Erzurum///25

selam arkadaşlar ben de erzurumluyum, hem annem hem babam erzurumlu fakat ankarada yaşıyoruz, üniversiteyi de o güzel kampüste okudum, nasıl özledim anlatamam, bir daha görmek ne zamana kısmet kim bilir ??? senağlama

merhaba arkadaşlar.ben bişey sorucam ya erzurumda lazer epilasyon merkezi varmı.varsa numarasını bana yazabilimisiniz.tşk

canım telefonunu öğrenebilirmisin çünkü ben erzincandayım buralarda yok ondan dolayı

biliyorum benle aynı şehirde yaşayan yok ama:1no2:
şansımı zorluyorum:sm_confused:
varmııııı erzurumdan kimseee:uhm:
varsa armut deyince çıksın aymuttttttttt:mymeka:

sanırım senle aynı şehirdeyızz nerdesın sen merkezmi ?Şeniz

merhaba arkadaşlar.ben bişey sorucam ya erzurumda lazer epilasyon merkezi varmı.varsa numarasını bana yazabilimisiniz.tşk

ayşeğül güzellik merkezi epilasyon 0442 234 18 98

slmmm bacılar bende erzurumda doğdum büyüdm (babam aslen erzurumlu)liseyi izmitte kazandım ve izmite geldim bende kampüs içindeki sabancı iöo okudum 4 senedir gitmedim değişiklikler varmış merak ediyorum açıkcası hepinizi öptmm

dadaş gelini olacam
size gelin gelcem hanımlar ben
bana da erzurumlu diyin:teytey:

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

Kaybol sergü kafa bende bu bölümün moduyum:asigim:
buluşmak için konuşuyoruz başka nerden konuşçam:mymeka:

Merkez taşhanın karşısında iş yerim Tanişalim mi yüzyüze:asigim:[/QUOTE]

Vayyyyy demek buluşuyonuz haÇok üzgünüm çoook Gelin buraya İstanbulda buluşakyerimseniben Gerçi ben arzuya küsüm ama:çok üzgünüm:

dadaş gelini olacam
size gelin gelcem hanımlar ben
bana da erzurumlu diyin:teytey:

Öncelikle görümcelerin olarak bizi hoş tutman lazım baştan söyliyim:kahve: Bu arada kendini Erzurumlu görüp asimile olmaya gönüllü olman hoşumuza gitti gelinŞeniz

arkadaşlar buradan buluşma adresi ve tarihi vermeyin, geneldende göründüğü için herkes görebiliyor.. bu tür buluşma adres ,yer ve tarihi buluşmaların olduğu başlıktan paylaşırsanız hoş olmayan sürprizlere maruz kalmazsınız...yerimseniben

arkadaşlar buradan buluşma adresi ve tarihi vermeyin, geneldende göründüğü için herkes görebiliyor.. bu tür buluşma adres ,yer ve tarihi buluşmaların olduğu başlıktan paylaşırsanız hoş olmayan sürprizlere maruz kalmazsınız...yerimseniben

Yok kız daha bişe vermedik tasalanma bebişim olsa bile fortcu o süprizlerin hakkından gelir merak etme:Roflol::Roflol:
Hemşo neden küssün bana gene buluşmuyoruz arkadaş kayıp zaten baksana
CADIARZU

X