- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Guney estetikteydi dimi o :) hadi bakalim bizde merakla bekliyoruz mutlaka yaz canimCanim ben uc gun once sadik karakayaya ameliyat oldum henuz alci ve tamponlar cikmadi cokk merak ediyorum sonucu :)
Sen sabri beye olmustun sanirim alcin cikti mi nasil gidiyorCanim öncesi sonrası sayfasına da bir bak istersen.
Eskiden guney estetikte olabilir ama simdi ozel muayenehanesi var ari sinemasinin yani hemen. Ameliyatida algomed hastanesinde yapti bikac hastane alternatifi vardi ama ben fiyati uygun diye algomedi tercih ettim cuma gunu alci cikicak cuma aksam yazarim size arkadaslar :*Guney estetikteydi dimi o :) hadi bakalim bizde merakla bekliyoruz mutlaka yaz canim
Sadik karakaya ya ameliyat oldum canimCanim sabri acarturke mi oldun ameliyatı? Ben de çarşamba günü görüşmeye gitcem?fikir almak istedim.
gecmis olsun biran evvel toparlarsiniz umarim sıkmayin caninizi.Kusura bakmayin bikackez yuklemisim fotolari
Kizlar alcim cikti berbat hissediyorum kendimi aynaya bakamiyorum iki kadimin arasinda dehset bi odem var napicam bennEki Görüntüle 1600900 Eki Görüntüle 1600901
Tesekkur ederim canim :) biraz alistim gibi.. cok zor degildi ameliyat ama sonrasi zahmetliydi surekli buz koymalar yeme icme sorunu morluklar sislikler... odemi nasil aticam bilginiz varmi?Kaş arası fena şişmiş, ameliyat zor muydu? Ama burnuşun güzel olmuş şişliğe ragmen hoş duruyorr :)) umarim odemlerin bir an once iner
Canim benim coktandir bakalım foruma yeni gördüm sorunu. Alcim da çıktı bantı da çıktı hatta sisligim bile oldukça azaldı. Normale dönüyorum. Yeni halim çok hoşuma gitti. Gün geçtikçe daha da iyi olacakSen sabri beye olmustun sanirim alcin cikti mi nasil gidiyor
Kızlar 25. Günüm burnum çok sis
Merhabalar burun ameliyatı oldunuz mu henuz bilmiyorum ama olmadıysanız veya doktor bulamadıysanız ben ersal kayaya oldum suan yedinci ayımdayım mesaj olarak resimerimi gönderebilirim ve size merak ettikleriniz hakkında seve seve yardımcı olurum :)Kizlar merhaba burnum icin doktor arastirmasina girdim Adanadan en cok duydugum Ersal Kaya. Ama forumda pek fotograf ekleyen bulamadim. Yaptiranlarda uzun zamandir girmiyorlar foruma ulasamadim. Ersal beye ameliyat olan var mi ya da Adanadan doktor onerisi olan? Memnun kalip kalmadiginizi yazarsaniz bende ona gore silecegim kafamdaki listeden :) hepiniz bu sureci yasamissinizdir yardimci olursaniz cokcok mutlu olurum
inşallah sonuctan memnun kalırsınız birdaha ameliyat olma derdiniz olmaz keyfini çıkarırsınızersal beyle görüştüm ameliyat gunumu aldım kızlar 17 eylul sonucları paylasırım sizle çok heyecanlıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?