Eş ailesiyle görüşmeyenler eşinizin görüşmesine nasıl sakin kalıyosunuzzzzz

Kızlar beni biliyosunuz artık. Eş ailesiyle altlı üstlüyüm . ilk evlendigimizde yeme içme birdi eşim maasını bile ona veriyodu çünkü kadının beyni hasta ben seni büyüttüm tabi vereceksin diyordu bi 50 tl alamazdık bi orkid için laf ederdi daha geçen aldık diye. sonunda eşim kendi istegiyle kavga dövüş ayrıldık 1 seneye yakın böyle sürdü ama.
İlk maaş günü eşim getirip bana verince maasi kadın benı kucağımda kücücük cocugumla hüngür hungur ağlattı geldi kavga etti. benle annem esime muska yapmışz evini ocağını yıkmışz . Yok evimden cık git annen evime gelmeyecek ocağımı yıktı filan dedi bende burası benim esimin evi annemde gelir deyince oğlanda benim evde benim istemiyosan cık git muskacılar... daha hatırlamadıgım bi cok sey sırf evi ayırdık diye bunları yaptı.. Bunlar ilk olaylar. Neyse ayrıldık bu 6 7 ay bizle konuşmadı sonra işte tutturdu ahırı tamamlayalım diye biraz para verdi yarı yolda çekildi borclar bize kaldı filan.. daha bir cokkk sey.. her allahın günü evime gelip kızlariyla laf sokup beni sinir krizine soktular 1 sene boyunca. iyi davranip bi yandan laf sokan bi insan.. geçmişide unutamıyorum.
Neyse Kızlar şu son 1 buçuk ay oncesine kadar hergun kv görümce şeytan üçlüsüne maruz kalıyodm çünkü evimden cıkmıyolardı sureklı gelıyolardı. Eşimse yıllardır ailesine bayram dışında gitmişliği yoktu. Ama küs değillerdi tabi.
neyse şuan da bi şekılde uzaklaştırdım bunlari. Görümceler gelse bile artık resmen kapıdan çocuklari verip sokmuyorum eve. Cidden artık kesinlikle istemiyorum. Eşimde biliyor ve karışmıyor görüşüp görüşmememe. Hatta istemedigim icin gelmemeleri için kaç defa imalar da bulundu onlara.

Ama gel gelelim eşim şu 1 aydır görüşmeye başladı çünkü işten çıkarıldı ve onlarla ortak olan ahiri kulllanmaya başladı. (Orayi kv yuzunden bir sürü borcla yaptık, onlar cok az para kattı ve o dönem eşimle cok kavgalar ettiler para vermemek için)
Onlarda süreklı eşim ordayken ozellikle yanına gidiyor. Dün orda işi vardı ve kv gilde akşama kadar oradaydı sırf eşim orda diye gittiler. Artık kaç saat oturdular naptılar bilmiyorum

eşimle resmen birbirimize girdik eşim stresten hastalanmış 2 kere bayılmış geldiğinde çok kötüydü halen ateşi filan var. Ben hâla dun ordan kaçta çıktığını düşünüyorum.
Konu boşanmaya kadar geldi. ağza alınmayacak şeyler söyledim mesajlar yazdım. Aldattım mı kumar mı oynadım ne yaptım vs dedi . Telefonu kapatti akşama kadar patlamaya hazır bomba gibi gezdim kapalı olduğu halde 300 kere aramışım neler yazdım o şeytan suratli annenin tek derdi para vsvs. Ama gerçekten öyle kızlar görseniz bi suratı.
kp bile şeytanın yer yüzündeki hali demişti.

Zaten hayvanlari 2 gun kp 1 gun eşim dağa götürüyor. O dağa gittiği gün kv yemek götürüyor ordaki eve eşime. Ya kadın sen ne diye yemek götürüyosun adam zaten evine gelecek. Açlıktan öldü mü 15 dkda. Sanki ye de eve gitme der gibi resmen. Onun yuzunden geç geliyor eve de. Yeme diye 50 kere tembihliyorum yemiyorum zaten anca hayvanlari bırakip geliyorum diyor.Ama eşimde biraz ikili oynuyor gibi

Mesela dun gene beraberlerdi , onceki gunde dağdaydı eşim ve akşam görüştüler zaten. Ben eşimi bu kadar görmüyorum!

O Kadının yanında olmasına dayanamıyorum o kardeşinden nefret ediyorum . Çünkü tek derdi para para para. Eşimin aklına girmek için uğraşıyor eminim buna. Kurbanda çalısacak toplu para gelecek onun peşinde gene.
Kadın eşimi resmen havada yakalıyo böyle bişey yok yaaa.

