• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersal Kaya'ya burun yaptiranlar? (Adana)

Aynen ya fotoğraf çektiresim gelmiyor hergün aynaya bakmaktan bugün gecwrim acaba diye düşünmekten bıktım. Bir daha ameliyatà da cesaretim yok artik

Arkadaslar ben de burun ameliyati yaptirmayi dusunuyorum iki gun oonce sabri acarturkle gorustum ama karasizim arastiriorum . Burnumda buyukce bi kemer var hemde genis :(

Canim burnun ne durumda nasil oldu
Kızlar cumartesi günü muayene oldum pazartesi ameliyat oldum ameliyat sonrası ağrım olmadı ama cok şişti yüzüm ve mordu su an hala şiş ve mor buz uygulamasını fazlasıyla yapmama rağmen oldu.simdilik deliklerden biri büyük diğeri küçük tedirginim biraz

İki ay oldu bnmde.o yamukluk şişlikten.seni anlıyorum.takılma ama geçicek.bende bile hala şiş.tam şeklini ben bile anlamıyorum şuan.

Evet oldum canım.5 gün oldu.bugun tamponlarımı aldırdım.agrı sızı konusunda şüphen olmasın kayda değer agrı sızı olmuyor.doktor bey çok ilgili.insana güven veriyor gerçekten.haftaya alçım çıkıcak.bende o zaman görücem.yine yazarım canım.ama adanada burun yaptırıcaksan ya ersal kaya ya da cemil dalay.
CANIM MERHABA BAYA OLMUS BURAYA YAZALI AMA BEN DAHA YENI GÖRDÜM ACABA BURNUNUN SEKLINDEN MEMNUN MUSUN BENDE YAPTIRMAK ISTIYORUMDA AMA TEREDDUTTE KALDIM ONCA ARASTIRMA YAPTIM HERKES ERSAL BEYE COK İYİ DİYOR SEN AMELİYAT OLMUS BIRISISIN GÖRÜŞLERİNİ YAZAR MISIN BANA ACABA

cüneyt bozkurt arkadaşlar ameliyat oldum mu hayır olmadım ama ben 13 yaşında annemi zorlayıp ağladım sızladım zorla onunla görüşmeye gittim ve bana 13 yaşında yaparım dedi neyseki annem karşı çıktı ama olmadım amelyat yanı onuda belirtmek istiyorum yaptıklarınıda pek görmedim

CANIM MERHABA BAYA OLMUS BURAYA YAZALI AMA BEN DAHA YENI GÖRDÜM ACABA BURNUNUN SEKLINDEN MEMNUN MUSUN BENDE YAPTIRMAK ISTIYORUMDA AMA TEREDDUTTE KALDIM ONCA ARASTIRMA YAPTIM HERKES ERSAL BEYE COK İYİ DİYOR SEN AMELİYAT OLMUS BIRISISIN GÖRÜŞLERİNİ YAZAR MISIN BANA ACABA
çok teşekkür ederim canım bayadır arastırıyorum kımılerınden kötü yorum aldıgım ıcın acıkcası korktuım ilk basta ama ersal kayayı duydum sürekli olumlu güzel yorumlar gördum onunla ılgılı inşallah senın yenı burnunda çokk güzel olur en kısa zamanda ersal beyın yanına gelmeyı ıstıyorum benden ve alcın cıktıktan sonra resım atarsan cok sevinirim tekrardan geçmiş olsun

çok teşekkür ederim canım bayadır arastırıyorum kımılerınden kötü yorum aldıgım ıcın acıkcası korktuım ilk basta ama ersal kayayı duydum sürekli olumlu güzel yorumlar gördum onunla ılgılı inşallah senın yenı burnunda çokk güzel olur en kısa zamanda ersal beyın yanına gelmeyı ıstıyorum benden ve alcın cıktıktan sonra resım atarsan cok sevinirim tekrardan geçmiş olsun
image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 2.669
Eki Görüntüle 1538142

Back
X