Eş ailesiyle görüşmeyenler eşinizin görüşmesine nasıl sakin kalıyosunuzzzzz

Birincisi adamcağız ekmek parası kazanmaya çalışıyor neden burnundan getiriyorsunuz
2. Olarak aynı şekilde eşin senin ailenle kavgalı olsa ve senin verdigin tepkiyi verse ne yaparsın ailenle görüşmene izin vermediğini görüştügünde senin gibi davrandığını düşün. Adamın ailesi ne olursa olsun illaki muhattap olacak onlarla görüşüp sana kötü davranmıyorsa karışmaya hakkın yok. İnsanları bu kadar sıkıp böyle davranmayın işin sonunda kendini kapıda bulan siz olma ihtimali çok yüksek çünkü aşırı çirkef tepkiler vermişsiniz hiçbir erkek Bi yerden sonra bu tepkileri çekemez haklılar da. Bende eş ailesiyle bozuştugum zamanlar oluyor gitmek istemiyorum yanlarına bu zamanlarda hiç eşime gitme demem istedigi gibi gidebilir onun ailesi çünkü bir gün bişey olsa biri vefat etse kocamın vicdanı sızlar bunu biliyorum ve bu yüzden karışmıyorum kırılsam da öfkelensem de ailesi bize geldiginde paşalar gibi agırlarım binbir çeşit yaparım kendi ailem geldiginde nasıl elimden geleni yapmaya çalışıyorsam aynı şekilde onlara da sonuçta nasıl benimkiler aileyse anne babaysa onunkiler de öyle bunun bilincine varın bence siz küstünüz diye eşiniz de küsmek zorunda degil aile bu atsan atılmaz yani

Siz şu iki görümcesi sürekli çocukları bahane edip gelen misiniz?Hatta tv fişini çekmiştiniz. O konu da size sonuna kadar tam vermiştim ama bu apayrı bir konu.
Sonuçta herkesin annesi babası bu kadarına karışamazsınız.Ben bu yıl kv ye gitmek istemiyorum iyice koptum ama eşime istediğin zaman git istersen çağır sonuçta senin de evin aileni ozlemis olabilirsin diyorum.
Çünkü eşimi seviyorum onun üzmek istemiyorum ama kv kp i Allaha havale ettim.

Bu kadar şeye rağmen hala seni o evde oturtan eşine de çok kızıyorum yahu yapamıyorsun işte iyice manyak bişe oldun çıktın saçmalıyorsun ama birbirinizi de kesseniz o evde oturacaksınız belli

Bazı adamlara gercekten üzülüyorum.. çekilir dert değilsin.. sanane adamn ailesyle görüşmesinden sanane.. Sana kendi ailenle görüşme derseler görüşmicen mi ?

Eski konulariniza bakmadim ama bu kadar kötü mü bu kadin?
Mesela ilk evlendigimizde yeme içme birdi eşim maasını bile ona veriyodu çünkü kadının beyni hasta ben seni büyüttüm tabi vereceksin diyordu bi 50 tl alamazdık bi orkid için laf ederdi daha geçen aldık diye. sonunda eşim kendi istegiyle kavga dövüş ayrıldık 1 seneye yakın böyle sürdü ama. İlk maaş günü eşim vermeyince kadın benı kucağımda kücücük cocugumla hüngür hungur ağlattı geldi kavga etti. benle annem esime muska yapmışz evini ocağını yıkmışz . Yok evimden cık git annen evime gelmeyecek ocağımı yıktı filan dedi bende burası benim esimin evi annemde gelir deyince oğlanda benim evde benim istemiyosan cık git.. daha hatırlamadıgım bi cok sey sırf evi ayırdık diye bunları yaptı.. Bunlar ilk olaylar. Neyse ayrıldık bu 6 7 ay bizle konuşmadı sonra işte tutturdu ahırı tamamlayalım diye biraz para verdi yarı yolda çekildi borclar bize kaldı filan... her allahın günü evime gelip kızlariyla laf sokup beni sinir krizine soktular 1 sene boyunca. Bide iyi davranip bi yandan laf sokan bi insan

Evet o benim, çok haklısınız..

tamam da yogicim senin de hatan var. senin eşin sus demiyodu ki sana. sen de cevabını ver diyodu. sen sesini cikaramadikca kendine olan öfkeni eşine yoneltmissin.

baştan beri alma eve diyoruz sana onlari eve. geliyolar çocuklar durmuyo diyosun. şimdi de o kadar birikti ki eşine catiyosun. adamin bayramdan bayrama evine gittiği kişinin senin evinde ne isi var hergun??

eşine karışma naparsa yapsın o onun annesi. sen evine alma görüşme. eşin vazgececekse annesi bahanesi olur. kimse kimseye zorla bişey yaptiramiyo.

analık hakkını helal etmiyosa da arar fetva hattinu sorarsanız var mi geçerliliği diye.

boşu boşuna hem kendini hem adami yiyosun. senin artık sinirlerin iyice yıpranmış

siz görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin ama eşinizi dizginleyemezsiniz ailesi çünkü bence bu kadar abartmayın geçmişi geçmişte bırakın

Bu kadar şeye rağmen hala seni o evde oturtan eşine de çok kızıyorum yahu yapamıyorsun işte iyice manyak bişe oldun çıktın saçmalıyorsun ama birbirinizi de kesseniz o evde oturacaksınız belli
Aynen öyle yaa .. neymiş herşey birden olmuyormus ben daha ne kadar bekliycem ki.. gerçi ev alma fikrini adamın kafasına sokmayı basaralı 1 sene anca oldu aldırmak ne kadar sürer ALLAH bilir...

Kaynvalidenden ve görümcelerinden farkn yok.. düşünüyorum da sende gelinini bezdirirsin..!

Ay valla cildir artık ne münasebet canım annesiyle görüşmesin eşiniz size annenle görüşme tahammül edemiyorum dese nabicaksiniz merak ediyorum insan ailesini silip atamaz ne kadar kötü de olsa ailesi nabsin adam siz istemiyorsanız diye gelmesin gitmesin öyle bir dünya yok para için diyorsun ortada daha bisey yok kurmusunda kurmusun maşallah yazık esinize üzüldüm evde huzur yok adam eve niye gelsin

Cook haklısın canım. Kv artık hiiç gelmiyo zaten Allaha sükür ötekiler de gelmeye yeltenirse kapidan ceviriyorum valla. Hiç onlari çekemem artık gerçekten iyice yıprandım hiçbişeye tahammülüm kalmamis gibi . Eşim sen kendine dert arıyorsun kimsenin senin hakkında kötü birşey soyledigi yok kafanda kuruyosun bahane arıyosun diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…