- Konu Sahibi Sadecebenbb
Demek ki herkes sizin gibi eşinin zoruyla geliyor.Birbirleriyle de konusmuyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki herkes sizin gibi eşinin zoruyla geliyor.Birbirleriyle de konusmuyorlar.
Yemegemi gidiyorsunuz? Bekar larin ne işi var ? Madem eşli buluşuyorlar? Açık acik soyle kadınlara niye çok sesszsiniz hadi ben yeniyim sizlerle pek paylaşımim yok ama ,sizde hiç sohbet etmiyosunuz özel bı sebebimi var bunun falan diye sor. Ortadamda bebek çocuk falan varsa onlarin ustundende sohbet dönmüyor mu?Yani zaten evli olan 2 kisi var o kadinlar dan biri digerinin elinde buyumus, gerisi bekar. Kaldiki o iki kadinda birbiriyle bile konusmuyor bunu neden anlamiyor kimse. Kadinlar konusmuyor arkadaslar.. erkeklerde kadinlarla muhatap olmuyor. Seslenip bir sey desen adam yuzune bakmadan tek kelime cevap veriyor. Biberler pistiyse alayim diyorsun mesela atesin basindaki adam tepkisiz. Resmen yardim etmeye calistigin icin ahlaksizlik yapmissin gibi bir duygu veriyorlar insana. Yanlis bir sey yapmissin gibi hissediyorsun her davranisindan sonra.
Bebek bi bende var ona olan davranislarida beni cildirtiyor zaten oda ayri mesele. Hic annesine soralim edelim demeden cpcuga bardaklariyla bir seyler iciriyorlar, bir yerlere goturuyorlar, mudahale ediyorsun arsiz arsiz bir sey olmaz diyorlar. Gozune baka baka izin vermedigin seyi yapiveriyorlar.Yemegemi gidiyorsunuz? Bekar larin ne işi var ? Madem eşli buluşuyorlar? Açık acik soyle kadınlara niye çok sesszsiniz hadi ben yeniyim sizlerle pek paylaşımim yok ama ,sizde hiç sohbet etmiyosunuz özel bı sebebimi var bunun falan diye sor. Ortadamda bebek çocuk falan varsa onlarin ustundende sohbet dönmüyor mu?
Espri yapmsyi falan deniyordum benim adam yarila yarila gülüyordu mesela ama sohbet konusu olamadi. Bir sey soruyorsun mesela cevaplar standart tek kelime. Zaten ben konusmayinca da kimse benimle konusmuyor. Bi noktada zorlamakta bana yalakalik gibi geliyor. Kimse icin o kadar egilip bukulemem.Bilmem canim isterse her ortama uyarım kısır tarifide veririm taze soğanlı olursa bayılırım. Sizi anladım fakat bazen hiç olmayacak sandığımız insanlarla da güzel bir şeyler yakalanabiliyor.Cok fazla kişi ile değil gözünüze kestirdiğiniz bir ikisi ile biraz konuşsaniz oda mı hiç uymuyor.Asında farklı insanlar inat alınganlık kötü niyet gibi özellikleri bünyesinde barindirmiyorsa iyide gelebilir her an değil bazen
Kadınlar niye susuyor? Hiç biriniz tanışmıyor musunuz? Kadınlar da kendi aralarında konuşsa daha eğlenceli hale gelebilir. Her statüden kadın ortak bi konu bulabilir bence rahatlıkla.Neredeyse hepsi ayni sirkette calisiyor, bazilarida cok eski arkadaslar cocukluktan beri. Eski anilari, ortak tanidiklari, sirket meselelerini falan konusuyorlar. Sorun şu. Ortamda kadinlar susuyor hep, erkekler aralarinda konusuyor. Sen araya girip bir sey soylesen kimse dogru duzgun bir tepki vermiyor. Hatta genelde sadece esim cevap veriyor.
Degisikler. Onceki yorumlarda uzun uzun acikladim. Bence kulturel farklilik. O sekilde davranmanin dogru oldugunu dusunuyorlar. Hatta artiriyorum bence ortamdaki erkekler esas karakterler, kadinlar figuran ve hadlerini biliyorlar. Apacik had bilme tavri bu takindiklari.Kadınlar niye susuyor? Hiç biriniz tanışmıyor musunuz? Kadınlar da kendi aralarında konuşsa daha eğlenceli hale gelebilir. Her statüden kadın ortak bi konu bulabilir bence rahatlıkla.
