Eş ailesiyle görüşmeyenler eşinizin görüşmesine nasıl sakin kalıyosunuzzzzz

Kızlar beni biliyosunuz artık. Eş ailesiyle altlı üstlüyüm . ilk evlendigimizde yeme içme birdi eşim maasını bile ona veriyodu çünkü kadının beyni hasta ben seni büyüttüm tabi vereceksin diyordu bi 50 tl alamazdık bi orkid için laf ederdi daha geçen aldık diye. sonunda eşim kendi istegiyle kavga dövüş ayrıldık 1 seneye yakın böyle sürdü ama.
İlk maaş günü eşim getirip bana verince maasi kadın benı kucağımda kücücük cocugumla hüngür hungur ağlattı geldi kavga etti. benle annem esime muska yapmışz evini ocağını yıkmışz . Yok evimden cık git annen evime gelmeyecek ocağımı yıktı filan dedi bende burası benim esimin evi annemde gelir deyince oğlanda benim evde benim istemiyosan cık git muskacılar... daha hatırlamadıgım bi cok sey sırf evi ayırdık diye bunları yaptı.. Bunlar ilk olaylar. Neyse ayrıldık bu 6 7 ay bizle konuşmadı sonra işte tutturdu ahırı tamamlayalım diye biraz para verdi yarı yolda çekildi borclar bize kaldı filan.. daha bir cokkk sey.. her allahın günü evime gelip kızlariyla laf sokup beni sinir krizine soktular 1 sene boyunca. iyi davranip bi yandan laf sokan bi insan.. geçmişide unutamıyorum.
Neyse Kızlar şu son 1 buçuk ay oncesine kadar hergun kv görümce şeytan üçlüsüne maruz kalıyodm çünkü evimden cıkmıyolardı sureklı gelıyolardı. Eşimse yıllardır ailesine bayram dışında gitmişliği yoktu. Ama küs değillerdi tabi.
neyse şuan da bi şekılde uzaklaştırdım bunlari. Görümceler gelse bile artık resmen kapıdan çocuklari verip sokmuyorum eve. Cidden artık kesinlikle istemiyorum. Eşimde biliyor ve karışmıyor görüşüp görüşmememe. Hatta istemedigim icin gelmemeleri için kaç defa imalar da bulundu onlara.

Ama gel gelelim eşim şu 1 aydır görüşmeye başladı çünkü işten çıkarıldı ve onlarla ortak olan ahiri kulllanmaya başladı. (Orayi kv yuzunden bir sürü borcla yaptık, onlar cok az para kattı ve o dönem eşimle cok kavgalar ettiler para vermemek için)
Onlarda süreklı eşim ordayken ozellikle yanına gidiyor. Dün orda işi vardı ve kv gilde akşama kadar oradaydı sırf eşim orda diye gittiler. Artık kaç saat oturdular naptılar bilmiyorum

eşimle resmen birbirimize girdik eşim stresten hastalanmış 2 kere bayılmış geldiğinde çok kötüydü halen ateşi filan var. Ben hâla dun ordan kaçta çıktığını düşünüyorum.
Konu boşanmaya kadar geldi. ağza alınmayacak şeyler söyledim mesajlar yazdım. Aldattım mı kumar mı oynadım ne yaptım vs dedi . Telefonu kapatti akşama kadar patlamaya hazır bomba gibi gezdim kapalı olduğu halde 300 kere aramışım neler yazdım o şeytan suratli annenin tek derdi para vsvs. Ama gerçekten öyle kızlar görseniz bi suratı.
kp bile şeytanın yer yüzündeki hali demişti.

Zaten hayvanlari 2 gun kp 1 gun eşim dağa götürüyor. O dağa gittiği gün kv yemek götürüyor ordaki eve eşime. Ya kadın sen ne diye yemek götürüyosun adam zaten evine gelecek. Açlıktan öldü mü 15 dkda. Sanki ye de eve gitme der gibi resmen. Onun yuzunden geç geliyor eve de. Yeme diye 50 kere tembihliyorum yemiyorum zaten anca hayvanlari bırakip geliyorum diyor.Ama eşimde biraz ikili oynuyor gibi

Mesela dun gene beraberlerdi , onceki gunde dağdaydı eşim ve akşam görüştüler zaten. Ben eşimi bu kadar görmüyorum!

O Kadının yanında olmasına dayanamıyorum o kardeşinden nefret ediyorum . Çünkü tek derdi para para para. Eşimin aklına girmek için uğraşıyor eminim buna. Kurbanda çalısacak toplu para gelecek onun peşinde gene.
Kadın eşimi resmen havada yakalıyo böyle bişey yok yaaa.

