- Konu Sahibi Papatya129
Pınaaaaarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bizle de fotograflarini paylas :)Pınar beni tanıdın mı? Muayenede karşılaştık:) alçım çıktı bugun benim.yandan çok güzel ama önden şiş daha oturmamış tam
Kizlar merhaba burnum icin doktor arastirmasina girdim Adanadan en cok duydugum Ersal Kaya. Ama forumda pek fotograf ekleyen bulamadim. Yaptiranlarda uzun zamandir girmiyorlar foruma ulasamadim. Ersal beye ameliyat olan var mi ya da Adanadan doktor onerisi olan? Memnun kalip kalmadiginizi yazarsaniz bende ona gore silecegim kafamdaki listeden :) hepiniz bu sureci yasamissinizdir yardimci olursaniz cokcok mutlu olurum
Cok uzuldum gecmis olsun ersal bey hakkinda ilk defa olumsuz bir yorum duydum sanirim şans işi bu ameliyat inan arastirdikca kafam karisiyor kime olsam bilemiyorumevet ben oldum geçen temmuz ayında her kontrollerime gittim ilk sonuçlarım iyi gibiydi arkdaşıma tavsiye ettim kendiside istanbuldan kalkıp ersal beye ameliyat olmak için geldi şuan kendiside bende çıkan sonuçtan fazzlasıyla şikayetçiyiz ilk görüntüyle alakası yok delikler arasında dağ gibi fark var burun ucu oldugu gibi kaldı sizde sonuç ne olur biilemiyorum ama bu iki kötü ameliyat sonrasında tavsiye etmiyorum mersinde mustafa kemal aksoya ol kesinliklee ben çok pişmanım mersinde diilde adanada oldugum için sonuçları gerçekten süper
Cok uzuldum gecmis olsun ersal bey hakkinda ilk defa olumsuz bir yorum duydum sanirim şans işi bu ameliyat inan arastirdikca kafam karisiyor kime olsam bilemiyorum
KENDİSİYLE GÖRÜŞTÜM ARTIK NE YAPILACAK BİLEMİYORUM AMA SENDE NASIL SONUÇ OLUR BİLEMİYORUM BENİM ÇEKTİKLERİM YANIMA KAR KALMIŞ GİBİ GELİYO GÖRENLERDEN DUYDUKLARIM DAHA ÇOK ETKİLİYO BENİ BARİZ BELİRGİN HATALARIM VAR MAALESEF
Kizlar merhaba burnum icin doktor arastirmasina girdim Adanadan en cok duydugum Ersal Kaya. Ama forumda pek fotograf ekleyen bulamadim. Yaptiranlarda uzun zamandir girmiyorlar foruma ulasamadim. Ersal beye ameliyat olan var mi ya da Adanadan doktor onerisi olan? Memnun kalip kalmadiginizi yazarsaniz bende ona gore silecegim kafamdaki listeden :) hepiniz bu sureci yasamissinizdir yardimci olursaniz cokcok mutlu olurum
Neden sevmedin canimdoktorumdan çok özür diliyorum çok sevdim ama burnumu sevemedim foto atim Eki Görüntüle 1499680 Eki Görüntüle 1499681 Eki Görüntüle 1499682
Canim simdi baktim fotograflarina yandan gercekten cok hos gorunuyor..umarim sag kanattaki cokukluk degildiraslında cok güzel yaptı kavisi kalkıklığı falan ama onden bakınca bariz biri büyük biri küçük umarım yapılacak bir sey vardır
Merakla bekliyoruzz:)Kızlar er randevu aldım 2 mayısta muayene olacam ersal beye sizi bilgilendirirm
Valla ben de merakla bekliyorum:))Merakla bekliyoruzz:)
Bu kadar umut emek zaman para bosa gidince cok uzuluyor insan umarim bi caresi vardir estetikten sonra sevinenden cok sikintiya dusenleri okudugum icin buraya girince yaptirmaktan vazgecesim geliyobence çökük orası bu yüzden assagıda duruyor kanatların biri aşağıda duran tarafta benim fark ettiğim bir gölge var çünkü bakalım haziranda gidecem ersal beye ne dicek merak ediyorum umarım küçük bir operasyonla falan çaresi vardır kafayı taktım çünkü özellikle fotoğraflarda cok kötü görünüyor mutsuzum