• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurum///25

canım yaa sağol merak etmişin kendimi iyi hissetmiyorum:çok üzgünüm: oyüzde pek fırsatta bulamıyorum açınca fazla takılıyorum burda oğlum sitem ediyo hep k.k büyle ilgileniyomuşum birazda ona zaman ayırıyım dedim :teselli:biişimiz bile olmasa yanyana oturucaz biz öyleyiz naparsın :a015::a015::a015:

erzurumda misafir olan arkadaşlar sorum size erzurumda kullanılan ama sizin ilk duyduğunuzda anlayamadığınız size yabancı gelen kelimeler nelerdi hadi paylaşalım(bizim lehçemiz biraz farklıdır):roflol:

kız neler döktürmüşün öyle önceki sayfaları karıştırdımda hiç gülesim yoktuyaa allahta seni güldürsünsırnaşık şeysırnaşık şey iyi sen devam et ben biyerden yetişirim sana :nazar::nazar::nazar::nazar:

kız neler döktürmüşün öyle önceki sayfaları karıştırdımda hiç gülesim yoktuyaa allahta seni güldürsünsırnaşık şeysırnaşık şey iyi sen devam et ben biyerden yetişirim sana :nazar::nazar::nazar::nazar:
bir iki tanede sen yazsaydında arkadaşım engin fikirlerinden yararlanırdık belki biraz :roflol:

günaydın diycemde akşam oluyor neydirsen:içelim: daha bende şilve döktüreyim biraz:sm_cool:

ya ben başka bir siteye bakıyordum burasıda açık kalmış farkında değilim

Son düzenleme:
bersel zaten erzurumlu olarak bir ben varım birde sen varsın k.k de başka ezurumlu yok galikaydirigubbakcemileba

a.s.nerelerdesiniz??bi toparlanamadık!!e tabii çocuklar olunca istediğimiz vakit giremiyoruz,girdiğimiz zaman da hepimiz nette olmuyoruz..neyse...

benimkiler nasıl olsun küçük huysuzluğa devam büyükte okumaya çıkmış kitap elinden düşmüyor bende akşama kadar onlarla ilgileniyorum şakkıdışakkıdışakkıdı

yeniyil10051.jpg

çok güzel biresim ve yazı arkadaşım hoşgeldin sende o 365 güne neler sığdırıyoruz bi içimiz bilir bide biz
hepinize MUTLU YILLAR yeni sayfalarımızı güzel şeylerle doldurmak dileğiyleeeeeeeeeeeeehihoyyythihoyyythihoyyyt

Back