Kızlar ben napıcam resmen kaldıramıyorum ya onların yanında olmasını :KK43: bu duruma sinir oluyorum onların yanına gittiği samimi olduğu aklıma geldikçe sanki nefret ediyorum eşimden. Evde bile hiçbişey yapasım olmuyor. Bu zamana kadar mesafeliydi simdi böyle olmasi sinirimi bozuyor
Canim sakin olup once kendini dinlemeyi saygi göstermeyi ogreneceksin ve esinle bu konulari konusup kv ne de saygi gostereceksin sonucta onun oglu ile evlisin herkesin basina turlu turlu seyler geliyor anlatsam derdim mi var dersin yada annemin yasadiklarini duysan
Yuh artık ya napsın kendını dogurup buyuten aıleyı sılsınmı sen anladamıyorsun dıye bende evlıyım cokta sevmem kvyı fılan ama sızın abartmıssınız. Valla esın ıyı bıle dayanmıs sana ben olsam sımdıye bosadıydım. Bır cocuk nasıl buyutuluyor bılmem bılıyormusun benım evladımı benden kacıracak kadını varya ben olsam bende ugrasırım eve gıtmesın dıye eger sızın gıbıyse. Annesının yemek vermesınde ne gıbı sakınca olabılır oglu ya oglu evıne gıtmıyorsa oglu ozler gıdıp orda gorur ne var bunda dusman basına sızın gıbı gelın
Bence kv de de suc var tek kocasi hakli iki tarafta yanina cekiyor
Benim arkadasim da koyden severek evlendi hatta okulunu birakti simdi pisman 3 cocuk ile baba evine dondu sonra baristilar 4 yaptilar ama esi kotuydu arkadaslari ile tatile gitmeler gezmeler tozmalar karisi cocuklari da evi beklesin kv si de kocasi olunce kudurmus ogullarinin ustune dusmustu iyice

Ustelik bu kv neler yapti ki size evinizi vermis en azindan kira odemiyorsunuz gerci cok sahiplenici seyler de soylemis ama yapacak birsey yok esiniz tekrar ise girecek ve siz de ordan tasunacaksiniz baska yolu yok en azindan bayramdan bayrama yada dugun cenazede gorusursunuz ki esiniz gitmek istedikten sonra gene gizli sakli gider hazir yalani ogrenir

Adam hasta yatıyor siz Kayinvalidem ile ne kadar görüştü naptı saat kaçta ayrıldı ordan derdinseniz. Nikah memuru size evlilik cüzdanı veriyor adamın boynuna yular takıp sizin elinize vermiyor . Çekilecek dert değilsiniz size ne annesi yemek götürüyor ise ,ahırda yanına gidiyor ise çok fesat ve kötü kalplisiniz.

Ayy şaka gibi o kadin dediginiz onun annesi sanki baska bir kadindan soz ediyor.
Bazi insanlar evlerden ırak.
Şunlari yazan birinin ben salt masum, kaynanadan çeken biri olduğuna inanmiyorum. Kaynaniz da sizi anlatsa neler derdi kimbilir.
Belki de kv anlattığı gibi değil kadın belki bize başka şeyler anlatcak kv paracı diyor ama demek ki kendide paraya önem veriyor ki karşıdakini öyle görüyor. En yakın arkadaşım evlendi boşandı bi sene olmadan ayrıldılar. Arkadaşım neler anlattı altınlarımı istedi kv kocam arkadaşıyla içki içiyor beni o ortama sokuyor vs sonra öğrendim ki hepsi yalanmış içki içer içmez kimseye karışmam azıtmadıktan sonra ama bunu diyip aslında kendinin onlarla içmek istediğini kv sinin altın peşinde olmadığını zaten altınların kuzın annesinde olduğunu çocuğa baskı yapıp borç yaptırıp evlendi. Ama arkadaşım kemdi maaşının hepsini kocasının verdiği paraları annesine verip altın yaptığını üstüne kv nın aldığı eve sokmaması eşini tehdit edip görüştürmedini öğrendim. Üstüne bir kere oğlu evine gitti diye kadının evini basıp camlarını aşağı indirdiğini en sonda da kocası annesini markete götürdü diye kadının evini basıp dövüp saçını yolduğunu duydum. Allahtan çocuk yetişmiş kopan saçlarıda götürüp delil olarak vücudunda ki darp izleriyle rapor alıp boşadı üstüne dava açtı

