Eş ailesiyle görüşmeyenler eşinizin görüşmesine nasıl sakin kalıyosunuzzzzz

Ailesini sevmiyorsun görüşmüyorsun adam hepsine tamam diyor, bir de onun da görüşmesini isyemiyorsun. Gerçekten böyle adamlar var mı yaa? Benim tanıdığım bütün erkekler şu durumda kadını o evde durdurmaz. Gerçekten kadın ya da erkek kim olursa olsun kendisi eş ailesiyle görüşmese de eşinin görüşmesine karışamaz. Eş bir daha bulunur da anne baba bulunmaz kusura bakma. Paragöz olabilirler , seni sevmeyebilirler vs hepimizde az çok sorunlar oluyor bayıla bayıla görüşmüyoruz da aslaa eşime annene gitme babana gitme deme hakkını kendimde görmem

Kızlar beni biliyosunuz artık. Eş ailesiyle altlı üstlüyüm . Kızlar şu son 1 buçuk ay oncesine kadar hergun kv görümce şeytan üçlüsüne maruz kalıyodm çünkü evimden cıkmıyolardı sureklı gelıyolardı. Eşimse yıllardır ailesine bayram dışında gitmişliği yoktu. Ama küs değillerdi tabi.
neyse şuan da bi şekılde uzaklaştırdım bunlari. Görümceler gelse bile artık resmen kapıdan çocuklari verip sokmuyorum eve. Cidden artık kesinlikle istemiyorum. Eşimde biliyor ve karışmıyor görüşüp görüşmememe. Hatta istemedigim icin gelmemeleri için kaç defa imalar da bulundu onlara.

Ama gel gelelim eşim şu 1 aydır görüşmeye başladı çünkü işten çıkarıldı ve onlarla ortak olan ahiri kulllanmaya başladı. (Orayi kv yuzunden bir sürü borcla yaptık, onlar cok az para kattı ve o dönem eşimle cok kavgalar ettiler para vermemek için)
Onlarda süreklı eşim ordayken ozellikle yanına gidiyor. Dün orda işi vardı ve kv gilde akşama kadar oradaydı sırf eşim orda diye gittiler. Artık kaç saat oturdular naptılar bilmiyorum

eşimle resmen birbirimize girdik eşim stresten hastalanmış geldiğinde çok kötüydü halen ateşi filan var. Ben hâla dun ordan kaçta çıktığını düşünüyorum.
Konu boşanmaya kadar geldi. ağza alınmayacak şeyler söyledim mesajlar yazdım. Aldattım mı kumar mı oynadım ne yaptım vs dedi . Telefonu kapatti akşama kadar patlamaya hazır bomba gibi gezdim kapalı olduğu halde 300 kere aramışım neler yazdım o şeytan suratli annenin tek derdi para vsvs. Ama gerçekten öyle kızlar görseniz bi suratı.
kp bile şeytanın yer yüzündeki hali demişti.

Zaten hayvanlari 2 gun kp 1 gun eşim dağa götürüyor. O dağa gittiği gün kv yemek götürüyor ordaki eve eşime. Ya kadın sen ne diye yemek götürüyosun adam zaten evine gelecek. Açlıktan öldü mü 15 dkda. Sanki ye de eve gitme der gibi resmen. Onun yuzunden geç geliyor eve de. Yeme diye 50 kere tembihliyorum yemiyorum zaten anca hayvanlari bırakip geliyorum diyor.Ama eşimde biraz ikili oynuyor gibi

Mesela dun gene beraberlerdi , onceki gunde dağdaydı eşim ve akşam görüştüler zaten. Ben eşimi bu kadar görmüyorum!

O Kadının yanında olmasına dayanamıyorum o kardeşinden nefret ediyorum . Çünkü tek derdi para para para. Eşimin aklına girmek için uğraşıyor eminim buna. Kurbanda çalısacak toplu para gelecek onun peşinde gene.
Kadın eşimi resmen havada yakalıyo böyle bişey yok yaaa.

