• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersal Kaya'ya burun yaptiranlar? (Adana)

Simdilik ekleyebileceklerim bunlar.artik siz sayin kusurlarimi:)

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-28-22-36-44~2~2.jpg
    Screenshot_2015-10-28-22-36-44~2~2.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 1.220
  • Screenshot_2015-10-28-22-34-42~2.jpg
    Screenshot_2015-10-28-22-34-42~2.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 1.197
  • Screenshot_2015-10-28-22-31-24~2.jpg
    Screenshot_2015-10-28-22-31-24~2.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 1.133
  • Screenshot_2015-10-28-22-29-18~2.jpg
    Screenshot_2015-10-28-22-29-18~2.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 1.051
ne kadar olmuştu senin ameliyat olalı? neden böyle oluyor ya anlamıyorum:/ tek istediğimiz güzel bir burun gülümseme... inşallah düzelir:/

Bu burnu ersan kayın yaptığına inanamıyorum ya

O da ne yaptiginin farkinda ki merak edip resim bile istemedi.isin garibi haala estetik oldgm anlasilmiyor ve bu kusurlari kimse farketmiyor bunlar hep ozcekim ya da yakinlastirilmis hali.en sevdgm seydi gulmek.gulunce butun kusurlar belli oluyor fotograflarda.uzaktan cekilenleri gostersem ne kadar dogal ve guzel dersiniz.oyle garip birburun..bakalim ersalbey gorunce ne diyecek...

Bu burnu ersan kayın yaptığına inanamıyorum ya
maalesef bende aynı durumdayım kaç senedir birde ğüstüne son bir senedir nefes alamıyorum brdaha olmakta istemiyorum bundan da kötü olursa diye düşünüyourm malesef.. olmuyor işte güzel burun doğal olarak kimse yapamıyor.. bizimde imtihanımız bu yönde demek ki..

2 sene oldu yaptirali...bazen ben de diyorum allahin verdgi guzelim burnu ufak tefek kusurlar icin bozarsan o da sana boyle ceza verir iste:)isin garibi bilenler hep cok begendiler burnumu ne kadar dogal falan dediler.bu hallerini kimse gormedi.cunku fotografcekilirken cok dikkat ediyorum.sacmasapan bi durum yaaa guluyorum aglanacak halime:)burun ucu duzelse sanki buyuk oranda duzelecek gibi ama sadece burun ucu revizyonu olur mu acaba.

ah ah benimde 4,5 işte nerdeyse.. ben ama bugün karar verdim sadece nefes için olursam olacağım, onun dısında ellettirmeyeceğim cünkü ne cıkacagını bilmiyorum bidaha.. cesaretim yok ya dah akötü olursa.. sanırım olmaicamm kendimi inandırmaya ikna etmeye çalısıyorum. ne yapayım saglıklı nefes alsında idare ederim bi şekilde.. kısmet bakalım. ayrıca burun ucu revizyonu varmı bende hic bilmiyorum.

Merhaba, ben 2 sene önce yaptırdım burnumu Ersal Bey'e. Geniş bi burnum vardı ve deliklerim birbirinden farklıydı. Ameliyat öncesi bilgisayarda burnumun nasıl olacağı konusunda anlaştık, nitekim ameliyat sonrası burun deliklerim bariz farklı. nasıl olur böyle bişey dediğimde ise sen bana deliklerimi düzelt demedin dedi.!! Ben kemiğimi elletmedim sadece ucunu ve deliklerini yaptırmak istedim. Foto ekledim sonuç ortada. Soldaki eski burnum, sağdaki de yenilenmeyen yeni burnum :) kimse anlamadı zaten estetik yaptırdığımı.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 1.043
Ahhh ah diyorum baska birsey demiyorum.yolda gordugum kizin tavsiyesi disinda tamamen buradaki olumlu yorumlara bakarak karar vermistim ersal beye.keske memnun olanlar kadar memnun olmayanlar da paylassaymis yasadiklarini:((( daha gidemedim dr. Yanina.revizyona ayiracak vaktim yok.boyle de cok mutsuzum.lutfen ama lutfen insanlarin dalga gececegi duzeyde yani psikolojinizi etkileyecek duzeyde sorunlu bir burnunuz yoksa yaptirmayin.cok guzel ve eskisinden guzel olabilir.ama ya olmazsa!tek tavsiyem budur.dr.la gorusebilirsem detaylari yazarim.revizyonla konusunda bilgili arkadaslar yazarsa da sevinirim.