Belki de kv anlattığı gibi değil kadın belki bize başka şeyler anlatcak kv paracı diyor ama demek ki kendide paraya önem veriyor ki karşıdakini öyle görüyor. En yakın arkadaşım evlendi boşandı bi sene olmadan ayrıldılar. Arkadaşım neler anlattı altınlarımı istedi kv kocam arkadaşıyla içki içiyor beni o ortama sokuyor vs sonra öğrendim ki hepsi yalanmış içki içer içmez kimseye karışmam azıtmadıktan sonra ama bunu diyip aslında kendinin onlarla içmek istediğini kv sinin altın peşinde olmadığını zaten altınların kuzın annesinde olduğunu çocuğa baskı yapıp borç yaptırıp evlendi. Ama arkadaşım kemdi maaşının hepsini kocasının verdiği paraları annesine verip altın yaptığını üstüne kv nın aldığı eve sokmaması eşini tehdit edip görüştürmedini öğrendim. Üstüne bir kere oğlu evine gitti diye kadının evini basıp camlarını aşağı indirdiğini en sonda da kocası annesini markete götürdü diye kadının evini basıp dövüp saçını yolduğunu duydum. Allahtan çocuk yetişmiş kopan saçlarıda götürüp delil olarak vücudunda ki darp izleriyle rapor alıp boşadı üstüne dava açtı
Ayy tovbeler olsun Allah korusun boyle insanlardan.
Valla benim pek inanasim gelmiyor boyle karsi tarafi ölümüne kotulediklerinde. Onden bir girizgah yapiyorlar ki kendilerini hakli bulan yorumlar gelsin. Ama aralarda sarf edilen bir iki cumleden bile iclerindeki kotu ortaya seriliyor aslinda bunun farkinda değiller.

Valla benim pek inanasim gelmiyor boyle karsi tarafi ölümüne kotulediklerinde. Onden bir girizgah yapiyorlar ki kendilerini hakli bulan yorumlar gelsin. Ama aralarda sarf edilen bir iki cumleden bile iclerindeki kotu ortaya seriliyor aslinda bunun farkinda değiller.
Haklı demeleri için bir girizgah yapılıyor dediğiniz gibi ama belli noktalarda anlaşılıyor. Gelmesin aramas bla bla . Adam canıyla cebelleşiyor ekmek parasının peşinde hanımefendi aslında tanımladığı paracı kv nın yansıması kendinin derdide bu. Görümcelerin çocuğu görmeleri bile batıyordu ama nedense yorulduğunda da postaladığı görümceler oluyor ayrı ironik. Bu kadar tamah etmek istemiyorsa bi zahmet totoyu kaldırıp çalışıcak bir katkısı olacak adam işten çıkarılmış çobanlık yapıyır helal olsun ama eşi kaç dakıka annesinde kaldı ne konuştular yanlarına gitti mi ya adav bayılmış sağlığını kaybetmiş bunları düşünene kadar çalışda kv nın evinden taşının madem. Kira vermiyor ama fesatlıktanda geri kalınmıyor saygısızlıkta diz boyu

Ben bundan yaklaşık 2 bucuk sene once o ilk başta yazdıgım meselenin konusunu açmıştım yanlız. Hatta tam detaylarıyla ve herkes beni haklı bulup kv nin çok kötü bi insan oldugunu söylemişti

Haklı demeleri için bir girizgah yapılıyor dediğiniz gibi ama belli noktalarda anlaşılıyor. Gelmesin aramas bla bla . Adam canıyla cebelleşiyor ekmek parasının peşinde hanımefendi aslında tanımladığı paracı kv nın yansıması kendinin derdide bu. Görümcelerin çocuğu görmeleri bile batıyordu ama nedense yorulduğunda da postaladığı görümceler oluyor ayrı ironik. Bu kadar tamah etmek istemiyorsa bi zahmet totoyu kaldırıp çalışıcak bir katkısı olacak adam işten çıkarılmış çobanlık yapıyır helal olsun ama eşi kaç dakıka annesinde kaldı ne konuştular yanlarına gitti mi ya adav bayılmış sağlığını kaybetmiş bunları düşünene kadar çalışda kv nın evinden taşının madem. Kira vermiyor ama fesatlıktanda geri kalınmıyor saygısızlıkta diz boyu
Ne zaman saygısızlık etmişim ki kv ye. Ayrıca cokta geri kafalılar bizde gelin calısmaz adetlerimiz şöyle böyle. Bana kalsa cok meraklı değilim zaten. Ayrıca girizgah yapmadım yazdıklarım fazlasıyla konularımda var. Cocuguda hiç yorulup postalamadım öyle olsa küçüğü yollarim. Ben cocugu göndermesem hatta gönderdiğim de bile zırt bırt geliyolardı zaten ..

Ben bundan yaklaşık 2 bucuk sene once o ilk başta yazdıgım meselenin konusunu açmıştım yanlız. Hatta tam detaylarıyla ve herkes beni haklı bulup kv nin çok kötü bi insan oldugunu söylemişti
O konuda kadina seytan suratli yazmadiysaniz anlayamamistir insanlar ona gore yorum yapmislardir.

X