Erzurum///25

ya forumda ne kadar az Erzurumlu varmış bizim memleketin başlığı hep gerilerde kalıyo ama.

ankaradan selamlar
kamuda memur bendeniz
erzurumlu gerçekten çok az çevrede arkadaşlar.
bizimkiler genelde yaşmak burunda evde oturuyor.
şahsen benim aile çevresi öyleeeee
ondan buralarda göremiyoruz yeterince hemşoları
haksızmıyımmmmmmmmmm:92:

taşına toprağına kurban olduğum erzurum ben erzurumluyumve erzumd ayaşıyorum tüm erz selam olsun

ya aslında erzurm çok güzel ama erzurumu bozan erzurum insanları erzurum daha güzel olabilir

ya aslında erzurm çok güzel ama erzurumu bozan erzurum insanları erzurum daha güzel olabilir

aşk olsun elif bi Erzurumlu olarak sen bunu söylersen diğerleri neler söyler.benim memlektimin kendide çok güzel yüreği tertemiz insanlarıda çok güzel.beğenmeyen gider başka yerlerde yaşar.ben 5 ay sonra ankaraya gelin gidecem ama imkanım olsa memleketimi bırakırmıyım hiç.

'BÜLBÜLÜ ALTIN KAFESE KOYSALAR AHH VATANIM DERMİŞ'

nerde olursam olaym benim için en güzel yer taşıan toprağına kurban olduğum memlketimdir.lütfen azcık milliyetçi olalım.bu memleketide tarihin bu kadar öneli bir şehrinide bura yaşayan Erzurumlularıda küçük görmeyelim.

ERZURUMDAN SEVGİLERRRRRRRRR

bende erzurumluyum ama karsta yasiyorum
bence insan mutlu olmak isterse heryerde olur onyargiyla yaklasincada sucu meleketim insanina atar karsin insani icinde ole bole derler ama ben buradada mutluyum banane insanindan
ayrica erzurum insanindan iyisinide bulamazsiniz en azindan allah korkusu var hemserilerimde

bütün erzurumlular için geçerli değil ama erzurum gerçekten güzel ve özelsehirlerden ne kadar şikayet etsekte memleketimiz nazar değmesin

merhaba kızlar,
ben de kısmetse önümüzde ki yıl bir dadaş olucam :) aslen kırıkkaleliyim ama memleketlerimizin çok uzak olmasına karşın 8 senedir örf adet bakımından hiç ters düşmedik sevdiceğimle
erzurumlu olmaları ile ilgili hiç bir sıkıntım olmadı kendi içerimde de.. Allahım etmesin.. kimin yorumu olduğunu hatırlamıyorum ama en azından Allah korkuları var içlerinde demişlerdi okadar doğru ki memleketten midir bilemiyorum ama Allah herkese geçim kolaylığı versin inşallah

amin canım hayatımız kaderimiz hemen hemen aynıymış seninle :93:

slm hanımlar nasılsınız uzun zamandır erzurum sayfasına takılmıyordum yaz geldi nasılsınız kışın arkasından nasılsınız geçengün erzurumdaydık oltudan nekadar güzel cıvıl cıvıl erzurum bende 4 yıl önce buraları erzurumu sevmemiştim ama şimdi oltu hariç erzurumu sevdim vede beyendim orf adetlerini bilmiyorum ama şuan güzel bana göre oltudayız halen buranın insanını artık kafama takmıyorum uyumsuzlar tatlı görünmeye çalışıyorlar amma alakası yok ben erzurumu beyendim birde birşey sormak istiyorum erzurumdan uygun güzel kıyafetler nerede buluruz halen onu bulamadım bilginize ihtiyacım var

merhabalar,
benimde annem erzurum-ispir'den. Bende orada doğmuşum. Eskiden sık sık giderdim. şimdi iş-güç derken zor oluyor. Dedemler, teyzemler hala orada.. Gidemesem bile çok özlüyorum.

canım bende ispir e taşınacağım ve çok merak ediyorum nasıl bir yer acaba?:26:

slm hemşolarr =))) ankarada yasıordum ama 4 senedr erzrmdayım erzrmluyumm zatennn erzrm bi tane yaa can erzrm =))

slm hemşolarr =))) ankarada yasıordum ama 4 senedr erzrmdayım erzrmluyumm zatennn erzrm bi tane yaa can erzrm =))

ya çok sevindim erzurumlu olduğuna
bende erzurumluyum ve erzurumda yaşıyorum
seni verdiğin kilolardan dolayı tanıyor ve takip ediyorum bir kez daha tebrikler darısı başıma inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…