Kızlar ben napıcam resmen kaldıramıyorum ya onların yanında olmasını :KK43: bu duruma sinir oluyorum onların yanına gittiği samimi olduğu aklıma geldikçe sanki nefret ediyorum eşimden. Evde bile hiçbişey yapasım olmuyor. Bu zamana kadar mesafeliydi simdi böyle olmasi sinirimi bozuyor
adamı 300 kere aramak nedir ya. madem çok dertlisiniz il dışına taşının

Mesela ilk evlendigimizde yeme içme birdi eşim maasını bile ona veriyodu çünkü kadının beyni hasta ben seni büyüttüm tabi vereceksin diyordu bi 50 tl alamazdık bi orkid için laf ederdi daha geçen aldık diye. sonunda eşim kendi istegiyle kavga dövüş ayrıldık 1 seneye yakın böyle sürdü ama. İlk maaş günü eşim vermeyince kadın benı kucağımda kücücük cocugumla hüngür hungur ağlattı geldi kavga etti. benle annem esime muska yapmışz evini ocağını yıkmışz . Yok evimden cık git annen evime gelmeyecek ocağımı yıktı filan dedi bende burası benim esimin evi annemde gelir deyince oğlanda benim evde benim istemiyosan cık git.. daha hatırlamadıgım bi cok sey sırf evi ayırdık diye bunları yaptı.. Bunlar ilk olaylar. Neyse ayrıldık bu 6 7 ay bizle konuşmadı sonra işte tutturdu ahırı tamamlayalım diye biraz para verdi yarı yolda çekildi borclar bize kaldı filan... her allahın günü evime gelip kızlariyla laf sokup beni sinir krizine soktular 1 sene boyunca. Bide iyi davranip bi yandan laf sokan bi insan
İyi de suç yine sizde.
Madem bu kadar kötüler. Niye evlerinde bedava oturuyorsunuz?
Uzak bir yere kiraya çıkın.
Kocanız kabul etmiyorsa da boşanın.
Kv ye düşmanlığınız anlaşılır ama kocanıza da düşmansınız.
Düşman olduğunuz adamla neden hala evlisiniz?

Cook haklısın canım. Kv artık hiiç gelmiyo zaten Allaha sükür ötekiler de gelmeye yeltenirse kapidan ceviriyorum valla. Hiç onlari çekemem artık gerçekten iyice yıprandım hiçbişeye tahammülüm kalmamis gibi . Eşim sen kendine dert arıyorsun kimsenin senin hakkında kötü birşey soyledigi yok kafanda kuruyosun bahane arıyosun diyor...

tamam artık önce saf gelindin gerçek yüzlerini görene kadar kullanildin, bı sure de bu şekilde engellemeye çalıştın.

ama artık bitti. bak senin eşin saf onun bunun lafına gelen başkasının aklıyla hareket edecek birisi değil.

otur evinde kimseye karışma, görüşme. eşini bu şekilde yönetip yönlendirmeye çalışman sağlıklı değil. sen biseylerin farkında degilken de eşin seni uyarip sana destek oluyodu. onun kimsenin aklına ihtiyacı yok.

şimdi artık sakinles. kocandan da özür dile. eşinin ailesiyle görüşmemeye de devam et.

ama sen kendini kullandirdin diye eşinin de komple kendi ailesine sırt cevirmesini bekleme. annesi o zehir getirse tadına bakar tabiki evlat olarak.

İşte acaba zamanla etkilenir mi annesinden diye düşünüyorum cunku cok fena bi kadın simdi alttan alttan neler diyodur o
Kafanızda kurmak ne işinize yarıyor?
Eşinizi siz bu tavırlarınızla zaten kendinizden yeterince soğutuyorsunuz, kv ye gerek yok.

Allah sizin gibi gelin,kv ve görümce üçlüsünden evlatlarımızi korusun..

Benim babaannem de, halamlarda annemi çok üzdü. Babaannem bizi evden bile kovdu, çok şükür babam evden ayrıldı. Babam annesine çok kirgindi ama annem hep ara diye baskı yapardi. Bize bir kere kötülemedi babaannemi. Hep cahildi, çok cahildi derdi o kadar.

