- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
Ay cok güldüm kartul diil kartol :)
evet kartolmuş ama laf arasında kartulda diyorlarmış
eşim öyle dedi
banada çok komik gelmişti bu kartol lafı patatese taktığınız isme bak demiştim...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok güldüm kartul diil kartol :)
Şimdi daveti geri çevirmek olmaz demi ,erzurumda yaşıyorsaniz böreklerinize talibim ,peşine de bir diimcik kadayif dolma alabiirim , ertimek için de bana katılın beraber spor yapalım: )
Oooh afiyet olsun, gece gece iştahim açıldı benim yaaa :)
nerdesin geleyim
Gercekten ne hikmetse erzuruma gelen herkesi bu kartol kelimesi çekiyor :)evet kartolmuş ama laf arasında kartulda diyorlarmış
eşim öyle dedi
banada çok komik gelmişti bu kartol lafı patatese taktığınız isme bak demiştim...
Himm tüh bu kötü oldu ama cok uzaktasiniz , ben çok fazla yemek bilmiyorum ama bildigimin en iyisini yapip kapılarımi açıyorum buyrunn :)evet davet geri cevrilmez... sana ne zaman gelcem istanbuldayim ben ama ben sana burdanda gonderirim sen hic endiselenme hemserim :) bu arada kartula ben de guldum
1 avuc gondersene
istanbuldayim baska sehirdeysen gelmen daha kolay ama istanbuldaysan biraz gecikebilirsin ama biz seni bekleriz
Gercekten ne hikmetse erzuruma gelen herkesi bu kartol kelimesi çekiyor :)
Himm tüh bu kötü oldu ama cok uzaktasiniz , ben çok fazla yemek bilmiyorum ama bildigimin en iyisini yapip kapılarımi açıyorum buyrunn :)
Hıngel yapiim ben de :) , erzurumluyum ama mantiya hiç Hıngel demiyorum :)
Antep mutfağı çok ama çok zengin yemekleri bir harika
Yok canım olur mu keşke öyle imkanlarımız olsa ama mesafeler imkansızlaştııryor
ben hep açım 24 saat
emzirdiğim için sık acıkıyorum heralde...
ay burayıda geyik yaptık mahsuru varmı acep ?
mesafeler imkansizlastiriyor deyip kurtulamazsin gelirim ben
Sarmısak hiç sevmiyorum benbayilirim hingele :))) bol sarimsakli yogurt offfff :))))) ben de hic hingel demem
Allah anali babai büyütsün :)
Bi sorun olur mu bilmiyorum yemekler kısmına ilk kez yazıyorum, konu sahibimiz yönelendirir sanırım bizi