Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah Dilekcim nerelerdeydin sen cok merak ettim seni ne zamandır goremiyodum hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun eylulu bekletmiş seni meleğin cocuk doktoru kime gidiyosun Alp beye mi
Saol canım benim walla mustafa bey de cok iyi diyolar Alp bey de cok iyi biz akdenize gidiyoruz benim dogum da orda oldu ya ay bugun ilk defa oglusumu sigortayla goturdum 5 lira odedim muayene ucreti bi gulesim geldi bu ne yaa cok ucuuuzz once 45 veriyoduk
cnm miktarlar gerçekten ucuz..kzımın sansına sezeryan yatıs hersey 218 ytl tuttu:) bugun ertugrul beyle gorustum alp eye göturcem bende..mustafa bey biraz ilgisiz gibi geldi...sende memnunsun cnm...15 gun sonra gel demişti mustafa bey..bugun anasaglıga gittim...topuk kanı için ...vitaminden felan bahsettmiş....sen veriomusun vitamin...bu arada günes banyosu yaptırıorum hergun....cnm bilgilerini paylasırsan sevinirim..
Canımcım d vitaminini 15.gun baslıyosun bana saglık ocagından vermişlerdi monovit d3 diye gunde bir defa 3 damla.Sonra o bitince kendim eczandenmulti tabs aldım gunde 1 olcek dokor bu daha iyi dedi 17 tl ithal ve cok guzel bi ilaç.
Gunese cam arkasından değil direkt temas eden yerde tut unutma obur turlu hiç faydası yokmus ben de sonradan ogrendim benim yawrum 2 ay sarılık cekti daha anca topladı ya ama sutten oluyomus Allah korusun inşallah olmaz ama olursa hiç korkma once doktor sonra sabah aksam gunes..
Humana bitki cayını tavsiye ederim yemek yedikce sutun bollasıyor ac kalınca gelmiyo..
Bebek bezi ben primanın uyu ve oynasından cok memnunum kadıoglunda var 66 tanesi 11 ytl 2 numaranın..
Bebişin isilik cıkarırsa bebe yagını gecirinceye kadar bir muddet surme..
Gogus pedi chicconun 60lık paketinden cok memnunum o da ceylanın ordaki chicco da ar 16 ytl ama antalyada maalesef 13 ytl :)
Bebişi yıkayabiliyor musun yıkamaya calıs ki buyusun..
Aklıma suan baska gelmiyo kafana bişey takılırsa gene yaz canım
cnm bilgilerin için tesekürler...bugun alp beye gittik..mustafa beyi begenmedim..5 ytl verdik muayane için ama 22 eylülde bitcekmiş ssk ile anlasması....d vitamini verdi dr..ayrıca ben gunes banyosu yaptırıodum ...balkonda..alp bey d vitami alıcagı için pencere arkasından yaptıralım gunes banyosunu dedi...6 ekimde tekrar gidecez kontrole..ama ücretler deişecekmiş.acaba diorum ana saglıgamı götursek ..çunku anasaglıktada aynı muayaneyi yaptıalr..pek bi fark yoktu...
humana ve hosaf içiorum...dedigin gibi yemek yeyince süt daha ii geliyor..
bebeimin göbegi dumedi hala...tertirtiyot vermişti mustafa bey ..alkol verdi alp bey..bakalım dussun hemen banyo yaptırcam yavrumu ...14 gun oldu boyun altı bugun ısılık olmus...ısılık olunca neler yapıosun cnm..?
gecem gunduzume karıstı cnm ya :)iki hafta oldu biraz stresliydim bugun uyku felan bişey kalmadı ..bide ev kalabalıktı ..yeni bosaldı ev..herkesten bi ses...ama abyramda tekrar kalabalık olcak ev kızımda kucaga alınmayı çok kalabalıgı sevmio benimle babasıyla basbasa gecirmeyi sevio..kalabalık olunca çok huzursuz oluo ..bakalım bayramda napıcaz:)
senin bebein nasıl cnm senin saglıgın gorusemedik uzun süredir ?yavrunu kokla benim için..k.i.b
Alp bey dogru demiş biz de hep alkol kullandık dusene kadar 5.gun dustu sonra tentirdiyota devam ettik alkol cabuk kurutuyor canım.
Yıkayamadıgın için isilik olmustur annesi isilikken bebe yagı fazla surme o bolgelere ki uzeri hava alsın.
Ayy ben artık oglumu koklamakla yetinmiyorum cokur cokur opuyorum artık buyudu teyzesi ama 1haftadır cok yaramaz oldu butun gun oturup laf edeceksin yada gezdireceksin iflahımı sokuyo walla simdi de bi yandan yazıyorum bi yandan da dizimde yatırıyorum kucuk beyi ha bu arada gaz cıkarması ıcin sen oturur vaziyette bebişi 2 dizinin ustune yuzustu yatır bi muddet super alttan gaz cıkıyo ama bi 1 aylık falan olsun bide sab simplex iyi geliyo bizde Allaha sukur gaz sorunu 1 ayda gecti kendi cıkarır oldu..
Ana saglıgı dediğin yer saglık ocagı mı?Bende aylık gidiyorum ama Alpe de goturuyorum sen de ayda bir gotur ozele ki bebişinin kendi doktoru olsun Allah korusun acil bişey olsa cebinden bile ulasırsın zaten sigortasız da 45 mi ne cok bişi değil yaa
Siz nerde oturuyosunuz canımcım ben 1 aydır colaklıdayım milkum sitesinde bayram sonu gelecem manavgata bahcelievlerdeyiz biz