Erzurum///25

yok tatlım asıl yencek yer orası değil zaten,ben örnek verdim sadece,cag kebap "koç"ta yenir.(yine reklam,hep reklam :) bi şiş de yetmio zatenn :))
gelgör de yemişler cnm geçen hafta sonu
artık nerdeyse merkezdedir herhalde cokacimcoook

amin cnm çok sağolun çok iyisiniz hepiniz kaydirigubbakcemile5

ben geldim kızlar bende eşimin işi dolayısıyla erzurumdayım emirganada gittim redevkoyada güzel yerler erzurum sğuk olduğu için dışarıda fazla gezilmiyo kapalı alanlar daha güzel oldu çağ kebebı konusu açılmışken yazayım çağ kebebı resmen yağ kebabı ben hiç beğenmedim emirganda gelgör gibi yerlerde yedim tek şiş 3 ytl ucuzda değil bir şiş zaten yetmiyo ama erzurum güzel bi şehir bizimde 2.ci senemizz

slm kızlar erzurumlu olarak hala cağ kebabı yememiş bulunmaktayım 3.5 yıldır istanbuldayım ve bgn burdaki hava erzurumu aratmayacak türden soğuk galiba redevco erzurum için geç kalınan köklü bir gelişim olmuş çok sevindim ama keşke daha erken açılmış olsaydı daha görmedim redevcoyu ama duyduğum kadarıyla hem güzel hemde erzurumdaki gençler için iş sahasında gelişme yarattı

kimse benim yazdığıma bir şey dememişsenağlama Erzurumun sıcakkanlı insanları....
2 hafta oldu ben geleli.Cidden çok soğuk bugünlerde...Ilıca diye bir yere bağlı bir yerdeyim.Zar zor internet buldum...Onla da size yazıyorum...
Palandökene ve Taşhan çarşısına bayıldım.Klavyemden dolayı zor yazıyorum.Daha yazarım...a.s.

hoşgeldin canım ben yazayım o zaman :)) erzurumlu değilim ama erzurumda 2.ci senemiz eşimin işi dolayısıyla 4 yıl daaha buradayız ne iş yapıyosun canım

ooo köydemisinbilmiyorumkismile
erzurumun köyler hakkkında pek olumlu şeyler söyleyemem :sinifsinif:
yaşam koşulları zordurbilmiyorumkismile
ne diyim allah kolaylık versin neden erzurmda bulunuyorsun
bu haline soğuk diyorsan sen şanslısın
ben bu zamanlarda kipriğimde buzlar oluştuğunu
ciddi ciddi sümüğümün donduğunu bilrimeyvahedigeldismile
bu sene çok sıcak geçiyo kış
daha ne kadr erzurumdasın bilmiyorumkismile

bu arada evet kesinlikle taşhan oltu taşı çarşısından takı almadan gitmeyin
harika takılar vardır
ve tarihi bir çarşıdır
birde erzurum evlerine gitmenizi öneririm
erzurum yemeklerini falan tadın
ayrıyeten tamamen erzurumun eski evlerinin atmosferin bulacaksınız

elif sutan cağ kebebını yemediğin için üşüyorsundur:icecream:
erzurumun bütün yemekleri yağlı olur
çünki yağ katmanlarımız sayesinde üşümüyoruzsırnaşık şey
işin şakası bi yaa erzurumun yemek kültürüne bakarsanız
geneli yağlıdır soğuk hava koşulları bu yönde etkilemiştir yemeklerimizi

ha birdee siz siz ololun bir tandırda pişmiş kaymaklı lor dolmasınıda tadıncokacimcoook
benden demesi çok değişik bir lezzettir:lepi:

canım benim cag kebabı yiyorum ama hep yağ geliyor nedense tabi bizde bu kadar yağlı yemekler olmadığı için belkide alışmamışız ama ben erzurumun havasına alıştık herhalde çok üşümüyoruz ama gerçektende böyle soğuk bi memeleket daha görmedim . sende erzurumdasın galiba nersindesin tandırda pişmiş lor dolmasınıda nerde tadacağımı bilmiyorum güzelim çünki henüz 2.ci senemiz nasip olursa neden olmasın severim değişik tatları