Eşiniz sizi annesiyle kardeşleriyle aldatıyor :halay:yani sizde biraz abartıyorsunuz yemek götürsün adam yesin ne olacak öldünüz mü? Ne konuştular ne yaptılar diye düşünmenize ne gerek var adam sorunca söyler zaten sizin yanınızda. Kendinizi strese sokmayın bu kadar

Okurken daraldım. Adam işten çıkartılmış ekmek parası derdinde hayvan otlatmaya gidiyor zebani gibi tepesine çöküyorsunuz. Evde canınız çok sıkılıyorsa çıkın 3 kuruş da siz kazanın da para kazanmak nasıl zormuş görün. Düşün adamın yakasından bu ne cehennem azabı gibi. Görüşmesini istemiyorsanız eşiniz dinlendiği gün siz otlatın hayvanları. Ey Allahım ya:sinirli:

Ben sizi anladım kv eşinize bu davranışları gelecek parayı almak anlaşılan bence eşinizle konulun para vs vermeyeceksin diye sonrasına karışmayın zaten bu iyi tavır çok sürmez oğlunu düşünen yuvasını da düşünürdü parayı alamayınca eski haline döner

Kadın ölmesini bile istemiş bu kadar kötü bir kalbe hiç rastlamadan rastlamam da inşaALLAH.. 🤲🙄
Rabbim evlatlarımızı iyilerle karsilastirsin bende sevmem kv kp ama asla ölsün de demem eşim gitmek ister gider asla ben istemiyorum sende gitme demem bunlar bir erkek için boşanma sebebi

Kızlar beni biliyosunuz artık. Eş ailesiyle altlı üstlüyüm . ilk evlendigimizde yeme içme birdi eşim maasını bile ona veriyodu çünkü kadının beyni hasta ben seni büyüttüm tabi vereceksin diyordu bi 50 tl alamazdık bi orkid için laf ederdi daha geçen aldık diye. sonunda eşim kendi istegiyle kavga dövüş ayrıldık 1 seneye yakın böyle sürdü ama.
İlk maaş günü eşim getirip bana verince maasi kadın benı kucağımda kücücük cocugumla hüngür hungur ağlattı geldi kavga etti. benle annem esime muska yapmışz evini ocağını yıkmışz . Yok evimden cık git annen evime gelmeyecek ocağımı yıktı filan dedi bende burası benim esimin evi annemde gelir deyince oğlanda benim evde benim istemiyosan cık git muskacılar... daha hatırlamadıgım bi cok sey sırf evi ayırdık diye bunları yaptı.. Bunlar ilk olaylar. Neyse ayrıldık bu 6 7 ay bizle konuşmadı sonra işte tutturdu ahırı tamamlayalım diye biraz para verdi yarı yolda çekildi borclar bize kaldı filan.. daha bir cokkk sey.. her allahın günü evime gelip kızlariyla laf sokup beni sinir krizine soktular 1 sene boyunca. iyi davranip bi yandan laf sokan bi insan.. geçmişide unutamıyorum.
Neyse Kızlar şu son 1 buçuk ay oncesine kadar hergun kv görümce şeytan üçlüsüne maruz kalıyodm çünkü evimden cıkmıyolardı sureklı gelıyolardı. Eşimse yıllardır ailesine bayram dışında gitmişliği yoktu. Ama küs değillerdi tabi.
neyse şuan da bi şekılde uzaklaştırdım bunlari. Görümceler gelse bile artık resmen kapıdan çocuklari verip sokmuyorum eve. Cidden artık kesinlikle istemiyorum. Eşimde biliyor ve karışmıyor görüşüp görüşmememe. Hatta istemedigim icin gelmemeleri için kaç defa imalar da bulundu onlara.

Ama gel gelelim eşim şu 1 aydır görüşmeye başladı çünkü işten çıkarıldı ve onlarla ortak olan ahiri kulllanmaya başladı. (Orayi kv yuzunden bir sürü borcla yaptık, onlar cok az para kattı ve o dönem eşimle cok kavgalar ettiler para vermemek için)
Onlarda süreklı eşim ordayken ozellikle yanına gidiyor. Dün orda işi vardı ve kv gilde akşama kadar oradaydı sırf eşim orda diye gittiler. Artık kaç saat oturdular naptılar bilmiyorum

eşimle resmen birbirimize girdik eşim stresten hastalanmış 2 kere bayılmış geldiğinde çok kötüydü halen ateşi filan var. Ben hâla dun ordan kaçta çıktığını düşünüyorum.
Konu boşanmaya kadar geldi. ağza alınmayacak şeyler söyledim mesajlar yazdım. Aldattım mı kumar mı oynadım ne yaptım vs dedi . Telefonu kapatti akşama kadar patlamaya hazır bomba gibi gezdim kapalı olduğu halde 300 kere aramışım neler yazdım o şeytan suratli annenin tek derdi para vsvs. Ama gerçekten öyle kızlar görseniz bi suratı.

Zaten hayvanlari 2 gun kp 1 gun eşim dağa götürüyor. O dağa gittiği gün kv yemek götürüyor ordaki eve eşime. Ya kadın sen ne diye yemek götürüyosun adam zaten evine gelecek. Açlıktan öldü mü 15 dkda. Sanki ye de eve gitme der gibi resmen. Onun yuzunden geç geliyor eve de. Yeme diye 50 kere tembihliyorum yemiyorum zaten anca hayvanlari bırakip geliyorum diyor.Ama eşimde biraz ikili oynuyor gibi

Mesela dun gene beraberlerdi , onceki gunde dağdaydı eşim ve akşam görüştüler zaten. Ben eşimi bu kadar görmüyorum!

