• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersal Kaya'ya burun yaptiranlar? (Adana)

Guney estetikteydi dimi o :) hadi bakalim bizde merakla bekliyoruz mutlaka yaz canim
Eskiden guney estetikte olabilir ama simdi ozel muayenehanesi var ari sinemasinin yani hemen. Ameliyatida algomed hastanesinde yapti bikac hastane alternatifi vardi ama ben fiyati uygun diye algomedi tercih ettim cuma gunu alci cikicak cuma aksam yazarim size arkadaslar :*

Kizlar alcim cikti berbat hissediyorum kendimi aynaya bakamiyorum iki kadimin arasinda dehset bi odem var napicam benn IMG-20150807-WA0019.jpeg IMG-20150807-WA0003.jpeg

Eklentiler

• IMG-20150807-WA0001.jpeg
    IMG-20150807-WA0001.jpeg
    49,9 KB · Görüntüleme: 1.289
Prof. Dr. Ahmet Cemil Dalayla gorustum ameliyat gunumu de aldim ancak bazi tereddutlerim var:/ Doktorumla alakali olumlu olumsuz fikri olanlar paylasabilir mi?

Kaş arası fena şişmiş, ameliyat zor muydu? Ama burnuşun güzel olmuş şişliğe ragmen hoş duruyorr :)) umarim odemlerin bir an once iner
Tesekkur ederim canim :) biraz alistim gibi.. cok zor degildi ameliyat ama sonrasi zahmetliydi surekli buz koymalar yeme icme sorunu morluklar sislikler... odemi nasil aticam bilginiz varmi?

Sen sabri beye olmustun sanirim alcin cikti mi nasil gidiyor
Canim benim coktandir bakalım foruma yeni gördüm sorunu. Alcim da çıktı bantı da çıktı hatta sisligim bile oldukça azaldı. Normale dönüyorum. Yeni halim çok hoşuma gitti. Gün geçtikçe daha da iyi olacak

la belle, post: 42314466, member: 693066"]Evet şiş ama cok dogal duruyo guzel olmus cok begendim☺[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim :)

merhaba kızlar ben 4 sene önce Ersal beye ameliyat olmuştum, herşey güzeldi agrısız morarmasız ameliyat geçirdim, sonra tamponlar çıktı bandaj açıldı biraz şiş tabiki oturması lazım dendi, cok cok güzel bir burun yapmıştı Ersal bey ya kimse inanamıyordu o kadar dogaldı ki, ne kalkık ne küçük tamamen yüzüme uyumlu, tam istediğim gibiydi. aradan 11 ay geçti burunda birşeyler oluşmaya başladı, bi kemer gibi bi çıkıntı oldu burunda, sonra gidemedim yanına hemen 1.senesi oldu burun küçülüyordu sanki. neyse bende üniversiteye gidiyordum yanına gidemedim, giderek burun değişik şekiller almaya başladı ama inanamazsınız ya böyle birşey yok. o eski burundan eser yok. sonra tabi baktım bu böyle olmayacak gittim yanına dedim bu niye böyle oldu? e dedi bi yeremi çarptın? yok, agır hastalıkmı geçirdin? yok, doktorda anlamadı nedense ne oldugunu... benim pskolojim göçtü gitti zaten orasına girmiyorum bile.. sonra üni okudugum icin ameliyat olacak vaktim yoktu, gel dedi yok dizden kıkırdak alırız yaparız falan dedi neyse dedim, bu olay işte subat 2014 gibi oluyordu, agustos 2014 de biraz rahatsızlanır gibi oldum, grip gibi,burnum tıkandı, aradan zaman geçti yok burun açılmıyor, ala ala dedim odur budur, baktık ki burunda nefes problemi oluştu, üni okudugum icin onun içinde gidemedim sene içinde vaktim olmadı yazları stajda geçti falan, anlayacagınız son 1 senedir sol burnum tamamen tıkalı, görüntüsü inanılmaz yamuk, burun delikleri için bişey diyemicem çünkü burun deliklerinden birini açıp ameliyat yaptıgı için orantsız oluyor biri büyük biri küçük, keşke tek sorunum o olsaydı okadar moralim bzouk ki kaç senedir, kimse neler hissettiğimi anlamıyor işte:( herkes resim çektiriyor ben çektiremiyor burnum okadar korkunc oldu ki anlatamm sizlere, ben burda Ersal beyi suçlamıyorum aslında,bence tamamen şans, her ameliyatın riski vardır kimine iyi denk gelir kimene gelmez ben o şanssızlardanım işte:(((( ama yine onun yanına gitmek istiyorum o düzeltsin diye o yapabilir sadece bence, ilk yaptıgı burun okadar güzeldi ki nazarmı ettiler bilmem:( lütfen dualarınıza benide alın bu fakrlı bişey anlamayan anlamıyor bu pskolojyi:( sadece güzel gülebilmek,resim çekilebilmek istiyorum özgürce:((( olmadı ama:(

Kizlar merhaba burnum icin doktor arastirmasina girdim Adanadan en cok duydugum Ersal Kaya. Ama forumda pek fotograf ekleyen bulamadim. Yaptiranlarda uzun zamandir girmiyorlar foruma ulasamadim. Ersal beye ameliyat olan var mi ya da Adanadan doktor onerisi olan? Memnun kalip kalmadiginizi yazarsaniz bende ona gore silecegim kafamdaki listeden :) hepiniz bu sureci yasamissinizdir yardimci olursaniz cokcok mutlu olurum
Merhabalar burun ameliyatı oldunuz mu henuz bilmiyorum ama olmadıysanız veya doktor bulamadıysanız ben ersal kayaya oldum suan yedinci ayımdayım mesaj olarak resimerimi gönderebilirim ve size merak ettikleriniz hakkında seve seve yardımcı olurum :)

ersal beyle görüştüm ameliyat gunumu aldım kızlar 17 eylul sonucları paylasırım sizle çok heyecanlıyım:)

Back
X