartışmada vay beni rezil ettin vay şöyle yaptın. Kendi bacağınıza sıkmayın.farkindaydim aslinda ama baskalarida beni onaylayinca bi evet hakliyim, haksizliga ugradim, bu adam ne bicim adam ofkesi yuklendi cidden intikam istegi geldi. Cocukca biliyorum ama ozellikle bebegimle ilgili yorumlar (tum cevrem beni paranoyaklikla suclar kendi ailem dahil o yuzden abartiyormuyum diyordum) bende fazladan bi acisini cikarma istegi yaratti.
Sanirim kirmizi anka kusu anlamina geliyor degil mi? Bence guzelKonu sahibi konunu sabote ediyorum ama sadece bir mesajla, şimdiden kusura bakma
Adımı beğendin miii???
Yaa çok teşekkür ederimSanirim kirmizi anka kusu anlamina geliyor degil mi? Bence guzelhem ne kusuru.
Ya birde bunlar gitmedikce bize gelmeye calisiyorlar, hayatta yapmadigim gormedigim seydir misafire gelme demek. Gitmemek okeyde, nasil gelme denir iste onu bilmiyorum hic.Hiç yapmayın derim, gerçekten bin sene yüzünüze vurulur her tartışmada vay beni rezil ettin vay şöyle yaptın. Kendi bacağınıza sıkmayın.
Zaten o ortama bir daha girmeyerek en net tepkiyi vermiş olacaksınız
Dümdüz gelme diyeceksiniz, yapamıyorsanız her seferinde bahane uydurun.Ya birde bunlar gitmedikce bize gelmeye calisiyorlar, hayatta yapmadigim gormedigim seydir misafire gelme demek. Gitmemek okeyde, nasil gelme denir iste onu bilmiyorum hic.
Cok dogru. Oncelikl3re gore davraninca pekte kafa karistiracak bir sey yok aslindaDümdüz gelme diyeceksiniz, yapamıyorsanız her seferinde bahane uydurun.
Hastayım, müsait değilim, başka misafirim var, şurdayım, burdayım derken bir süre sonra gelmezler zaten
Sizin psikolojinizden ve evladınızdan kıymetli değil
Kızıl bombaaammKonu sahibi konunu sabote ediyorum ama sadece bir mesajla, şimdiden kusura bakma
Adımı beğendin miii???
Aynen öyle, siz annesiniz. Önceliğiniz evladınız sonra kendi psikolojiniz. Bunları düşünün, onlar sizin yüzünüze bakmazken ayıp ettik diye düşündüler mi? Hayır. Eşiniz sizi manipüle ederken ayıp dedi mi? Hayır.Cok dogru. Oncelikl3re gore davraninca pekte kafa karistiracak bir sey yok aslinda
dusunmeyecegim. Benim jeton gecte olsa dustu.Aynen öyle, siz annesiniz. Önceliğiniz evladınız sonra kendi psikolojiniz. Bunları düşünün, onlar sizin yüzünüze bakmazken ayıp ettik diye düşündüler mi? Hayır. Eşiniz sizi manipüle ederken ayıp dedi mi? Hayır.
Sizde ayıp diye düşünmeyin
Eşinizle konuşunca bizi haberdar edin, biz forumda güncellenmek isterizdusunmeyecegim. Benim jeton gecte olsa dustu.
Alacagim cevabi biliyorum yaklasik olarak. Once ikna etmeye calisacak, bana vicdan yaptirmaya calisacak sonra bir kac saat soguk yapacak sonra beni özleyip gelip opmek falan isteyecek, surat asmayi surdurmeye fazla dayanamaz cunku surat asmaya calisirken kendini tutamayip güler falan.. sonra bu döngü 5-6kere tekrarlanacak ve sonunda konu tamamen kapanacak. Ha birde anneme sikayet eder beni sakayla karisik annemde damadinin tarafini tutar ama onemsemem hic.Eşinizle konuşunca bizi haberdar edin, biz forumda güncellenmek isteriz
E harika yani en sonunda sizin dediğinize gelecek. Gazanız şimdiden mübarek olsunBen
Alacagim cevabi biliyorum yaklasik olarak. Once ikna etmeye calisacak, bana vicdan yaptirmaya calisacak sonra bir kac saat soguk yapacak sonra beni özleyip gelip opmek falan isteyecek, surat asmayi surdurmeye fazla dayanamaz cunku surat asmaya calisirken kendini tutamayip güler falan.. sonra bu döngü 5-6kere tekrarlanacak ve sonunda konu tamamen kapanacak. Ha birde anneme sikayet eder beni sakayla karisik annemde damadinin tarafini tutar ama onemsemem hic.
Soruldu ama cevabi belirsizDaha önce soruldu mu bilmiyorum da madem kadınlarla erkekler konuşmuyor, niye eşli buluşuyorlar?
Tesekkur ederimE harika yani en sonunda sizin dediğinize gelecek. Gazanız şimdiden mübarek olsun
en azından bir tanesi ile kafanız uymuyor muKizlar bende mi bir sorun var bilemiyorum. Ama gercekten daraldim. Yasadigimiz sehirde benim pek arkadasim yok bir iki komsum var sadece anlastigim. Esimin cevresi genis o yillardir burada oldugu ve calistigi icin. Dogal olarak arkadaslari da bir yerlere davet ediyorlar, cift olarak gelip gitmek istiyorlar tabi esimde cok istiyor. Ama ben hicbirini gormek dahi istemiyorum. Yasam tarzlarimiz, uslubumuz o kadar farkli ki.. Yani kimsenin bana bir sey dedigi, kotu bir davranista bulundugu yok ama gercekten zerre kadar gorusmek istemiyorum. Iyi niyetle cagiriyorlar, organizasyonlar yapiyorlar falan sag olsunlar ama her seferinde sıkıntıdan patliyorum. Ne bir konuda ortak bir sohbet edebiliyorum, ne bir sakalari komik geliyor, ne de bir sey soyledigimde dogru duzgun tepki alabiliyorum o ortamlarda sadece saatlerce bitmesini bekliyorum, orada bulunmaya katlaniyorum. Gercekten cok bunaltici ortamlar. En azindan bana öyle geliyor. Esim egleniyor tuhaf bir sekilde bende diyorum o gorussun gitsin gelsin ama inatla benide bi ortama katma cabasi.. cok bunaldim artik iyice de sıklaşmaya basladi son zamanlarda bu davetler. Ben mi yanlis davraniyorum, normal mi bunu da bilemiyorum. Benim gibi olan var mi?
O kadar haklisiniz ki.. boyle anlatiyorum. Adam diyor ki onlar muhafazakarlar, yasantilari oyle, sana gore bir durum degil, onlar dugun bile yapmazlar muzik bile calmazlar yasantilari boyle ama cok iyi insanlar ben evli degilken cok ekmeklerini yedim hep cagirdilar falan filan. Belkide benim kocam beni manipule ediyor.
Sizin kocanız sizinle aynı dünya görüşünde değil bende üzgünüm. Yani o tarafa yakın bir adam belli ki belki ileride radikal dönüşümler de yaşayacak.O kadar haklisiniz ki.. boyle anlatiyorum. Adam diyor ki onlar muhafazakarlar, yasantilari oyle, sana gore bir durum degil, onlar dugun bile yapmazlar muzik bile calmazlar yasantilari boyle ama cok iyi insanlar ben evli degilken cok ekmeklerini yedim hep cagirdilar falan filan. Belkide benim kocam beni manipule ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?