Erzurum///25

İnşş canım benim inşş hepimiz hayırlısıyla görevimizi bitirip memleketimize yakın olan yerlere giderizz :1hug: Sizinde 3 seneniz kalmış bakk.. Bizim bu sene tayin hakkımız var ama zor daha çıkmaz sanırım.... puan toplamak gerek! Gurbet zor ama alışıoo insan bi şekilde iyiki kocişlerimiz varr :asigim:

aynen canım bende öyle diyorum kocamla heryer paris

arkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim. erzurum ispir den iş teklifi var kardeşime. tünel yapım işi.ispir nasıl bir ilçe,eşini götürmek istese götürebilir mi? yaşam koşulları nasıldır? hiç bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. a.s.

arkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim. erzurum ispir den iş teklifi var kardeşime. tünel yapım işi.ispir nasıl bir ilçe,eşini götürmek istese götürebilir mi? yaşam koşulları nasıldır? hiç bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. a.s.

canım ben merkezdeyim ispirle ilgili bir bilgim yok ama internetten araştırma yapabilrisin :uhm:

canım ben merkezdeyim ispirle ilgili bir bilgim yok ama internetten araştırma yapabilrisin :uhm:

canım netten araştırdım ama orada yaşayan bilen birisinin bana daha çok bilgi verebileceğini düşündüm.yine de sağol canım çok teşekkürler. yerimseniben

selam ben izmir'liyim ama eşimin işi dolayısıyla 3.5 yıldır erzurumdayım. emekliliğe kadar da burdayım. ancak çok sıkılıyorum. 7 aylık bir oğlum var soğuk yüzünden dışarıda çıkamıyorum. kısıldım kaldım evde. ama burayı garip bir şekilde seviyorum. kocam erzurumlu olduğundan ben yarı dadaş oğlum tam bir dadaş.kaydirigubbakcemile3

Mrb arkadaşlar.Ben de bugün bir aylığına Erzurum'a gidiyorum Hatay'dan.Hizmetiçi eğitim enstitüsünde kursum var zihinsel engelliler eğitim sertifikası kursu.Yeni aklıma geldi bu başlığa girmek.Keşke önceden girseydim de sizlerden fikir alabilirdim ortamı,neler götürüleceği vs. hakkında.Şehrin girişindeymiş sanırım enstitü.Hatay'ın kışı türkiye ortalamasına bakılırsa en iyi kış şartlarına sahip olan yer.Soğuğu da görücez bu sayede :)

yeni açıldı,bi nevi erzurum alışveriş merkezi:)
palandöken taraflarında,baya büyük güzel bi yer yapmışlar,cinebonus bile var..:)

haa ele desenize yaaa şakkıdı
redevkoda neymiş
o merkezin adı
ERZURUM alışveriş merkeziii:lepi:
kaynanamgilin evinin tam karşısındazemuszemus
harika bi merkez oldu
ayrıyeten erzurumda gezecek yer olmadığından yakınan arkadaşlarımıza bir kaç
öneride bulunayımm:nazar:
mesela yani açılan buz hokeyi salonunda akşam 8 de galiba bi saatliğine halka açılıyo bir saati 5 veya 10 milyondu
oraya gidebilirsiniz:eek:
emirgana gidin harika bi çay evidir otantik felan
hemde erzurumun köklü yerlerindendir:kahve:
sonracıma palandökene gidin
kayak yapamazssanız bile bi mangal yakar başında keyif yaparsınızcokacimcoook
benim hala böyle bir keyif yapma imkanım olmadı ama yapabilenlere şiddetle öneriyorum
yazın tortum şelalesine gidin
mart nisan aylarında sanırım tam zamanı şelalenin en yoğun aktığı zamnlar
gölete gidin balık tutun piknik alanları falanda var hemen gölün yanı başında
çok güzel bi yer lisedeyken gitmiştikk:teytey:
üniversitede de alabalık tesisleri var ordada alablaık tutabilirsiniz
kilo işi satılıyo ancak bedava değil :icecream:
bol bol taş mağazalarını gezin gözünüz gölünüz açılsınhihoyyyt
aziziye çay bahçesi harikadır öneriyorum
ha birde botanik bahçemiz açıldı çom güzel
ilk açıldığı zaman gitmiştim hayran kaldımboshayallersmile
şimdilik aklıma gelenler bunlar
siz bunları tüketin ben siz e başka aarnatifler bulurum:hulya:
ha birde
gelin sizi bizim yaylaya götüreyim
tadı damağınızda kalır:lepi:
ahh ahh ben patnostayım gezebilieceğim bi küçcük cadde
gidebileceğim bi cafe var
off off memleketim parisimmmmafoldumben

