Eş ailesiyle görüşmeyenler eşinizin görüşmesine nasıl sakin kalıyosunuzzzzz

Rabbim evlatlarımızı iyilerle karsilastirsin bende sevmem kv kp ama asla ölsün de demem eşim gitmek ister gider asla ben istemiyorum sende gitme demem bunlar bir erkek için boşanma sebebi
Çok şükür benim bir problemim yok ama olsaydı bile bende demezdim diyemezdim.. hem kendi ailemi hemde oğlumu düşünüp hareket etmem lazım.

Ailecek senin psikolojini bozmuşlar böyle olman normal , bence artık onların düşünüp mutsuz olma, arkadaş edin bir gruba gir sadece eşine ve ailesine yoğunlaşma

Daha onceki konularinida biliyorum canim. Oyüzden böyle yaparak k.v ve görümcelerini mutlu ediyorsun . Bir psikolağa git ve inadina esine sıkı sıkı bağlan bırak onlar çatlasın.yazık gençligine

psikolojik destek alın acilen. Şiddetle ihtiyacınız var. Birde annesiniz. Yarın bir gün çocuğunuzun evlendiği kişinin aynı tavrı size göstediğini düşünün. Empati kurun. Size karşı ne kadar kötü olurlarsa olsunlar o anne ve diğeri de evlat. Aralarına giremezsiniz. Dediğim gibi acilen psikolojin destek alın. Zavallı eşinize çok üzüldüm doğrusu. Burada tek mağdur o.

Siz de bir annesiniz ilerde sizin de evlatlarınız evlenecek. Aynılarını yaşamak istemezsiniz değil mi kimse sizin evladinizla aranıza giremez o halde siz de eşinizle ailesinin arasına girmeyin. kendi tepkinizi koyun konusmak istemezseniz konuşmayın ama eşinize bu hayatı zindan etmeyin böyle yaparsanız adamı kaçırırsınız kimse sürekli mutsuz olduğu bir eve girmek istemez.

Aynn öyle adamı daralmaya gerek yok emin ol vermeyeceğinden gerisine karışma adama da yazık hem yuvanız huzursuzlanır

pes vallahi pes. ya ne olursa olsun o onun annesi annesi ! ne yaşanırsa yaşansın. demekki eşiniz hazmetmiş size ne oluyor? ben eşimi bu kadar görmüyorum ne ya. kendi anasını silen yarın sizi siler haberiniz olsun. bence acilen kendinize gelin. siz görüşmek istemiyo musunuz tamam görüşmeyin ama onlar bi aile siz karışamazsınız adama yazık valla. ne yaşanırsa diyorum şimdi önceki konuları bilmiyorum ama ne yaşanırsa.

Bence psikolojik sorunlarınız var tabii ki eşiniz ordayken annesi yanına gidecek konuşacak görecek annesi o sizin aranızda yaşananlar bunu değiştirmez eşiniz çalışmıyor tüm iş kaynağı o iş hayvanları dağa bayıra çıkarmak da öyle 15 dklım iş değil tüm günü alır köyde dayımlarında hayvanı vardı çıkarırlardı yengem yanına yemek hazırlardı yenir yan acıkılır ne demek ondan yemek yeme falan zehirleyecek mi Allah aşkına tamam evinize sokmuyormuşsunuz daha ne yazık eşinize halinede mi acımadınız adam sizi geçindirmek için uğraşıyor dağda bayırda siz kaynana derdine düşmüşsünüz o da onun ailes abartmayın

O Kadının yanında olmasına dayanamıyorum

Bu sizin cümleniz ve bahsettiğiniz kişi onun annesi onu doğuran emziren büyüten insan

Yapmayın Allah bunu sizden sorar

Siz bu adamı sevmiyor musunuz stresten hastalanmış bayılmış adam uzulmediniz mi nasıl üstüne bir de kavga ettiniz

