merhaba kızlar ben 4 sene önce Ersal beye ameliyat olmuştum, herşey güzeldi agrısız morarmasız ameliyat geçirdim, sonra tamponlar çıktı bandaj açıldı biraz şiş tabiki oturması lazım dendi, cok cok güzel bir burun yapmıştı Ersal bey ya kimse inanamıyordu o kadar dogaldı ki, ne kalkık ne küçük tamamen yüzüme uyumlu, tam istediğim gibiydi. aradan 11 ay geçti burunda birşeyler oluşmaya başladı, bi kemer gibi bi çıkıntı oldu burunda, sonra gidemedim yanına hemen 1.senesi oldu burun küçülüyordu sanki. neyse bende üniversiteye gidiyordum yanına gidemedim, giderek burun değişik şekiller almaya başladı ama inanamazsınız ya böyle birşey yok. o eski burundan eser yok. sonra tabi baktım bu böyle olmayacak gittim yanına dedim bu niye böyle oldu? e dedi bi yeremi çarptın? yok, agır hastalıkmı geçirdin? yok, doktorda anlamadı nedense ne oldugunu... benim pskolojim göçtü gitti zaten orasına girmiyorum bile.. sonra üni okudugum icin ameliyat olacak vaktim yoktu, gel dedi yok dizden kıkırdak alırız yaparız falan dedi neyse dedim, bu olay işte subat 2014 gibi oluyordu, agustos 2014 de biraz rahatsızlanır gibi oldum, grip gibi,burnum tıkandı, aradan zaman geçti yok burun açılmıyor, ala ala dedim odur budur, baktık ki burunda nefes problemi oluştu, üni okudugum icin onun içinde gidemedim sene içinde vaktim olmadı yazları stajda geçti falan, anlayacagınız son 1 senedir sol burnum tamamen tıkalı, görüntüsü inanılmaz yamuk, burun delikleri için bişey diyemicem çünkü burun deliklerinden birini açıp ameliyat yaptıgı için orantsız oluyor biri büyük biri küçük, keşke tek sorunum o olsaydı okadar moralim bzouk ki kaç senedir, kimse neler hissettiğimi anlamıyor işte
herkes resim çektiriyor ben çektiremiyor burnum okadar korkunc oldu ki anlatamm sizlere, ben burda Ersal beyi suçlamıyorum aslında,bence tamamen şans, her ameliyatın riski vardır kimine iyi denk gelir kimene gelmez ben o şanssızlardanım işte
((( ama yine onun yanına gitmek istiyorum o düzeltsin diye o yapabilir sadece bence, ilk yaptıgı burun okadar güzeldi ki nazarmı ettiler bilmem
lütfen dualarınıza benide alın bu fakrlı bişey anlamayan anlamıyor bu pskolojyi
sadece güzel gülebilmek,resim çekilebilmek istiyorum özgürce
(( olmadı ama