ne güzel anlatmışsın kançiçeği erzurum.u
bu saydığın yerleri hiç bilmem ben
nişanlım asker ona söyliyim de gezsin bir güzel oraları :)

hee söyle gezssin görsün
valla eğer ayarlıyabilirseniz sende git palandökende tatil yapın beraber:smiley-cool:
2011 kış olimpiyatları nedeniyle
daha çok önem verildi birsürü pist falan yapıldı
nese ben bi şarkıyla bağlıyim konuyu
hadi gelll erzurumuma gelll
erzurum çok yahşi güzelll:teytey:

haa bak emirganada gitsin valla süper bi yer
tadilattanda yeni çıktı:)

Son düzenleme:
gider cnm ama çarşı iznini kilitlemezlerse eğer
bazen hiçbir neden yokken çarşı izni vermiyolarmış

ben gidemem cnm ben istanbuldayım malesef
ama inan o kdr çok istiyorum ki o teskere alana kadar orada yaşamayı
ama gidemiyorum malesef :KK43: sağlık olsun sağ salim gelsinde özlem çekicez artık

tez zamanda kawuşursun inş _cilek_cim sende...
ya ben bu arada bahsetmeden geçemicem,emirgan hoş bi yer ama beni hayal kırıklığına uğrattı şahsen,daha önce de gitmiştim ama bu defa böyle oldu sanırım;adamlar cag kebabı 3'e,çay bardağında çayı 2 liraya werio,anlam veremediğim bi şekilde de sigara içilio,reklamın iyisi kötüsü olmaz ama enteresan bi mantıkk :)
belirtmek istedimm :)

krpz çok saol cnm ya amin :Saruboceq:
cag kebabı ne kdr ucuzmuş kaydirigubbakcemile3

:eek:
yok tatlım asıl yencek yer orası değil zaten,ben örnek verdim sadece,cag kebap "koç"ta yenir.(yine reklam,hep reklam :) bi şiş de yetmio zatenn :))

gider cnm ama çarşı iznini kilitlemezlerse eğer
bazen hiçbir neden yokken çarşı izni vermiyolarmış

ben gidemem cnm ben istanbuldayım malesef
ama inan o kdr çok istiyorum ki o teskere alana kadar orada yaşamayı
ama gidemiyorum malesef :KK43: sağlık olsun sağ salim gelsinde özlem çekicez artık

hımm artık askeriye bölümünüde bilemiycem
umarım istediği gibi gezer çarşı izinlerinde
nese sen canını sıkma en azından terör kokusu yok
valla erzurum doğunun en iyi en gelişmiş şehridir
o yüzden için rahat etsin
allah tez zmanda kavuştursun
zaman su gibi geçsin ikiniz içindekaydirigubbakcemile5

tez zamanda kawuşursun inş _cilek_cim sende...
ya ben bu arada bahsetmeden geçemicem,emirgan hoş bi yer ama beni hayal kırıklığına uğrattı şahsen,daha önce de gitmiştim ama bu defa böyle oldu sanırım;adamlar cag kebabı 3'e,çay bardağında çayı 2 liraya werio,anlam veremediğim bi şekilde de sigara içilio,reklamın iyisi kötüsü olmaz ama enteresan bi mantıkk :)
belirtmek istedimm :)

heheh
ya köklü yer dedikya ondan çayı değerli :kahve:
zaten cağ kebabıda ek konulan bişey
biz gittiğimiz zaman sigara yasağı yoktu
nargile içmiştim ilk defa orda
aslında sigara kullanmıyorum ancak çok sevdim nargileyi:nazar:
oranın genel tabiatı o
sigara veya nargile
tavşan kanı çay
bide tavla:içelim:

X