- Konu Sahibi Papatya129
-
Benim eski burnumunda bundan çok bi farkı yoktu.ben istediğimi bulamadım açıkçası.iyi araştır.evet çok az bir çıkıntı var ama güzel duruyor dogal duruyor oda ben haftaya pazartesı gidecem inşallah iyi olur birazda korku var ıcımde biizmkileri çok zor ikna ettim çünkü
Canim sabri acarturke mi oldun ameliyatı? Ben de çarşamba günü görüşmeye gitcem?fikir almak istedim.Arkadaslar ben de burun ameliyati yaptirmayi dusunuyorum iki gun oonce sabri acarturkle gorustum ama karasizim arastiriorum . Burnumda buyukce bi kemer var hemde genis
canım esral kayaya bende gıdecem ama suan ilac kullandıgım ıcın erteledım kısa dogru yaptırmayı düşünüyorum tedavım ekim gibi bitiyor ama ersal kayayı çok met ettıler sen ne yaptın hangısıne karar verdınKizlar en zoru doktor secimi galiba ersal kaya ve erol kesiktas arasinda kaldim, metin yavuzuda cok duydum napicaz bizzz
Canim ben cok kararsizim ilk ve son ameliyatim olsun istiyorum. Cok dogru karar vermek lazim. Ersal kayayi gercekten cok duyuyorum ama yaptigi burunlari gormeden de bir sey diyemeyiz tabi fotograf atanda yok kicanım esral kayaya bende gıdecem ama suan ilac kullandıgım ıcın erteledım kısa dogru yaptırmayı düşünüyorum tedavım ekim gibi bitiyor ama ersal kayayı çok met ettıler sen ne yaptın hangısıne karar verdın
Canim öncesi sonrası sayfasına da bir bak istersen.Canim ben cok kararsizim ilk ve son ameliyatim olsun istiyorum. Cok dogru karar vermek lazim. Ersal kayayi gercekten cok duyuyorum ama yaptigi burunlari gormeden de bir sey diyemeyiz tabi fotograf atanda yok ki
Canım ne güzel yazmissin benimde duygularim bu yonde, senin arasinda kaldigin 3 doktor kim? 3.yu yazmamissin. Birde burnunu gordugun kimdi ozelden yazarsan bende bakayimBu kulubun uyelerinden biri paylasmisti fotosunu eski hali ve yeni hali diye erol kesiktasa ilk ameliyatini olmus ve kizin burnu grcekten yamulmustu ikinci ameliyatini ersal kaya yapmis cok begendim adam cok iyi toparlamis ve dogal olmus birde ben erol kesiktasla gorusmustum esi nukhet hanimda yanindaydi ve esinin burnuda estetikto acikcasi esinin burnunu hic bgenmedim grckten ucu yamuktu ve ameliyalarinida gordum ben basarili ama yapay duruyodu ben 3 doktorun arasinda gdip geliyodum ama dun arkadasin paylasimindan sonra acikcasi biraz geri adim attim erol beyden ama yinede kimseyi yaniltmak istemem tabi sadece bildiklerimi sizinle paylasmak istedim cnku bnde hala derinlemesine arastiriyorum ve sonucta yuzum en hassas noktasi bu ne kendimin ne de baskasinin magdur olmasini isterim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tigi-operasyonu-olacaklarin-dikkatine.766001/ canım bu adrese girersen görürsün ...kasteetiğim 3 doktor ersal kaya erol kesiktaş ve epc hastanesi süleyman uslulardı süleyman bey ve erol beyle görüsmüstüm de ersal beyle tatil donusu goruscem ama erol bey konusunda git geller yasıyodum o üyenin yolladığı foto ve söylediklerini duyunca geri adım attımCanım ne güzel yazmissin benimde duygularim bu yonde, senin arasinda kaldigin 3 doktor kim? 3.yu yazmamissin. Birde burnunu gordugun kimdi ozelden yazarsan bende bakayim
Canim hala duzelmedi miersal kaya cok iyi gerçekten diyecem ama burun deliklerim eşitsiz oldu biri assagıda biri yukarıda adanaya gidip muayene de olmadım daha
yok canım düzelmedi maalesefCanim hala duzelmedi mi
yok canım düzelmedi maalesef
yok canım düzelmedi maalesef
Canim sabri acarturke mi oldun ameliyatı? Ben deediyoruma günü görüşmeye gitcem?fikir almak istedim.
Canim ben uc gun once sadik karakayaya ameliyat oldum henuz alci ve tamponlar cikmadi cokk merak ediyorum sonucu :)Canim sabri acarturke mi oldun ameliyatı? Ben de çarşamba günü görüşmeye gitcem?fikir almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?