• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersal Kaya'ya burun yaptiranlar? (Adana)

Merhabalar burun ameliyatı oldunuz mu henuz bilmiyorum ama olmadıysanız veya doktor bulamadıysanız ben ersal kayaya oldum suan yedinci ayımdayım mesaj olarak resimerimi gönderebilirim ve size merak ettikleriniz hakkında seve seve yardımcı olurum :)
Cok iyi olur canim ya

Kizlar bugun kardesim icin disciye gitmistik cikista bi baktim panoda ersal kaya yaziyor.muayehanesi bizim disciyle ayni apartmandaymis hemen girdik annemle randevu aldik. Bekleme odasinda iki tane kiz gordum ikisininde burnu cok guzeldi. Annem saten yuz germe yaptiracak bende burun icin gorusecegim bakalim hayirlisii

Canim korkma 1 yila kadar deigiskenlik gostercektir bende oldum bak bugun bi haftam doldu burnumdaki ateli doktorum ilk cektiginde bildigin sok oldum kocaman sis bi burun ama sekli guzel belli yani sadece buyuklugunden korktum doktorum yavas yavas incek dedi ve oraya gelen tum hastalarin burunlarina bayildim ☺bende merakla bekliyorum sonucu

Canim korkma 1 yila kadar deigiskenlik gostercektir bende oldum bak bugun bi haftam doldu burnumdaki ateli doktorum ilk cektiginde bildigin sok oldum kocaman sis bi burun ama sekli guzel belli yani sadece buyuklugunden korktum doktorum yavas yavas incek dedi ve oraya gelen tum hastalarin burunlarina bayildim ☺bende merakla bekliyorum sonucu
En kisa zamanda burnisinin fotolarini bekliyoruz canim insallah her sey istedigin gibi olsun

Bir yil cok uzun bi sure ya :( su iki ay bile psikolojimin bozulmasina yetti bir an once odemler insin lutfeennn

Ersal kayaya ameliyat olup sonuctan memnun olmayan bir ben miyim acaba.pismanligimi anlatmaya kelimeler yetmez..
bende varım merak etme. 4,5 sene önce oldum 11 aydan sonra burunda değişmeler falan derken geçen sene birde burun içerde çöktü mü ne yaptı birde nefes problemi cıktı ohh mis.... öyle saçma sapan bir hayat yaşıyorum şu an...

..ve ben..tamamen forumlardaki guzel yorumlara dayanarak sectim doktoru.bir tane bile olumsuz yorum okumadim.yolda henuz ameliyat olmus bi kiz gordum sordum.o da ersal kaya dedi.o an dedim tamam ben ersal beye gitmeliyim.baska hicbir dr.a ne gittimne arastrdim.o kadar emindim..2 sene once.ersal bey cok ilgili ve sicak da degildi ama ben o kadar guveniyordumki ona ilgisizligini goremeyecek kadar kördüm...kotu bi burnum yoktu aslinda. .hatta yuzume yakisan karakteristik bir burundu.onden cok guzel profilden hafif kemik cikintisi ve biraz da uzunlugu vardi.ben sadece kemigi torpuleyelim dedim.olmaz burnun daha uzun gorunur dedi.kanatlardan cok az daraltalim hafif kavis verip cok az kaldiralim dedi.taslakta cok guzel ve dogal duruyordu.neyse ameliyat oldum.bilindik surec 10 gun gecti alcilar cikti..sislik morluk derken ameliyatran 3 hafta sonra ise basladim.200kisinin calistgi isyerinde bi allahin kulu da desin ki sende bi degisiklik var guzel olmus. Artikde kadar dogal bir burunsa kimse farketmiyor.hadi farkedilmemesi guzel de sanki hic ameliyat olmamisim gibi bir sonuc.eee niye eziyet cektim para verdim o kadar..burun cok sorunlu degilse buyukbi degisim olmuyor kiside tabi.hergun degisti burnum.1 ay guzel 1 ay cirkin.8 ay gecti.o donem cok guzellesti.aynen taslaktakine benzedi.bu arada kyzenlerim kuaforum dahil kimse farketmiyor estetik oldgmu....ancaak ne zaman ki 1 yil oldu burun ucu dusmeye basladi profilden ve yakindan fotograflarda olabildgnce uzun gorunumlu dikis izleri belli olan gunes gozlugu takinca yanlarda dalgali sacmasapan bi goruntu.anlatmayi beceremiyorum fotograf ekleyince gorursunuz...bu arada sehir disina tasindim ve drmyanina hic gidemedim.o da hic merak edip foto istemedi zaten..sonra ne dr.lar gordum ne burunlar gordum birbirinden guzel..bu arada iri gozlerim yeni burnumla kucucuk gorunuyor..off icim sisti velhasil cok ciddi bi sorununuz yoksa hic ellemeyin..sonra benim gibi revizyon derdine dusersiniz:(

