Eş ailesiyle görüşmeyenler eşinizin görüşmesine nasıl sakin kalıyosunuzzzzz

Canim sakin olup once kendini dinlemeyi saygi göstermeyi ogreneceksin ve esinle bu konulari konusup kv ne de saygi gostereceksin sonucta onun oglu ile evlisin herkesin basina turlu turlu seyler geliyor anlatsam derdim mi var dersin yada annemin yasadiklarini duysan
Bence kv de de suc var tek kocasi hakli iki tarafta yanina cekiyor
Benim arkadasim da koyden severek evlendi hatta okulunu birakti simdi pisman 3 cocuk ile baba evine dondu sonra baristilar 4 yaptilar ama esi kotuydu arkadaslari ile tatile gitmeler gezmeler tozmalar karisi cocuklari da evi beklesin kv si de kocasi olunce kudurmus ogullarinin ustune dusmustu iyice

Ustelik bu kv neler yapti ki size evinizi vermis en azindan kira odemiyorsunuz gerci cok sahiplenici seyler de soylemis ama yapacak birsey yok esiniz tekrar ise girecek ve siz de ordan tasunacaksiniz baska yolu yok en azindan bayramdan bayrama yada dugun cenazede gorusursunuz ki esiniz gitmek istedikten sonra gene gizli sakli gider hazir yalani ogrenir

Azicik empati yahu.
Esiniz sizin ailenizle kotu olsaydi sizi de gorusturmeseydi ne olurdu dusunun.
Gelip burada cingar cikarirdiniz eminim.
Adamin anne babasiyla gorusmesine bir sey demeye hakkiniz yok.

Adam hasta yatıyor siz Kayinvalidem ile ne kadar görüştü naptı saat kaçta ayrıldı ordan derdinseniz. Nikah memuru size evlilik cüzdanı veriyor adamın boynuna yular takıp sizin elinize vermiyor . Çekilecek dert değilsiniz size ne annesi yemek götürüyor ise ,ahırda yanına gidiyor ise çok fesat ve kötü kalplisiniz.

Belki de kv anlattığı gibi değil kadın belki bize başka şeyler anlatcak kv paracı diyor ama demek ki kendide paraya önem veriyor ki karşıdakini öyle görüyor. En yakın arkadaşım evlendi boşandı bi sene olmadan ayrıldılar. Arkadaşım neler anlattı altınlarımı istedi kv kocam arkadaşıyla içki içiyor beni o ortama sokuyor vs sonra öğrendim ki hepsi yalanmış içki içer içmez kimseye karışmam azıtmadıktan sonra ama bunu diyip aslında kendinin onlarla içmek istediğini kv sinin altın peşinde olmadığını zaten altınların kuzın annesinde olduğunu çocuğa baskı yapıp borç yaptırıp evlendi. Ama arkadaşım kemdi maaşının hepsini kocasının verdiği paraları annesine verip altın yaptığını üstüne kv nın aldığı eve sokmaması eşini tehdit edip görüştürmedini öğrendim. Üstüne bir kere oğlu evine gitti diye kadının evini basıp camlarını aşağı indirdiğini en sonda da kocası annesini markete götürdü diye kadının evini basıp dövüp saçını yolduğunu duydum. Allahtan çocuk yetişmiş kopan saçlarıda götürüp delil olarak vücudunda ki darp izleriyle rapor alıp boşadı üstüne dava açtı

Adam doktora gidelim beraber demis buna bile atar gider

Ayy tovbeler olsun Allah korusun boyle insanlardan.
Valla benim pek inanasim gelmiyor boyle karsi tarafi ölümüne kotulediklerinde. Onden bir girizgah yapiyorlar ki kendilerini hakli bulan yorumlar gelsin. Ama aralarda sarf edilen bir iki cumleden bile iclerindeki kotu ortaya seriliyor aslinda bunun farkinda değiller.

Haklı demeleri için bir girizgah yapılıyor dediğiniz gibi ama belli noktalarda anlaşılıyor. Gelmesin aramas bla bla . Adam canıyla cebelleşiyor ekmek parasının peşinde hanımefendi aslında tanımladığı paracı kv nın yansıması kendinin derdide bu. Görümcelerin çocuğu görmeleri bile batıyordu ama nedense yorulduğunda da postaladığı görümceler oluyor ayrı ironik. Bu kadar tamah etmek istemiyorsa bi zahmet totoyu kaldırıp çalışıcak bir katkısı olacak adam işten çıkarılmış çobanlık yapıyır helal olsun ama eşi kaç dakıka annesinde kaldı ne konuştular yanlarına gitti mi ya adav bayılmış sağlığını kaybetmiş bunları düşünene kadar çalışda kv nın evinden taşının madem. Kira vermiyor ama fesatlıktanda geri kalınmıyor saygısızlıkta diz boyu

Ben bundan yaklaşık 2 bucuk sene once o ilk başta yazdıgım meselenin konusunu açmıştım yanlız. Hatta tam detaylarıyla ve herkes beni haklı bulup kv nin çok kötü bi insan oldugunu söylemişti

Ne zaman saygısızlık etmişim ki kv ye. Ayrıca cokta geri kafalılar bizde gelin calısmaz adetlerimiz şöyle böyle. Bana kalsa cok meraklı değilim zaten. Ayrıca girizgah yapmadım yazdıklarım fazlasıyla konularımda var. Cocuguda hiç yorulup postalamadım öyle olsa küçüğü yollarim. Ben cocugu göndermesem hatta gönderdiğim de bile zırt bırt geliyolardı zaten ..

Ben bundan yaklaşık 2 bucuk sene once o ilk başta yazdıgım meselenin konusunu açmıştım yanlız. Hatta tam detaylarıyla ve herkes beni haklı bulup kv nin çok kötü bi insan oldugunu söylemişti
O konuda kadina seytan suratli yazmadiysaniz anlayamamistir insanlar ona gore yorum yapmislardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…