Dün bir konu okudum burda ve ağladım siz görmediniz mi tıpkı sizinki misal kv derdiyle esin arada kalmasıyla açılmış
Ve bilmemkac yıl sonra konu güncellenmiş konu sahibi eşim öldü demiş kalp krizi geçirmiş adam resmen ve yine konu sahibi demiş ki ne olur hiç bir şey için üzülmeyin ağız tadınızi bozmayın

Kısacası arkadaşım ölüm var ölüm
Yapma böyle

Yani vi nefret baska bisey anliyorum seni ama kendini torpulemelisin keskin sirke kupune zarar
Sen gorusme esinede karisma cok rahatsiz oluyosan gecelikli foto fln gonder ne diyim
Yani esini huzursuz etme bu kadar

Eşiniz geri zekalı mı? Kendi kararlarını alabilecek zeka ve gelişim seviyesinde değil mi? Annesi ve ailesi ile görüşüp görüşmeyeceğine, işini nasıl yapacağına, parasını nasıl kullanacağına kendisi karar veremiyor mu? Gelişim geriliği sebebiyle mahkeme sizi vasi mi tayin etti? Eğer öyle değilse size ne yahu size ne? Görüşmesinin size ne zararı var? Annesinin gazıyla akşam size şiddet mi gösteriyor, sorun mu çıkarıyor, aile içi huzursuzluk mu oluyor? Anladığım kadarıyla bunlar olmuyor. O zaman gerisi sizi ilgilendirmez.

Evet karakter olarak berbat insanlar okuduğum kadarıyla. Cahil ve kötüler. E bunun çözümü var görüşmez, kendinizi korursunuz ki eşiniz de size destek oluyor bu konuda. Ama siz eşinizle tek vücut değilsiniz. Sizin sevmediğinizle, görüşmediğinizle o da görüşmeyecek ve sevmeyecek değil. Ne münasebet yahu.

Eşim benim bir arkadaşımı hiç sevmiyor. Zamanında bana attığı bir kazıktan dolayı. Bir kez bana görüşme onunla sana Bla Bla yaptı dedi. Oradan bakınca geri zekalı gibi ni görünüyorum, ne yaptığını hatırlamıyor muyum sence? Sen mi karar veriyorsun ne yapacağıma? Sen sevme görüşme nefret et hatta. Ben istediğimi yaparım dedim konu kapandı. Bir daha da hadsizlik yapmadı, evet bu hadsizliktir.

Ne annesinin ne sizin zerre saygınız yok adama. Kukla zannediyor, kendi tarafınıza çekmeye çalışıyorsunuz. Eşinizin yerinde olsam taş taş üstünde bırakmaz, minnak bir cinnet ile hepinizi def ederdim hayatımdan. Hakaret kabul ederdim yapılanları. Adam bayılmış, kadının derdi annesi ile görüşmesi.

Çok değil birkaç sene sonra yüzünüze bakamayacak, sizden soğumuş, eve gitmeyi eziyet kabul edecek bir adam olacak karşınızda. Haberiniz olsun.

Bak sen başlarda çok haklıydın olarlar ne güzel çözüldü öyle veya böyle.
Ama cılkını çıkartmaya başladın bence işler tersine döner böyle giderse. Bukadar müdahaleci olma. Çok derdinse meraktan çatlayacağına sende eşinle git ahıra. Haftada 2 gidiyorsa eşin sende birinde yanına git.

İlk başlarda kv gil benide cagırıyolardı hatta esim annem gelirken sen gel dedi (görümceler yerine) ama ben öyle nefret ediyorum ki degil onlarla gelmek onlar ordayken adım atmam dedim. Dunde bunu söyledi sen kendin onlar varken gelmem dedin diye. Biliyorum o kadn ordada sinir edecek beni

eşim stresten hastalanmış 2 kere bayılmış geldiğinde çok kötüydü halen ateşi filan var. Ben hâla dun ordan kaçta çıktığını düşünüyorum.
Sizde zerre merhamet kalmamış.
Kv gibi derdiniz para olmuş.
Şeytan kv derken siz de şeytanca davranmaya başlamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…