Bir de taslak olusurken onden nasil bir degisim olacak dedigimde on ayni kalck dedi..ozaman bisey demedim de yani kemik torpuleniyor kanatlar daraliyor kavis hafif kalkik hic mi degismez..degisti tabii gayet olumsuz manada..aneliyattan once binlerce fotografim vardi en sevdgn seydi fotograf cektrmk simdi her 10 fotografin 9unu siliyorum..ben dedim dr.a ozgur olmk istyrm.burnum kotu degil ama her hali guzel olsun istyrm.bere taktgmda yandan topuz yaptgmda yakin profilden guzel gorunsun istiyorum..iyi ifade edemedim mi diyorum bazen:((dogalligi ben istedim aman ifadem bozulmasin dedim.ama kusurlu olsun demedim!!!hani dr odasinda fotograf cekiyo ta incelemek icin.iste oyle durup foto cekindgmde benziyor bi tek taslaga..onun disinda alakasi yok..ee napcaz hep oyle yan dik ve ciddi mi durcz:)cmt gitcm yanina bakalim kabul etck mi kendi hatasi oldgnu

bende varım merak etme. 4,5 sene önce oldum 11 aydan sonra burunda değişmeler falan derken geçen sene birde burun içerde çöktü mü ne yaptı birde nefes problemi cıktı ohh mis.... öyle saçma sapan bir hayat yaşıyorum şu an...
Sizi cok iyi anliyorum:( millet ameliyattan sonra turkan soraya benzer biz eski halimizi arariz..peki siz gittiniz mi yanina..revizyon icin konustunuz mu. Gerci pek cesaret edilck bisey de degil ilk ameliyattan daha zor diye duydum.bir de maddi olarak ne istyck.hic istememesi lazim aslinda..

Sizi cok iyi anliyorum:KK43: millet ameliyattan sonra turkan soraya benzer biz eski halimizi arariz..peki siz gittiniz mi yanina..revizyon icin konustunuz mu. Gerci pek cesaret edilck bisey de degil ilk ameliyattan daha zor diye duydum.bir de maddi olarak ne istyck.hic istememesi lazim aslinda..
valla geçen sene gitmiştim dizden kıkırdak alıp tekrar yaparız dedi. kendide farkında ne oldugunu anlayamadı. ben ilk önce gittim bu burnum şekil değiştirmeye başladıgında. sonra bana şey diyo çarptınmı agır enfeksiyonmu geçirdin e yok bebek gibi baktık yani. sonra dedi doku kaybı olmus falan. öyle olunca burun yukarı kalktı, burnun kenarında kemik çıkıntısı oluştu s şeklini aldı giderek falan işte.. ayy ayy içim şişti vallahi böyle yaşıyorum işte. hayır yaşıyorum tamam da bari nefes srounum olmasaydı:/// ama ilk başta yapılan ve 11 ay kadar doğal burun o kadar güzeldi ki anlatamm. mükemmeldi hayır nasıl sonra o hale geldi doktor bile anlamadı. öyle işte. daha gitmedim tekrar yanına. korkuyorum bundanda kötü olursa diye. herşey olabilr artık yani

Back