Kızlar ben napıcam resmen kaldıramıyorum ya onların yanında olmasını :KK43: bu duruma sinir oluyorum onların yanına gittiği samimi olduğu aklıma geldikçe sanki nefret ediyorum eşimden. Evde bile hiçbişey yapasım olmuyor. Bu zamana kadar mesafeliydi simdi böyle olmasi sinirimi bozuyor
Eşiniz iki arada bir derede kalmış gibi, bir yanda siz varsınız diğer yanda ailesi ve bir karar vermesini bekliyor gibisiniz beklemeyin bence. Ayrıca annesi düşünüp dağa yemek götürmüş eşinize yeme demeniz hiç hoş değil bişey ikram edilirse yenir yemezse annesi üzülür yemek götürmesinin altında başka bir şey aramayın derim

Eşiniz iki arada bir derede kalmış gibi, bir yanda siz varsınız diğer yanda ailesi ve bir karar vermesini bekliyor gibisiniz beklemeyin bence. Ayrıca annesi düşünüp dağa yemek götürmüş eşinize yeme demeniz hiç hoş değil bişey ikram edilirse yenir yemezse annesi üzülür yemek götürmesinin altında başka bir şey aramayın derim
Ya en az 25 yıl anasının yemeğini yemiş bu adam
Konu sahibi sana söylüyorum
Bu nasıl akıl tutulmasıdır
Ananın yemeğini yemiyeceksin
Ananla konuşmayacaksın
Hadi ordan diyemiyorsa adam ya çok zayıf karakterlidir yada sizin bir probleminiz var

İşte çok kötü bi düşünce biliyorum ama öyle basit bişeyde bile annesinin istediğini yapmasını istemiyorum hatta o kadinin üzülmesi hosuma gidecek gibi ben ne ara böyle kötü bi insan oldum bilmiyırum ama kv de bana ve aileme düşman mesela oda oğlunun benim ailemle yeme içmesini istemiyo eminim onun bi etkisi mi bilmiorum

Kızlar beni biliyosunuz artık. Eş ailesiyle altlı üstlüyüm . Kızlar şu son 1 buçuk ay oncesine kadar hergun kv görümce şeytan üçlüsüne maruz kalıyodm çünkü evimden cıkmıyolardı sureklı gelıyolardı. Eşimse yıllardır ailesine bayram dışında gitmişliği yoktu. Ama küs değillerdi tabi.
neyse şuan da bi şekılde uzaklaştırdım bunlari. Görümceler gelse bile artık resmen kapıdan çocuklari verip sokmuyorum eve. Cidden artık kesinlikle istemiyorum. Eşimde biliyor ve karışmıyor görüşüp görüşmememe. Hatta istemedigim icin gelmemeleri için kaç defa imalar da bulundu onlara.

Ama gel gelelim eşim şu 1 aydır görüşmeye başladı çünkü işten çıkarıldı ve onlarla ortak olan ahiri kulllanmaya başladı. (Orayi kv yuzunden bir sürü borcla yaptık, onlar cok az para kattı ve o dönem eşimle cok kavgalar ettiler para vermemek için)
Onlarda süreklı eşim ordayken ozellikle yanına gidiyor. Dün orda işi vardı ve kv gilde akşama kadar oradaydı sırf eşim orda diye gittiler. Artık kaç saat oturdular naptılar bilmiyorum

eşimle resmen birbirimize girdik eşim stresten hastalanmış geldiğinde çok kötüydü halen ateşi filan var. Ben hâla dun ordan kaçta çıktığını düşünüyorum.
Konu boşanmaya kadar geldi. ağza alınmayacak şeyler söyledim mesajlar yazdım. Aldattım mı kumar mı oynadım ne yaptım vs dedi . Telefonu kapatti akşama kadar patlamaya hazır bomba gibi gezdim kapalı olduğu halde 300 kere aramışım neler yazdım o şeytan suratli annenin tek derdi para vsvs. Ama gerçekten öyle kızlar görseniz bi suratı.

Zaten hayvanlari 2 gun kp 1 gun eşim dağa götürüyor. O dağa gittiği gün kv yemek götürüyor ordaki eve eşime. Ya kadın sen ne diye yemek götürüyosun adam zaten evine gelecek. Açlıktan öldü mü 15 dkda. Sanki ye de eve gitme der gibi resmen. Onun yuzunden geç geliyor eve de. Yeme diye 50 kere tembihliyorum yemiyorum zaten anca hayvanlari bırakip geliyorum diyor.Ama eşimde biraz ikili oynuyor gibi

Mesela dun gene beraberlerdi , onceki gunde dağdaydı eşim ve akşam görüştüler zaten. Ben eşimi bu kadar görmüyorum!

