Eş ailesi ?

Eltide kabahat canım benim. Kadının herifi kıymetli işte ne diye ağzını açıyorsun?

İnsanların işi gücü yok hanımefendiyi nazlayacaklardı, peşinden koşacaklar önünden ardından fırtlayacaklardı. İyi yapıyorlar nazlı nazlı süzülemiyor küçük hanım. Altını da sanki al da sus diye vermişler ahahahshah.

Bu kadar mı işsiz mutsuz amacsizsin milletin her derdini ezberlemissin aklının bı köşesinde tutabilmissin yazık başka uğraşın yok mu ya
Sevgisiz mi büyüdün

Bu kadar mı işsiz mutsuz amacsizsin milletin her derdini ezberlemissin aklının bı köşesinde tutabilmissin yazık başka uğraşın yok mu ya
Sevgisiz mi büyüdün

Bana bunu sen mi diyorsun degisik issizim ben ayni senin gibi diyecegim ama aramizda cok derin ve ucurum farklar var.

Ayrica en az karanfilla kadar senin yorumlarinin da hayraniyim ben ya uzulme. Cunku ben degisikleri cok seviyorum elimde degil Malum ben burada takilirken sen atomu parcaliyordun ya ordan biliyorum

Benim görümcem de böyle kendi ailesi mükemmel ötesi hiç kusurları yok ( güya ) hatta bize hep söyler siz çok şanslı gelinlersiniz der ama kendi kayınvalide kayınbabasından nefret eder halbuki o kadar nazik kibar güzel insanlar ki bayramda seyran'da bile gitmez evlerine kocası tıpış tıpış yanında o nereye istiyorsa oraya gidilir

Hahah.
Sizde ona ne kadar şanslı olduğunu, onun kv-kp'nin çok nazik insanlar olduğunu falan söyleyin

Ah be karanfilla burayi kucumseyenler ve hic burada takilmayanlar ne hikmetse hep buralardan akil aliyor noldu yazdiklarim isine gelmedi mi?
Burda hep takılmanın özel hayata zararı yok, gayet de işim gücüm aile hayatım var, kendileri gibi kk hesabını kocadan saklıyor sanıyorlar bizi, bayılıyorum. Telefonda hep açık be ahahahah.

Burda hep takılmanın özel hayata zararı yok, gayet de işim gücüm aile hayatım var, kendileri gibi kk hesabını kocadan saklıyor sanıyorlar bizi, bayılıyorum. Telefonda hep açık be ahahahah.

Katip diyecek cok sey var ama tek sıkıntı isin sonunda polemikten gitmek var :)

Vallahi bunları okumadan bu kız az değil dedim eltisini hemen yetiştirmiş kocaya sonra da niye eltim öyle böyle
Az sinsirella değilsin hepsini sıraya dizmişsin hala bana hem yanaşmıyorlar hem gitmek istemiyorum..ne istediğini söyle prenses karanfil

Canim benim de in kv ile iletişimin yokmuş ki seni davet etsin? Eltinin hamileliğini söylesin? Sanki sürekli gorusuyormussun da seni uzak tutuyorlarmis gibi konusmussun.
Kpnile aran iyiymiş git o zaman. Zaten onların işine karışınca ne olacakki git bebeğinle ilgilenirsin vakit geçer.

Kayınpederle de iletişimim yok ama davet ediyor ..Torunu görmek sevmek isteyen geline saygılı olacak

Eski konularını bilmiyorum. Okumak da istemiyorum da elti çok mu mu masum? Nikah günü kocasını kötülemek de çok iyi niyetli değil.
Burdakiler benim dışımdaki herkesi çok masum görüyor kadın kocamı kötüleyip üzerine beni suçladı inkar etti söylediklerini..iyi ki o olaylar olmuş da elti derdim yok

Laf tasiyip engellendikten sonra da benim sucum ne diye sormak güzelmiş
Ben kocamı ona sormadım ki bana kocam hakkımda yorumda bulunuyor..kim olsa koşa koşa gider anlatır iyi ki engellemiş çocuk doğurduğu iyi olmuş etliye yakınlar çat kapı oradalar artık

Vardır bir bildiği sende kayınpeder kayınvalide derdi var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…