- Konu Sahibi Papatya129
Aynen ya fotoğraf çektiresim gelmiyor hergün aynaya bakmaktan bugün gecwrim acaba diye düşünmekten bıktım. Bir daha ameliyatà da cesaretim yok artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cok korkuyorum ya :-(Bu kadar umut emek zaman para bosa gidince cok uzuluyor insan umarim bi caresi vardir estetikten sonra sevinenden cok sikintiya dusenleri okudugum icin buraya girince yaptirmaktan vazgecesim geliyo
korkmanıza hiç gerek yok çok basit bir işlemmişAynen cok korkuyorum ya :-(
Pazartesi olacam bakalım...tasarım burnum olusturuldukorkmanıza hiç gerek yok çok basit bir işlemmiş
şimdiden kolay gelsinPazartesi olacam bakalım...tasarım burnum olusturuldu
Canim burnun ne durumda nasil olduPazartesi olacam bakalım...tasarım burnum olusturuldu
Su an yorum yapamıom cok sis canım cumartesi acacaz bakalım ben de merak ediom :)Canim burnun ne durumda nasil oldu
Kızlar cumartesi günü muayene oldum pazartesi ameliyat oldum ameliyat sonrası ağrım olmadı ama cok şişti yüzüm ve mordu su an hala şiş ve mor buz uygulamasını fazlasıyla yapmama rağmen oldu.simdilik deliklerden biri büyük diğeri küçük tedirginim birazCanim burnun ne durumda nasil oldu
Kızlar cumartesi günü muayene oldum pazartesi ameliyat oldum ameliyat sonrası ağrım olmadı ama cok şişti yüzüm ve mordu su an hala şiş ve mor buz uygulamasını fazlasıyla yapmama rağmen oldu.simdilik deliklerden biri büyük diğeri küçük tedirginim biraz
CANIM MERHABA BAYA OLMUS BURAYA YAZALI AMA BEN DAHA YENI GÖRDÜM ACABA BURNUNUN SEKLINDEN MEMNUN MUSUN BENDE YAPTIRMAK ISTIYORUMDA AMA TEREDDUTTE KALDIM ONCA ARASTIRMA YAPTIM HERKES ERSAL BEYE COK İYİ DİYOR SEN AMELİYAT OLMUS BIRISISIN GÖRÜŞLERİNİ YAZAR MISIN BANA ACABAEvet oldum canım.5 gün oldu.bugun tamponlarımı aldırdım.agrı sızı konusunda şüphen olmasın kayda değer agrı sızı olmuyor.doktor bey çok ilgili.insana güven veriyor gerçekten.haftaya alçım çıkıcak.bende o zaman görücem.yine yazarım canım.ama adanada burun yaptırıcaksan ya ersal kaya ya da cemil dalay.
CANIM MERHABA BAYA OLMUS BURAYA YAZALI AMA BEN DAHA YENI GÖRDÜM ACABA BURNUNUN SEKLINDEN MEMNUN MUSUN BENDE YAPTIRMAK ISTIYORUMDA AMA TEREDDUTTE KALDIM ONCA ARASTIRMA YAPTIM HERKES ERSAL BEYE COK İYİ DİYOR SEN AMELİYAT OLMUS BIRISISIN GÖRÜŞLERİNİ YAZAR MISIN BANA ACABA
çok teşekkür ederim canım bayadır arastırıyorum kımılerınden kötü yorum aldıgım ıcın acıkcası korktuım ilk basta ama ersal kayayı duydum sürekli olumlu güzel yorumlar gördum onunla ılgılı inşallah senın yenı burnunda çokk güzel olur en kısa zamanda ersal beyın yanına gelmeyı ıstıyorum benden ve alcın cıktıktan sonra resım atarsan cok sevinirim tekrardan geçmiş olsunCANIM MERHABA BAYA OLMUS BURAYA YAZALI AMA BEN DAHA YENI GÖRDÜM ACABA BURNUNUN SEKLINDEN MEMNUN MUSUN BENDE YAPTIRMAK ISTIYORUMDA AMA TEREDDUTTE KALDIM ONCA ARASTIRMA YAPTIM HERKES ERSAL BEYE COK İYİ DİYOR SEN AMELİYAT OLMUS BIRISISIN GÖRÜŞLERİNİ YAZAR MISIN BANA ACABA
çok teşekkür ederim canım bayadır arastırıyorum kımılerınden kötü yorum aldıgım ıcın acıkcası korktuım ilk basta ama ersal kayayı duydum sürekli olumlu güzel yorumlar gördum onunla ılgılı inşallah senın yenı burnunda çokk güzel olur en kısa zamanda ersal beyın yanına gelmeyı ıstıyorum benden ve alcın cıktıktan sonra resım atarsan cok sevinirim tekrardan geçmiş olsun
Eki Görüntüle 1538142çok teşekkür ederim canım bayadır arastırıyorum kımılerınden kötü yorum aldıgım ıcın acıkcası korktuım ilk basta ama ersal kayayı duydum sürekli olumlu güzel yorumlar gördum onunla ılgılı inşallah senın yenı burnunda çokk güzel olur en kısa zamanda ersal beyın yanına gelmeyı ıstıyorum benden ve alcın cıktıktan sonra resım atarsan cok sevinirim tekrardan geçmiş olsun
evet çok az bir çıkıntı var ama güzel duruyor dogal duruyor oda ben haftaya pazartesı gidecem inşallah iyi olur birazda korku var ıcımde biizmkileri çok zor ikna ettim çünküKırmızı bluzlu resmimde burnundaki çıkıntıyı farkediyomusun?kemer bırakmış biraz.