Eş arkadaşları..

Hiç yapmayın derim, gerçekten bin sene yüzünüze vurulur her tartışmada vay beni rezil ettin vay şöyle yaptın. Kendi bacağınıza sıkmayın.
Zaten o ortama bir daha girmeyerek en net tepkiyi vermiş olacaksınız

Ya birde bunlar gitmedikce bize gelmeye calisiyorlar, hayatta yapmadigim gormedigim seydir misafire gelme demek. Gitmemek okeyde, nasil gelme denir iste onu bilmiyorum hic.

Ya birde bunlar gitmedikce bize gelmeye calisiyorlar, hayatta yapmadigim gormedigim seydir misafire gelme demek. Gitmemek okeyde, nasil gelme denir iste onu bilmiyorum hic.
Dümdüz gelme diyeceksiniz, yapamıyorsanız her seferinde bahane uydurun.
Hastayım, müsait değilim, başka misafirim var, şurdayım, burdayım derken bir süre sonra gelmezler zaten
Sizin psikolojinizden ve evladınızdan kıymetli değil

Cok dogru. Oncelikl3re gore davraninca pekte kafa karistiracak bir sey yok aslinda

Cok dogru. Oncelikl3re gore davraninca pekte kafa karistiracak bir sey yok aslinda
Aynen öyle, siz annesiniz. Önceliğiniz evladınız sonra kendi psikolojiniz. Bunları düşünün, onlar sizin yüzünüze bakmazken ayıp ettik diye düşündüler mi? Hayır. Eşiniz sizi manipüle ederken ayıp dedi mi? Hayır.
Sizde ayıp diye düşünmeyin

dusunmeyecegim. Benim jeton gecte olsa dustu.

Ben
Eşinizle konuşunca bizi haberdar edin, biz forumda güncellenmek isteriz
Alacagim cevabi biliyorum yaklasik olarak. Once ikna etmeye calisacak, bana vicdan yaptirmaya calisacak sonra bir kac saat soguk yapacak sonra beni özleyip gelip opmek falan isteyecek, surat asmayi surdurmeye fazla dayanamaz cunku surat asmaya calisirken kendini tutamayip güler falan.. sonra bu döngü 5-6kere tekrarlanacak ve sonunda konu tamamen kapanacak. Ha birde anneme sikayet eder beni sakayla karisik annemde damadinin tarafini tutar ama onemsemem hic.

E harika yani en sonunda sizin dediğinize gelecek. Gazanız şimdiden mübarek olsun

Daha önce soruldu mu bilmiyorum da madem kadınlarla erkekler konuşmuyor, niye eşli buluşuyorlar?

en azından bir tanesi ile kafanız uymuyor mu

Tam tahmin ettiğim gibi onlar tarikatçı. Tarikat toplantısındasınız. Sohbetlere eşli katılmak zorundalar. Böyle bir ortamda bir kez bulunmak zorunda kalmıştım. Bir hafta kendime gelememiştim. Beni o ortama sürükleyen kişiyle de selamı sabahı kesmiştim. Kayınvalideniz bile size hak vermiş. Öyleyse kayınvalidenizden yardım isteyin. Buraya nasıl yazdıysanız onunla da aynen böyle dertleşin. Oğluyla konuşsun.

Sizin kocanız sizinle aynı dünya görüşünde değil bende üzgünüm. Yani o tarafa yakın bir adam belli ki belki ileride radikal dönüşümler de yaşayacak.
Bilmiyorum ben bu kadar zıt insanlarla bu kadar samimiyet istemesinden hoşlanmazdım. Yani aramızda sıkıntı olurdu açıkçası. Bana eşiniz güven vermedi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…