Eş ailesiyle görüşmeyenler eşinizin görüşmesine nasıl sakin kalıyosunuzzzzz

Görüşmüyorum eşimin ailesiyle ama asla gitmesine karışmam sonuçta annesi babası bana yapılanları biliyor eşim bu yüzden de gidince oraya eşim beni bekler ben gidiyorum dermiş hep annesi söylemişti sinirli sinirli bana naptın oğluma da bize gelince çok durmuyor eşim bekler deyip kalkıyor demişti hamileydim o zaman bende demekki benden daha hoşnut ki sizde duracağına bana geliyor eşine demiştim çünkü illa dedirttiriyorlar sussam olmuyor susmasam hiç olmıycak böyle güzelce laf söyledik birbirimize ama sakince sinirlendiğimi anlamadı bile kaynanam
Yapıyorlar canım ama sende de suç var bırak gitsin ailesi gelince suratta yapma zaten anlayacak bir süre sonra senin dediğin istediğin olucak kavga tartışma boş valla bak sakince herşey istediğin gibi olucak

Şeytan vs diyen korona varsa git annene sarıl hasret gider diyen ben olmadığıma göre ama haklısınız bu saygısızlık değil o hafif olur bu başka bir şey de diyemiyorum

Kv bilmyrz kötüdür gorumcelerde kötüdür ama sizde onlar gibi olmuşsunuz kusura bakmayinda hırs yapmssnz resmen kv de hırs yapmış. Bilmyrm ama anlattgnz kişiye benziyorsunuz kötüde olsa anne knsmak.istyrsa konuşsun hayatta herşey insanlar için. Birgün evladınız da size haklı veya haksız kötü davraanablr. Ben de kv ye isinamyrm ama evladım var saygılı davranyrm. Allah'a bazen dua edyrm rabbim kalbimizi ısıt diye. Neden dua etmiyorsunuz iyi olun güzel.olun yada olmuyorsada. Uzak durun hala niye kalbinizi karartiyorsunuz

Bak güzelim bende eşimin ailesiyle görüşmüyorm ama asla on görüşme diye karısmıyorum kocan size bakıyomu seni sevip sayıyomu önemli olan budur ya illa görüşceksin mecbursun deseydi neyapacaktın?kötüde olsalar et tırnaktan ayrılmaz ..sen kocanla aranı iyi tut yeter elbet görüşcek essek bokuda olsa ailesi neticede...hem eşin işten cıkarılmıs neyapacak el mahkum ...bide sen bunaltırsan kaynanan istedigini elde eder...sen kocanı güleryüzle karsıla yemegini herseyini yap aranı iyi tut yoksa onların istedikleri olur

Bir anne oğluna yemek götüremez mi yani gelinden rahatsız olmuş olup belki yemek bahanesiyle oğlunu görmek isteyecek volta kotu düşünmeyelim bir anne oğluna ne kadar zarar verebilir biraz mantık lütfen
Genelde eşim evdeyken gelir dururdu yanında ki eşim zaten cok çalışıyordu evde kolay kolay bulunmaz. ramazanda son gelişinde kızım konuştuklarımizi duymuş
istemediğimi sürekli geliyolar vs dediğimi söyledi annem sizi istemiyo neden geliyosunuz filan dedi. kv de napayim annen istemiyosa oglumla torunumu gormeye geldim dedi. Sonra da cıktı gitti o gunden beri gelmiyorlar eşim evdeykende.. orayi kendilerne buluşma noktasi yaptılar sanırım. Ama herşeye ragmen kv nin tek derdi eşimi etkileyip kendine çekmek . Çünkü eşim ölümüne beni savunuyo onun zoruna gidiyo.
Mesela bikere duydum arkamdan çocuklara bakmadığımı söyledi eşime oda he o bakmıyo da bu çocuklari kim bakip büyütüyo daha ne yapacak sanki bi yardımınız var filan demişti. Bağırıp o zaten dunya iyisi ben kötüyüüm filan dediğini duydum. Tuhaf bi insan.

Sizin soylemlwrinizden etkilenmiş evde görüşmek istemiyor işte yanına gidiyor elinizde annesinin laflariyla etkilenecek birine benzemiyor zaten okuduğum kadarıyla siz beyin tekasindasiniz anlamıyorum böyle huzursuzluga devam ederseniz adam bikar dizide bosae

Adamın annesi olduğu için olmasın.
Annesi tamam da benim kv geldi gozumun onune en azindan oglunu yanina cekmiyor yaptiklari biri bini gecti ben zorla goturuyorum esimi ailesine ölüm var kalim var diyerek
Bir anne oğluna yemek götüremez mi yani gelinden rahatsız olmuş olup belki yemek bahanesiyle oğlunu görmek isteyecek volta kotu düşünmeyelim bir anne oğluna ne kadar zarar verebilir biraz mantık lütfen
Tabi konu sahibi asagidaki mesajda yaptigi hatayla kendi etmis kendine
Bu konuda hak etmissin canim esini yanina ceksen neyse de arani iyi tut kavga etme bari guzel guzel anlat ama kendin hakli oldugun zamanlari one sur herseyi tek tarafli dusunme yarin senin ailenin basina da boyle birsey gelebilir kardes esin boyle yapsa o zaman seninde gorumlerinden farkin kalmaz

Esinizn ailesi kendince maddi sebeplerden fazla yuzgoz olmislar sizi fazla incitmisler belli ki ama eger esinizi seviyorsaniz,annesinden ailesnden vazgecmesini istemeyinnlutfen. Ne olursa olsn karsisinda onu o yaslara getiren anne var. Kv Sizi incittigi icin zaten tepkisini ortaua koymus,daha fazlasni istemek biraz bencillik olir ben de kv tarafndan fazla sevilmiyorm hatta hic sevilmiyorum yalan yok esim onlarla hahah hihihi konstkca gucume gidiyor beynime kan hicum ediyor ama ne yapablrm, bakiyorm o cok mutlu oluyor,niye ona eziyet edeym ki. Bence siz de bakis acinizi degstirin

Çocukların yanında bu tarz şeyler mi konuluyorsunuz vallahi pess. Bu arada ben o annenin yerinde olsam bana bu kadar hakaret eden çocukları bile kullanıp bu lafları ettiren insanı bir dakika evimde tutmam kapının önüne koyarım evladımıda gözüm görmez bana hakaret edilmesine izin veren evlada evlat demem inşallah akıllanır kv de yapar bunu anca kira verme derdi sizi düzeltir mecbur çalışırsınız çocuklarada bakan olur mu bilemicem

Kusura bakmayında ne hakareti etmişim çocuğun yanında . Eşimle konusurken Duymuş. Buarada bunların saçma sapan adetlerinde gelin çalışamıyor

Kusura bakmayında ne hakareti etmişim çocuğun yanında . Eşimle konusurken Duymuş. Buarada bunların saçma sapan adetlerinde gelin çalışamıyor
Tüm adetlerini yerine getiriyormuşsunuz gibi
İşinize gelince adetlerinde bu var deniyor
Ama resmen anne ile evladı düşman olsun eve gelmesin İstiyordunuz
E bu adete niye uymuyorsunuz
Hakareti mi kalmış daha ne hakaret edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…