lohusa görmesine pasta börekle gelme gibi adetleri bizimde çok hoşumuza gitti
böyle degişik güzel adetleri var erzurumluların çok cana yakın düşünceli insanlar
bide evlenecek olan kızı evlenmeden önce bütün tanıdıkları akrabaları falan yemege çagırırlar birer birer.buda çok güzel bir adet bence :1rolleyes:
aa ne tesadüf bende senin söylediğin yerlerde oturdum:1shok::1shok::1shok::1shok:
:içelim::içelim:bune ya hekez sanırım benimgibi öfkeyle kalkıp oturuyor napayım buraya geldim geleli hayatım moroton sıkıcı birde bu yetmez gibi sokaga çıkıyorsun dahadan sinir olup geliyorsun kızlar siz bizim yazdıklarımızı hep yanlış anlayıp kendi üzerinizden yorum yapıyorsunuz inanın buralılar hepsi diil ama çoonluk insanı bunaltıyor komşuluk sıfır amacım oltudaki sıkıntılarımdı çocugumu alıp gezdirecegim yer bile yok kafayı yicem ya benim geldiim memleketimde küçük ama orada insanlar kadınlları yicekgibi davranıp bakmıyorlardıokadar açık da diilim burada hep dikkatli giyiniyorum saçım açık okadar pantolon uzun giymeye çalışıyoruz bazılarınız sizde suç giyinmeyi gezmeyi yanlış yapıyorsunuz deyip bizi suçlamışsınız bu arada namazı kaçırmıyorlar ama burada genel ev dolu hemde çarşının ortasında bizi saçı açık diye anlarla kıyaslıyorlar sıkıldım gerçekten de sıkıldım.
canım anlamazlar bizler birbirimizi anlarız sadece ben erzurum içindeyim ama gezeceğimiz yer yok bir tek cumhuriyet cad var birtek alışveriş yapacağım koton var hiçbir şeyini sevmiyorum an yakın zamanda kurtulmak istiyorum bu şehir beni depresyona soktu majör depresif oldum ben insanlarına laf etmiyorum örfüne adetine diyorum gezilecek bir yeri yok araban yoksa hastaneye ancak ambulansla gidiyorsun gece 12 den sonra taksi bile yok herşeyi zor ama bana göre benim alışkınlıklarım rahatlıktı ama öyle değilim burada bende haliylen geriliyorum.illa misafirperverler filan diye memleketlerini sevmek zorundada değiliz herkezin memleketi alışkanlıkları kendine siz rahatsınız diye bizlerde olacağız anlamına gelmiyo sevmedik dedik diyede dünyanın lafını işitiyoruz ne bu ya böyle biz kendi aramızda dertleştik onlar niye karışıyorlarsa.
valla herkez baktığı gibi görür iyi bakarsan iyi görürsün kötü baktınmı kötü bu bu kadardır ben sizin başka şehirdede mutlu olabileceğinizi sanmıyorum
oysaki buranın şükredilecek o kadar yanı oldugu halde güneydoğuda görev yapan arkadaşlardan duydugum kadarıyla burası cennet diyorlar birde şöyle düşün en azından sevdiğin insanın yanındasın
canım anlamazlar bizler birbirimizi anlarız sadece ben erzurum içindeyim ama gezeceğimiz yer yok bir tek cumhuriyet cad var birtek alışveriş yapacağım koton var hiçbir şeyini sevmiyorum an yakın zamanda kurtulmak istiyorum bu şehir beni depresyona soktu majör depresif oldum ben insanlarına laf etmiyorum örfüne adetine diyorum gezilecek bir yeri yok araban yoksa hastaneye ancak ambulansla gidiyorsun gece 12 den sonra taksi bile yok herşeyi zor ama bana göre benim alışkınlıklarım rahatlıktı ama öyle değilim burada bende haliylen geriliyorum.illa misafirperverler filan diye memleketlerini sevmek zorundada değiliz herkezin memleketi alışkanlıkları kendine siz rahatsınız diye bizlerde olacağız anlamına gelmiyo sevmedik dedik diyede dünyanın lafını işitiyoruz ne bu ya böyle biz kendi aramızda dertleştik onlar niye karışıyorlarsa.
bu laf bana galiba benim kimseye fırsat vermem veya vermemem söz konusu olamaz benim hakkımdaki düşünceleriniz çok yanlış sizi en iyi ben anlarım benim eşimde askeri personel ben zaten oltu hakkındaki düşüncelerimi yazmıştım okumamışsınız galiba önceki sayfalara bir göz atarmısınız lütfen kaydirigubbakcemile3:teselli: merhaba canım nasılsın boş ver dertleşelim dedik onada fırsat vermediler sen nerede okuyorsun eşin erzurumda memürmuburanın sıkıntısı bitmez hayat kısa :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile2 hayatın tadını çıkar kaçyıllık evlisin
:teselli: merhaba canım nasılsın boş ver dertleşelim dedik onada fırsat vermediler sen nerede okuyorsun eşin erzurumda memürmuburanın sıkıntısı bitmez hayat kısa :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile2 hayatın tadını çıkar kaçyıllık evlisin
kızının ismi ne çok şeker
pardon ya..bana yazdın sanırım ama kızımın ismini nerden biliyorsun ki...şaşırdım walla...:teselli:
zaten sana sordum kızının ismi ne diye:uhm: ayrıca çok şeker demek istedim :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?