- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Cok iyi olur canim yaMerhabalar burun ameliyatı oldunuz mu henuz bilmiyorum ama olmadıysanız veya doktor bulamadıysanız ben ersal kayaya oldum suan yedinci ayımdayım mesaj olarak resimerimi gönderebilirim ve size merak ettikleriniz hakkında seve seve yardımcı olurum :)
En kisa zamanda burnisinin fotolarini bekliyoruz canim insallah her sey istedigin gibi olsunCanim korkma 1 yila kadar deigiskenlik gostercektir bende oldum bak bugun bi haftam doldu burnumdaki ateli doktorum ilk cektiginde bildigin sok oldum kocaman sis bi burun ama sekli guzel belli yani sadece buyuklugunden korktum doktorum yavas yavas incek dedi ve oraya gelen tum hastalarin burunlarina bayildim ☺bende merakla bekliyorum sonucu
Bir yil cok uzun bi sure yaCanim korkma 1 yila kadar deigiskenlik gostercektir bende oldum bak bugun bi haftam doldu burnumdaki ateli doktorum ilk cektiginde bildigin sok oldum kocaman sis bi burun ama sekli guzel belli yani sadece buyuklugunden korktum doktorum yavas yavas incek dedi ve oraya gelen tum hastalarin burunlarina bayildim ☺bende merakla bekliyorum sonucu
Tesekkurler canim sikma canini moralini yuksek tut iyi olacagina sen inanirsan hersey yolunda giderAyrica sanada cok gecmis olsun canim
Insallah canim tesekkurler burasi moral oluyo bana bilmiyorm size iyi geliyomuTesekkurler canim sikma canini moralini yuksek tut iyi olacagina sen inanirsan hersey yolunda gider
Canim senin kas arandaki odem indi miBir yil cok uzun bi sure yasu iki ay bile psikolojimin bozulmasina yetti bir an once odemler insin lutfeennn
Evet canim arnika kremle bir haftada kas aramdaki odem indi ama burnumun sag tarafindaki odem cok inatci cikti :)Canim senin kas arandaki odem indi mi
bende varım merak etme. 4,5 sene önce oldum 11 aydan sonra burunda değişmeler falan derken geçen sene birde burun içerde çöktü mü ne yaptı birde nefes problemi cıktı ohh mis.... öyle saçma sapan bir hayat yaşıyorum şu an...Ersal kayaya ameliyat olup sonuctan memnun olmayan bir ben miyim acaba.pismanligimi anlatmaya kelimeler yetmez..
Sizi cok iyi anliyorumbende varım merak etme. 4,5 sene önce oldum 11 aydan sonra burunda değişmeler falan derken geçen sene birde burun içerde çöktü mü ne yaptı birde nefes problemi cıktı ohh mis.... öyle saçma sapan bir hayat yaşıyorum şu an...
valla geçen sene gitmiştim dizden kıkırdak alıp tekrar yaparız dedi. kendide farkında ne oldugunu anlayamadı. ben ilk önce gittim bu burnum şekil değiştirmeye başladıgında. sonra bana şey diyo çarptınmı agır enfeksiyonmu geçirdin e yok bebek gibi baktık yani. sonra dedi doku kaybı olmus falan. öyle olunca burun yukarı kalktı, burnun kenarında kemik çıkıntısı oluştu s şeklini aldı giderek falan işte.. ayy ayy içim şişti vallahi böyle yaşıyorum işte. hayır yaşıyorum tamam da bari nefes srounum olmasaydı:/// ama ilk başta yapılan ve 11 ay kadar doğal burun o kadar güzeldi ki anlatamm. mükemmeldi hayır nasıl sonra o hale geldi doktor bile anlamadı. öyle işte. daha gitmedim tekrar yanına. korkuyorum bundanda kötü olursa diye. herşey olabilr artık yaniSizi cok iyi anliyorummillet ameliyattan sonra turkan soraya benzer biz eski halimizi arariz..peki siz gittiniz mi yanina..revizyon icin konustunuz mu. Gerci pek cesaret edilck bisey de degil ilk ameliyattan daha zor diye duydum.bir de maddi olarak ne istyck.hic istememesi lazim aslinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?