O Kadının yanında olmasına dayanamıyorum o kardeşinden nefret ediyorum . Çünkü tek derdi para para para. Eşimin aklına girmek için uğraşıyor eminim buna. Kurbanda çalısacak toplu para gelecek onun peşinde gene.

Kızlar ben napıcam resmen kaldıramıyorum ya onların yanında olmasını :KK43: bu duruma sinir oluyorum onların yanına gittiği samimi olduğu aklıma geldikçe sanki nefret ediyorum eşimden. Evde bile hiçbişey yapasım olmuyor. Bu zamana kadar mesafeliydi simdi böyle olmasi sinirimi bozuyor

Ayıcan senin şirazen kaymış artık resmen saçmalıyorsun bu kafayla gidersen üç günde o adam kalp krizinden gider zaten.

Toplayın tası tarağı taşının ordan gittiğiniz yerde aç kalın gerekirse yoksa sen yakında benzin döküp evi de ahırı da yakacaksın.

Eşine mi sana mı üzüleyim anlamadım 🙄

9 ay karnında taşı acı çekerek doğur binbir emekle büyüt sonra elin kızı görüştü diye kavga etsin. Vay bee. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz pardon da? Daha dünkü insansınız eş bulunur ama ana bulunmaz. Çok rahatsızsanız çöpsüz üzüm bulsaydınız. Sizin ne haddinize adamın ailesiyle görüşmesine laf söylemek?
Adam ekmeğinin peşinde dövmüyor sövmüyor ailemle görüşücen diye dikte etmiyor. Allahtan belanızı mı arıyorsunuz? Siz görüşmek zorunda değilsiniz ama eşinize saygı duymak zorundasınız. O onun ailesi iyide olsa kötü de olsa. Kaynanam şeytan diyen bi gelin daha vardı geçenlerde. Kusura bakmayın ama şu yazdıklarınızdan kimin şeytan olduğu da ortada. Hiç bir anne kötü olabilir ama şeytan olamaz. Çok çirkin kelimeler. Buda gelinlerin kalitesini belli ediyor.

e ama oyle olmaz. Ne yaparsa yapsin anam diyecektir.

Bak benim annem ve babam 30 yillik evli. Babaannem iflas ettigimizde bizi bir kac gun evinde tutmadi kedisi rahatsız oluyormus kardeşim cok kosturuyormus diye. Ama gecen gun annem babamin telefonundan -ki yillarca ayni sehirde oturduk bir kez gorusmek istemedi torunlariyla simdi baska ulkedeyiz- iste ulkeye gelmiyor musunuz filan diye sordugunu babaminda uzun uzun hesap verdigini gorup sinirlenmis o sinirle anan olsun kina yakicam dedi vay efendim nasil dermis agzini toplayacakmis o onun annesiymis -ki babasnnem babama bakmamis bile anneanneye yollamis orda buyumus babam- bu isler boyledir sen kötü olursun
Zamaninda babannem bizi ben daha lisedeyken evinden kovmustu hadi biz neyse sevmeyebilir ama dusunun kendi cocugunu oglunu kovan bir kadin. Biz sevmeyiz ama saygida kusurnetmeyiz sirf babam babanneme karisti diye -ki kendi oglun yani- tatilimizi zehir etmisti.Seker hastaligiyla her seyi bahane eden fevri patavatsiz kadina dedem bile mudahalenl edememisti. Ama iste gelin gorun sonra babam da benzer tavirlar seriledi sizin babaniz gibi. Erkek kafasi mi hamuru mu bilmem ama hep boyle bitiyor boyle durumlar. Siz yazinca tekrar animsadim

Yakında adam ya stresten ölüp gider, ya da boşar sizi.. sonunda yalnız kalacaksınız bu gidişle..

hırslarınızı daha faydalı şeylere harcayabilseniz keşke, boşluktan sürekli Kv düşünüyorsunuz belli ki. Biraz kendi hayatınızabakın, birilerine faydalı olmaya çalışın, çalışın, üretin..

Çocuklarınız var, sizin gibi bir gelin gelirse, görürsünüz ama çok geç olur..

eşimle resmen birbirimize girdik eşim stresten hastalanmış 2 kere bayılmış geldiğinde çok kötüydü halen ateşi filan var. Ben hâla dun ordan kaçta çıktığını düşünüyorum.

Allah sizin gibi insanlarla karşılaştımasın. böyle gelin nasip etmesin kimseye 🤲🏻 çok üzüldüm eşinizin ve ailesinin adına.

X