Bir de taslak olusurken onden nasil bir degisim olacak dedigimde on ayni kalck dedi..ozaman bisey demedim de yani kemik torpuleniyor kanatlar daraliyor kavis hafif kalkik hic mi degismez..degisti tabii gayet olumsuz manada..aneliyattan once binlerce fotografim vardi en sevdgn seydi fotograf cektrmk simdi her 10 fotografin 9unu siliyorum..ben dedim dr.a ozgur olmk istyrm.burnum kotu degil ama her hali guzel olsun istyrm.bere taktgmda yandan topuz yaptgmda yakin profilden guzel gorunsun istiyorum..iyi ifade edemedim mi diyorum bazen:KK43:(dogalligi ben istedim aman ifadem bozulmasin dedim.ama kusurlu olsun demedim!!!hani dr odasinda fotograf cekiyo ta incelemek icin.iste oyle durup foto cekindgmde benziyor bi tek taslaga..onun disinda alakasi yok..ee napcaz hep oyle yan dik ve ciddi mi durcz:)cmt gitcm yanina bakalim kabul etck mi kendi hatasi oldgnu

slm canım senin adına gerçekten üzüldüm çünkü bende aynı durum içerisindeyimmm ..bende ersal beye ameliyet oldum ama maalesef sonuç istediğim gibi olmadı çoook üzgünüminşallah en kısa zamanda çözülür bu durumlar... sen ne yaptın revizyon oldun mu???

slm canım senin adına gerçekten üzüldüm çünkü bende aynı durum içerisindeyimmm ..bende ersal beye ameliyet oldum ama maalesef sonuç istediğim gibi olmadı çoook üzgünüminşallah en kısa zamanda çözülür bu durumlar... sen ne yaptın revizyon oldun mu???
Merhaba bende ersal beye pazartesi günü ameliyat oldum şişliklerim morlukları hiç olmadı yarın gidip alcım cıkacak inşallah ilerleyen zamanlarda çok iyi olur allahım pişmanlık vermesin hiçkimseye ama benim tuhafıma giden sanki burun kanadına atılan dikişin açılması böyle bir durum ile karşılaşan varmı yarın soracam ama yinede burdan yazayım dedim kızlar şimdiden yeni burnuşlara merhaba

Merhabalar. 1 sene önce Ersal Kaya'ya ameliyat olanlardanım. Yardımcı olacağım bir durum olursa vaktim oldukça sorularınıza yanıt verebilirim. Msj da atabilirsiniz.

Kızlar merhaba yardım lütfen!!! Ben Hatay İskenderun'a taşınıcam yaklaşık iki hafta sonra. Artık ben de brun ameliyatı olucam da. Ben de hem hafiif bi kemer var hem onu düzelttirmek istiyorum hem de burun deliklerini daraltmak istiyorum. Burun deliği daraltan var mı burda? Kesiği nereden atıyolar dikiş nerde oluyo görünüyo mu? Bir de bu Ersal Bey'e ameliyat olan arkadaşlar, sizinki dikişli mi? septumunda dikiş olmayan bazı ameliyatlar var sizinki de öyle mi? o septum dikişi çok geriyo beni. Bu işten anlayanların ameliyat damgası vurabileceği bi şey çünkü. :( off

Aman yarabbi yorumları okuyunca vazgeçtim. Ersal Bey başarısız bi doktor o zaman...

Eylulde ersal beye ameliyat oldum cok aristirarak gittim sonuc mukemmel 6.ayimdayim herkes cok begeniyo ben de cok memnunum...

Eylulde ersal beye ameliyat oldum cok aristirarak gittim sonuc mukemmel 6.ayimdayim herkes cok begeniyo ben de cok memnunum...

özelden resim atabilir misiniz öncesi sonrası şeklinde? keserek vs. atarsanız çok sevinirim ya :( Bir de septum dikişi attı mı yoksa dikişsiz miydi?

Merhabalar burun ameliyatı oldunuz mu henuz bilmiyorum ama olmadıysanız veya doktor bulamadıysanız ben ersal kayaya oldum suan yedinci ayımdayım mesaj olarak resimerimi gönderebilirim ve size merak ettikleriniz hakkında seve seve yardımcı olurum :)
Evet ben çok merak ediyorum. Doktor bulmak çok zormuş kararsız kaldım. rica etsem yardımcı olur musunuz?

Ben de gecen yil haziran ayinda Ersal Beye burun yaptirdim. Cok pismanim. Kesinlikle onermiyorum. Gorenlerin olumsuz yorumlarindan ve aynaya baktikca kendimden nefret ediyorum.

Sevgili kader arkadasim fzbb oncelikle gecmis olsun demek istiyorum fakat gecmiyor biliyorum.hatta her aynaya baktgnda yeniden kiziyorsun kendine neden boyle yanlis bir tercih yaptim diye :KK43: bir de yapilan olumsuz yorumlar var tabii mesela kuaforum bugun bana burnun uzun yaptrsan iyi olur dedi esprili bir sekilde ki ameliyat oldgmu bilmiyor.icimden kendime salak deyip durdum...sormak istedgm revizyon dusundunuz mu.bildiginz iyi bir revizyonist var mi acaba adana mersin taraflarind.ben su anda mersinde yasiyorum ama neresi olursa farketmez..

Back