Selam erzurumun asil kızlarrrı..kadınları..gelinleriii :) ben geldim bende erzurumluyum dadaş kızıyım evlenincee deişcek ama ben memleketime aşıgımmmmmmmmm :)

hemşerilerim
dadaşlar diye topik açmıştım kapandı bu bölüme aktarılmış
hepinize selamlar.
ben ankarada yaşıyorum ispir lalelidenim.yaş 47
çok severim memleketimi
kamuda memur olarak çalışıyorum
şimden memnun oldum kızlar

bende bir aydır bu sitedeyim ama.
dadaşlar diye topik açmıştım
buraya aktarıldı.

8 saat net başındayım gelirsen beni bulursun
hoşçakal

ah bir erzuruma gitmeyi başarabilsem.dediklerini yapmayı isterim de.ankaradan 47 yıldır gidemedim daha.6 yaşında gördüm bayburtu, çoruhu.daha gidip görecem.ama acaip memleketciyimdir ha.eşimin memleketinden hiç hissedemedim valla kendimi.
yanlız ben size bir sohbet konusu açmak isterim.
neden acaba erzurumlu çok az şehirlerde.varda;
devlet kurumlarında, faal yerlerde pek rastlanmıyor.gözlemlerim bu.
onlar ya mütahhit, ya fırıncı olmuşlar gördüğüme göre değilmi.
oysa ben isterdim işyerimde olsunlar.gittiğim makamlarda falan gururlanırdım dğeğilmi ark.
sizce?

hoşgeldin canım ben yazayım o zaman :)) erzurumlu değilim ama erzurumda 2.ci senemiz eşimin işi dolayısıyla 4 yıl daaha buradayız ne iş yapıyosun canım

Canım sınıf öğretmeniyim atanamamışlarından.Oraya hizmetiçi kursuna gelmiştim ılıcaya..Teşekkür ederim msjın için...

Canım kusura bakma kaldığım yerde sınırlı internet imkanı vardı ders saatlerinden...Bir de klavyesi değişikti zor yazıyodum girdiğimde de(yeni geldim ordan...Çarşısını erzurum evlerini,tabyaları,taşhanı ve palandökeni çoook beğendim.Benim isteğimin dışında erzurum çıkmıştı kurs için.Ama soğuğu dışında iyi ki orası çıkmış diyorum...Cağ kebabını da çok yağlı buldum.Lezzetli ama aşırı yağlı geldi...
Biz ılıcanın merkezinde değil de yol üstünde çok büyük bir hizmetiçi eğitim enstitüsü var orda kaldık.bina iyiydi ısınma ve güvenlik açısından...

bende bir aydır bu sitedeyim ama.
dadaşlar diye topik açmıştım
buraya aktarıldı.

8 saat net başındayım gelirsen beni bulursun
hoşçakal

Döndüm ben canım yine de ilgin için teşekkürler..a.s.

merhaba hanımlar herkez nasıl ben oltudayım hava burada neredeyse bahar havası diye bilirim gündüzleri baya güzel erzurum gibi sook diil birde insanları sıcak olsaydı bunada şükür napalım erzurum nasıl heryer buz tutmuştur sanırım hepinize saglıklı günler diliyorum oltudan sıcacıl slm lar.

kız hele anlat ben çok sıcak kanlıyımdır.erzurumlular soğukmu oluyor meraklandım.ben bilerek biraz tutucudurlar ama başka bilemiyom.ben ankaradan.memnun oldum arkadaşım.görüşürüz.

slm kızlar
bügün erzuruma lapa lapa kar yağıyorhihoyyyt şehrimiz soğuktur ama insanımız sıcaktır:jeyyar:

bende ispirliyim.laleli köyü.
çok sevindim okuyunca yazını.
sizinki neresi.
kamuda memurum.arkadaşlar kendimizi tanıtsak daha güzel olacak.
ankara.47 yaşındayım.2 oğlum var.biri evli.esmer ve güzelim.
ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…