O Kadının yanında olmasına dayanamıyorum o kardeşinden nefret ediyorum . Çünkü tek derdi para para para. Eşimin aklına girmek için uğraşıyor eminim buna. Kurbanda çalısacak toplu para gelecek onun peşinde gene.

Kızlar ben napıcam resmen kaldıramıyorum ya onların yanında olmasını :KK43: bu duruma sinir oluyorum onların yanına gittiği samimi olduğu aklıma geldikçe sanki nefret ediyorum eşimden. Evde bile hiçbişey yapasım olmuyor. Bu zamana kadar mesafeliydi simdi böyle olmasi sinirimi bozuyor
Farkında mısın annesi onun. Kuman degil annesi. Anne ya...

Kadının beyni hasta da sizin eşinizin de beyni normal değil, hala aile olduğunu idrak edememişken önce eşinize mi kızsanız acaba? Eşiniz size ilk maaşını getirene kadar olan süre zarfında nasıl hemen hamile kalıp çocuk doğurduğunuz, ne cesaretle merak ettim. Orkid parasını eş ailesinden alırken ve bundan böylesine memnun değilken çocuk doğurmak gerçekten çok büyük cesaret. Aynı apartmanda olduğunuza göre muhtemelen ev onların, hem insanların evinde oturup hem arkalarından böyle mi konuşuyorsunuz?

Sebebi ne olursa olsun bir insanın annesine şeytan suratlı yazmanız çirkin bir hareket. Eşiniz nasıl sessiz kaldı şaşırdım. Yanında olmasına dayanamadığınız o kadın dediğiniz eşinizin annesi bunu kabullenirseniz hayat sizin daha kolay olur. Siz görüşmek istemiyorsanız size kalmış ama eşinize annenle görüşme deme hakkınız yok. Eşiniz böylesine kolay aklına girilebilecek bir insan ise eşinizi, dolayısıyla evliliğinizi sorgulayın derim

Ben anlamıyorum. Bu adam niye gelip maaşını annesine yada size vermek zorunda? Kendi iradesi yok mu? Adamı iki taraf da baskı altına almış durumda ve iki tarafın birbirinden geri kalan tarafı yok. Psikopat gibi 300 kere aramak nedir?! Adamin gün gelir sabrı biter sizi boşar. Sonra gelip burda ağlamayın. Annesini atamaz belki ama sizi boşar. Burda tek adama acıdım. Bir psikolojik destek alin bence. Davranışlarınız normal olmaktan çıkmış çoktan

Esinizin sucu yok sen kussun diye kus olmak zorunda degil birak takma zaten ortada abartilacak kadar kotu bir kaynana varsa esinde yuzlerini gorur zaten kavga etme boyle seyler icin yipranan sadece siz olursunuz

Ben sizi anladım kv eşinize bu davranışları gelecek parayı almak anlaşılan bence eşinizle konulun para vs vermeyeceksin diye sonrasına karışmayın zaten bu iyi tavır çok sürmez oğlunu düşünen yuvasını da düşünürdü parayı alamayınca eski haline döner
Evet aynen öyle arayi iyi tutmaya calısıyor ki eşim kıramasın hayır diyemesin eskisi gibi. Aynen dediğiniz sekilde konusucam esimle gerisine karışmıycam. Aslında her zaman diyor para filan vermem asla diye ama ben son kez konusucam

Esiniz görüssün gitsin SIZE NE. Kac yasinda adam napicani size sorucak degil heralde🤦🏼‍♀️
Siz görüsmeyin tabikide.
Ama aklinizdan gecenler cok cirkin.

Seni zorlamiyor etmiyor hicbirseye. Ne olursa olsun ailesi bırak goruşsunler ne olacak. . Yeterki seni mecbur bırakmasın. Esin seni sevmese ima etmez gelmemeleri için eşinin üstüne çok gidersen sorun yaşarsın

Ben sizi çok iyi anlıyorum yasattiklarindan dolayı bende eşimin ailesin hepsinden nefret ediyorum iğreniyorum desem yeridir böyle olmasına rağmen eşim gider annesini ailesini ziyaret eder karışmam,sizede önerim madem derdiniz para yönünden açıkça söyleyin hakkın olan para eve gelecek kimseye verme diye ,diğer türlü zaten ailesi kuruluş yok annesi babası ölmedikce elini kolunu kimse çekmez eşinizden,
boşanma gibi düşünceniz yoksa eşinizle arayı iyi tutun ne kadar tartisirsaniz o kadar ailesine yapidiyorlar

X