Hemen hic mi benim yasantima, girip ciktigim ortamalra ilgin yok, onlar seni cok sevmisler, cagiriyorlar gitmiyorsun, o kadar hazirlik yapmislar, ayip oluyor, bu kadar yabanilik neden gibi suclamalara basliyor. E yeri geliyor benimde eski arkadaslarim geliyor baska sehirlerden esimle her ne kadar cogu ortak arkadasimiz olsada bana daha yakin kisiler ve esim onlara karsi cok misafirperver. Oda oyle seyler soyleyince birde benim misafirlerime karsi cok hurmet edince kendimi mecbur hissederken buluveriyorum bir kac reddedisten sonra.Kusura bakmayın da tüm sorun eşinizde.
Sizin ne kadar bunaldığınızı hatta bebeğinize verdikleri zararları görmezden gelmesi çok çok kötü.
Eşiniz sizi sürüklüyor mu da evden çıkıyorsunuz anlamadım.
Anladım. Ben daha fazla katlanamazdım öyle bir ortamaDegisikler. Onceki yorumlarda uzun uzun acikladim. Bence kulturel farklilik. O sekilde davranmanin dogru oldugunu dusunuyorlar. Hatta artiriyorum bence ortamdaki erkekler esas karakterler, kadinlar figuran ve hadlerini biliyorlar. Apacik had bilme tavri bu takindiklari.
Mecburi hissederek evladınızın zarar görmesine razı olmaya devam edeceksiniz o zaman.Hemen hic mi benim yasantima, girip ciktigim ortamalra ilgin yok, onlar seni cok sevmisler, cagiriyorlar gitmiyorsun, o kadar hazirlik yapmislar, ayip oluyor, bu kadar yabanilik neden gibi suclamalara basliyor. E yeri geliyor benimde eski arkadaslarim geliyor baska sehirlerden esimle her ne kadar cogu ortak arkadasimiz olsada bana daha yakin kisiler ve esim onlara karsi cok misafirperver. Oda oyle seyler soyleyince birde benim misafirlerime karsi cok hurmet edince kendimi mecbur hissederken buluveriyorum bir kac reddedisten sonra.
Yazdigim yorum telefonum kapaninca yuklenmemis sanirim tekrsr yazayim. Kisaca soyle ki esim benim misafirlerime karsi cok iyi ve ben reddettikce sitem ediyor, sanirim ona deger vermedigimi dusunuyor. Hem benim misafirlerime o akdar iyi olup hemde oyle sitem edince bir kac reddedisten sonra kendimi vicdanen mecbur hissediyorum diyebilirim.Kusura bakmayın da tüm sorun eşinizde.
Sizin ne kadar bunaldığınızı hatta bebeğinize verdikleri zararları görmezden gelmesi çok çok kötü.
Eşiniz sizi sürüklüyor mu da evden çıkıyorsunuz anlamadım.
Cok dogru. Artik gun sonunda sanirim bu yuzden kavgalar edilmeye baslanacak. Cunku benimde sabrim tukeniyor.Mecburi hissederek evladınızın zarar görmesine razı olmaya devam edeceksiniz o zaman.
Ben kayınvalide/kayınpeder kucağına vermem bebemi. Bir de tanımadığım kişiler dokunacak!
Siz bilirsiniz…
2 yaşındaki çocuğunuza çay içirene niye haddini bildirmediniz ? Çocuğunuzu kucağınızdan indirmeyin; bağa bahçeye götürülecekse siz götürün.Birde cok hadsizlik var. Kasla goz arasi kendi bardagindan bebegime cay iciren mi dersin, izin almadan elini tutup baga bahceye goturen mi dersin, elliyorlar virusmu var salgin ortalik belli degil bilenmeyede basladim. Uyariyorum mesela yikanmamis seyi coxuga vermeyin diye bir sey olmaz diyip yedirdiler lap diye sonra ben surat asmis oldum. Doldum bu konuda da baya.
