- 24 Ocak 2021
- 11.672
- 26.400
- 548
- Konu Sahibi syhsvdli1230
-
O zaman eşini ikna et çık o apartmandan kaç kurtul valla ömür geçmezEşimin tabikide kendi işi var paralar bir derken hani tüm oğlanların geliri ortak olur ya onu kast etmek istedim 4- 5 arası maaşı var eşimin
Sizi kıskanıyorlar benceEmin olun zoruna gidiyor herkesin arkamdan konuştuklarını ben biliyorum en basitinden benim babamın aldığı hediyeyi durum paylaşmam bile zorlarina gitmis neden onların babasının aldığı seyi paylasmamisim da kendi babaminkini paylaş misim bu ufak şey bile zorlarina gidiyor
Eşim bana tepki vermiyor ama onlarafa vermiyor bana vermemesi benim işime geliyor hatta aksina ben ağlayınca sonrasında veya kafama takınca beni her zmn teselli ediyor yanımda oluyor büyüme tarzları bir değişik onlara göre büyüklere cevap verilmez eşimde bu kafada biraz doğu kafası var diyeyimvalla sen ağızlarının payını verirken eşin sana tepki göstermiyorsa onları takma. ama eğer eşinde sana tepki gösteriyorsa ona kimsenin ego tatmin yeri olmadığını söylemelisin güzellikle anlıyorsa güzellikle anlamıyorsa kavgayla. insanların derdi bitmiyor takmamayı öğrenmelisin bir kere o aileyi hayatının merkezine koyma boş ver delidir ne yapsa yeridir de gül geç daha fazla kudursunlar. karnında birde bebiş var stres iyi değil senin için
Evet ben çalışmıyorum eşimde annesinin eline veriyor maalesef kirada olmadığımız için şuan yetiyor ama dediğiniz gibi kiraya çıksak yetmez
Evet ben çalışmıyorum eşimde annesinin eline veriyor maalesef kirada olmadığımız için şuan yetiyor ama dediğiniz gibi kiraya çıksak yetmez
Sizin konuşma üslubunuz mu bu acaba insanı aşağılama şeklinde burada insan fikir alıyor dertlerini anlatıyor sizin hiç derdiniz yok galiba ki böyle dalga geçer gibi konuşuyorsunuzSizi kıskanıyorlar bencesiz eşinizi sevmeye devam edin zaten arapcanizi bile kiskanmislar. Ben olsam bir de Fransızca ekledim kudursunlar yağğneee. Sonra gelsin 2.cocuk. sefanız olsun ya takmayın.
Eşin ailesine toz kondurmaz herkes ailesini bilir, eşinin işine geliyor gözlerini aç..Evet çok haklısın abla yani olan oldu dediğin gibi, öyle yapıyorum ztn onlar cirkefse bende cirkef oluyorum bu zorlarina gidiyor onların amacı bosatmak ama ben esimle onlar karışmayınca mutluyum huzurluyum tek derdim nasıl uzaklastirabilirim gerçek yüzlerini eşime gösterebilirim
Yani tüm ihtiyaçlar onlara denir onlar alır öyle bir aileEşiniz maaşını annesinin eline veriyor, annesi de size harçlık mı veriyor?
Sizin konuşma üslubunuz mu bu acaba insanı aşağılama şeklinde burada insan fikir alıyor dertlerini anlatıyor sizin hiç derdiniz yok galiba ki böyle dalga geçer gibi konuşuyorsunuz
Bebeğimden pişman değilim aksine o benim hayata bağlanma sebebim bosansam bile o bana engel değil o konuda ailem her zmn yanımda benim tek sorunum eşimi çok seviyorum ona olan sevgim olmasa ztn bir saniye katlanmam
Yani tüm ihtiyaçlar onlara denir onlar alır öyle bir aile
İnşallah fakedir, böyle bir luzırlığın yaşanmış olmasını istemem.Seni 18 yaşinda evlendirmeye çalişan ailen, senin kaçip, hamile olduğun halde arkandalar...
Bu konu bana aşiri fake geliyor. Ergenin biri bizi trollüyor arkadaşlar.
Prezervatif mi, o da nePede ihtiyacınız olunca ne yapıyorsunuz? Onu da mı kayınvalide alıyor?
"Peki ya prezervatif?" diyeceğim ama böyle evliliklerin olmazsa olmazı bebek ilk aydan gelmiş zaten. İkisine de pek ihtiyaç duyacak zamanınız olmamıştır.
Şöyle bir hayat yaşamak için mi kaçtınız evden? Size şu hayatı yaşatan adamı mı seviyorsunuz?
Umarım faketir konu.
İnşallah fakedir, böyle bir luzırlığın yaşanmış olmasını istemem.
Tam anlayamadım siz paranızı onlara verip ihtiyaçlarınız için parayı kayınvalidenizden mi istiyorsunuzEvet ben çalışmıyorum eşimde annesinin eline veriyor maalesef kirada olmadığımız için şuan yetiyor ama dediğiniz gibi kiraya çıksak yetmez
Bu derece" cahillik "beni artık çıldırtıyor.
Prezervatif mi, o da ne
Ay ne olduğunu bilseler de fark etmezmiş. İlkokul çocuğu gibi harçlık alıyorlar anneden. Kimse "anne bize prezervatif lazım" diyecek kadar marjinal değildir herhalde
2., 3., 5. çocuk diye diye devam ederler artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?