Eş ailesi sorunu

Bense çok öfkelendim. 2002 doğumlu, milenyumda doğmuş daha dünki çocuk kendine neden bunu hak görür? Yazık değil mi gençliğine, ailesine, çocuğuna, en çok da kendisine? Z kuşağı pek çok yönden avantajlı, kaç yıl ileriden geliyorlar, pek çok imkana sahipler bizlere ve daha eski jenerasyonlara göre, ileri yaşlarda biri olsaydı bu kadar eleştirilmezdi emin olun. Eğitimsizlik de cehalet de artık kader değil.

Bense bir şeylerin değişmeyeceğini düşünüyorum. Böyle de bu bahsettiği aileyle ve kocayla hayat geçmez diyorum. Ailesine o kadar güveniyorsa, onlar çocuğuna bakarken, eğitimine devam etsin ve bir diploması olsun diyorum. Mesleğini de yapabilirse şahane olur, aileye de çok güvenmemek gerek, yarın yedirdiğini içirdiğini bile başa kakabilirler.

Ya insan biraz ders alır ama. zaten hala böyle bilmiş bilmiş konuşmasına insan sinirleniyor.

18 yaşındaydım aklım başımda değildi diyor. Şimdi 19 yaşında, aklını başında sanıyor.

Ben ailemde hiç böyle şeytanlık görmedim diyor, ama 18 yaşında bir kızı evlendirmenin de kocaya kaçmanın da normal sayıldığı bir aileye sahip. Kusura bakmasın ama karşıdaki aileye b.k atıyor da, kendi ailesi de bir garip.

Gelmiş görümcesinin suratına sen fesatsın demiş, sonra kadın ona carlayınca laf ediyor.

Yani bakış açısı çok garip, birinin bu kızcağızı silkelemesi lazım. Kendi yaptıklarını, davranışlarını doğru sanıyor ama ne yazık ki değil. Karşı taraf ne kadar yanlışsa kendi de bir o kadar yanlış.

18 yasinda evlenip hemen ustune cocuk yapmak nedir? kendinize cahilim demeyin. 1970lerde yasamiyorsunuz eminim herseyin farkindasiniz.
gercekten bu yasta hayatini yakan kizlari gordukce cok uzuluyorum.
bu aileden adam olmaz maalesef yarin oburgun kucaginda cocukla kalacaksin ya da esini razi edip mumkunse baska sehire gideceksin (is icin olursa ses cikarmazlar belki)
Allah yardimcin olsun. tum kizlarimiza akil fikir versin

cunku akiliniz basinizda. o cocuga bir gelecek vermenin ne kadar zor oldugunun farkindasiniz. dikkat ederseniz uni mezunu aileler ancak 1 tane cocuk yapabiliyor ( ben cevremde bunu gordum). herkes hayatin ne kadar pahali oldugundan, cocuk buyutmenin sorumlulugunun ne kadar buyuk oldugundan anca 1 taneyi gozu yiyor.
Ama daha cocuklugu bitmemis insanlar evlenip arka arkaya cok rahat doguruyor. kim ne derse desin benim gozumde insanlar anca 23-24den sonra olgunlasir bundan oncesi cocuktur.

Allah iyi insanlarla karsilastirsin yavrunuzu.

O aileden uzaklaş

Bence cahil olan burda boşan diye bağıran tipler. Yahu istisnasız hangi sorunu duysalar boşan diyip işin içinden çıkıyorlar. Kendilerini de kessen bosanmazlar kocalarindan eminim. Bekarlar da ustten atıyor tabi bosan diye :) nasil olsa tuzları kuru Bi laf vardır bekara karı boşamak kolay diye. Bu saçmalıkları duya duya boşanmak dünyanın en kolay meselesi gibi geliyor. Halbuki daha 1 yıl evli kalmamışsin yahu. Ne ara tükendin sabredemiyorsun? Ki zaten o kadar büyük bir mesele de yokki. Çözüm odaklı değilsiniz ki söyle yapın böyle yapın diyeyim hemen boşanma meselesini kafaya koymuşsunuz. Ayrıca benim yengem de bana siz fesatsiniz dese onu rezil ederdim burnundan getirirdim ama normal şartlarda asla kalbini kırmam. Hersey karşılıklı o beni kırarsa bende onu kırarım kimse kusura bakmasın. Sizde gorumcenize fesat deyince ne demesini beklersiniz? Kurtce konuşurken ben gelince türkçe konuşmaya başlamışlar diyorsunuz. Ne konuştuklarını bilmeden bu kadar kötü zan beslendiginize göre kalbiniz gerçekten kötü. Belli ki herseye cevap veren, kavga çıkaran bir tipsiniz. Patavatsizlik yapıp ben açık sözlüyüm diye ortaya çıkmayin. Fesat insanlarsa içinizde kalsın, susun. Susmayı öğrenin. Herseye tepki verip herkesin üzerine saldırmak çok çocukça bir hareket. Gorumcen çocuğunu dövdüğünü düşündüyse de arayıp böyle biseyin olmadığını anlatırdin isteyen istediğini anlardı. Sonuçta ona da yanlış iletilmiş demekki. Bence biraz olsun niyetinizi düzeltin ve yumuşak davranın. Bakın o zaman hersey nasil güzelleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…