- 14 Ekim 2010
- 713
- 26
- 39
Slm bende erzurumluyum ....
a.s.mrb canım nasılsın artık istanbuldamısınkaydirigubbakcemile5
ya aslında erzurm çok güzel ama erzurumu bozan erzurum insanları erzurum daha güzel olabilir
biliyorum benle aynı şehirde yaşayan yok ama:1no2:
şansımı zorluyorum:sm_confused:
varmııııı erzurumdan kimseee:uhm:
varsa armut deyince çıksın aymuttttttttt:mymeka:
aşk olsun elif bi Erzurumlu olarak sen bunu söylersen diğerleri neler söyler.benim memlektimin kendide çok güzel yüreği tertemiz insanlarıda çok güzel.beğenmeyen gider başka yerlerde yaşar.ben 5 ay sonra ankaraya gelin gidecem ama imkanım olsa memleketimi bırakırmıyım hiç.
'BÜLBÜLÜ ALTIN KAFESE KOYSALAR AHH VATANIM DERMİŞ'
nerde olursam olaym benim için en güzel yer taşıan toprağına kurban olduğum memlketimdir.lütfen azcık milliyetçi olalım.bu memleketide tarihin bu kadar öneli bir şehrinide bura yaşayan Erzurumlularıda küçük görmeyelim.
ERZURUMDAN SEVGİLERRRRRRRRR
amin canım hayatımız kaderimiz hemen hemen aynıymış seninle :93:merhaba kızlar,
ben de kısmetse önümüzde ki yıl bir dadaş olucam :) aslen kırıkkaleliyim ama memleketlerimizin çok uzak olmasına karşın 8 senedir örf adet bakımından hiç ters düşmedik sevdiceğimle
erzurumlu olmaları ile ilgili hiç bir sıkıntım olmadı kendi içerimde de.. Allahım etmesin.. kimin yorumu olduğunu hatırlamıyorum ama en azından Allah korkuları var içlerinde demişlerdi okadar doğru ki memleketten midir bilemiyorum ama Allah herkese geçim kolaylığı versin inşallah
merhabalar,
benimde annem erzurum-ispir'den. Bende orada doğmuşum. Eskiden sık sık giderdim. şimdi iş-güç derken zor oluyor. Dedemler, teyzemler hala orada.. Gidemesem bile çok özlüyorum.
slm hemşolarr =))) ankarada yasıordum ama 4 senedr erzrmdayım erzrmluyumm zatennnerzrm bi tane yaa can erzrm =))