Eşiniz aynı ortamda görmüyor mu halinizi , diğer kadınlar kendi aralarında konuşuyorlar mı? Anlattıklarınız garip geldi. Bir odanın içinde dipdibe sadece erkekler konuşup gülüşüyor , ama kadınların hepsi susuyor sessizce duruyor, bir kadın bir şey söylerse dikkate alınmıyor, cevap verilmiyor. Aynen bu durum mu, peki diğer kadınlar sizinle aynı muameleyi mi görüyor?Keske bensiz gitse... ortak bir konumuz yok. Kisir tarifinin nesini konusayim kaldi ki karsinda sadece tebessum edip suratina bakan, bir sey sorunca evet hayir diyip susan insanlar var.
Iste bunu diyorum. Ben onun annesiyim sonucta bir an kafami cevirmeye kalmadan kafalarina gore davranmalari yok mu.. bizimki de seviyor ozellikle ablalari, abileri hop hop.gitmek istiyor kucaklarina. Cocugu zorla tutsam ayri, alma birak diye cikissam ayri dert. Nazikce uyariyorsun bir sey olmaz falan diyorlar arsizca. Dupeduz saygisizlik. Babasi soylesin diye esimi durtuyorum gosteriyorum adam kafasini cevirene kadar yapma dedigim seyi yapiyorlar. Esime diyorum bak dikkat et beni takan yok diye adam resmen anlayis gosteriyor. Yok seviyorlar, iyi niyetliler, tamam soylerim falan sacmaliklari. Ama is isten gecmis oluyor sonucta.2 yaşındaki çocuğunuza çay içirene niye haddini bildirmediniz ? Çocuğunuzu kucağınızdan indirmeyin; bağa bahçeye götürülecekse siz götürün.
Eşiniz ne yapıyor bu durumda, benim çocuğuma neden kendi bardağından çay içiriyorsun demiyor mu? Hepiniz aynı oda da iken görmüyor mu?Birde cok hadsizlik var. Kasla goz arasi kendi bardagindan bebegime cay iciren mi dersin, izin almadan elini tutup baga bahceye goturen mi dersin, elliyorlar virusmu var salgin ortalik belli degil bilenmeyede basladim. Uyariyorum mesela yikanmamis seyi coxuga vermeyin diye bir sey olmaz diyip yedirdiler lap diye sonra ben surat asmis oldum. Doldum bu konuda da baya.
Kocanız bu ortamı seviyor ama eşiniz kadınların hadlerini bildikleri, sessizce oturup hizmet ettikleri ortamları seviyor. Bu kadar sık buluşup eğlendiğine göre çok güzel vakit geçiriyor. Sizinle yalnızken de öyle mi , çok eğleniyor gülüyor mu?Degisikler. Onceki yorumlarda uzun uzun acikladim. Bence kulturel farklilik. O sekilde davranmanin dogru oldugunu dusunuyorlar. Hatta artiriyorum bence ortamdaki erkekler esas karakterler, kadinlar figuran ve hadlerini biliyorlar. Apacik had bilme tavri bu takindiklari.
Eşiniz aslında herşeyin farkında, eğer kötü bi laf ederse arkadaşlarına onu dişlayacaklarının farkında, yani dışlanmak ve eşinin üzülmesi arasında seçim yapıyor. Üzgünüm ama seçtiği siz değilsiniz. Boşanmayı düşünmüyorsanız fazla uzatmayın, zararı size olur.Iste bunu diyorum. Ben onun annesiyim sonucta bir an kafami cevirmeye kalmadan kafalarina gore davranmalari yok mu.. bizimki de seviyor ozellikle ablalari, abileri hop hop.gitmek istiyor kucaklarina. Cocugu zorla tutsam ayri, alma birak diye cikissam ayri dert. Nazikce uyariyorsun bir sey olmaz falan diyorlar arsizca. Dupeduz saygisizlik. Babasi soylesin diye esimi durtuyorum gosteriyorum adam kafasini cevirene kadar yapma dedigim seyi yapiyorlar. Esime diyorum bak dikkat et beni takan yok diye adam resmen anlayis gosteriyor. Yok seviyorlar, iyi niyetliler, tamam soylerim falan sacmaliklari. Ama is isten gecmis oluyor sonucta.