bilmedikleri derken yani alınanın bir kısmı gdolu bir kısmı gdosuz olabilir, bu konuda illa gdosuz olsun belgeli alalım demiyorlar anladığım demek istedim...
hoş bu gdo lu ürünlerden diş macunu dışında ne kadar kaçabildiğimiz ya da kaçabileceğimiz konusunda ciddi şüphelerim var.. tarım politikası kökten değişmeden gdo suz yaşadığımız konusunda da emin olabilmek imkansız diye düşünüyorum..
Arkadaşlar bu çamaşır tozunun ölçeği içinden çıkmıyr mu? Bulamadım da..
Ersagdan subat ayi icin 5de 5 promosyon duyurusu:
ERSAĞ dan 112 TL lik hediye kazanç fırsatı,
13.02.2013 saat 00:01 den başlayarak 14.02.2013 saat 23:59 a kadar 150 TL lik sipariş veren tüm ERSAĞ ailesine 5 promosyonun 5 i de hediye. ( Tüy Azaltıcı Losyon, Yağ Çöz, El Köpüğü, Duş Jeli Lale, Ayak Spreyi)
Kampanyayi bekleyenler icin duyurulur:)
e ben şimdi baktım ilanı göremedim.. allah allah..
çıkıyor canım. ölçek küçük olduğu için altta kalmış olabilir, az çalkala gösterecektir kendini
Ersagdan subat ayi icin 5de 5 promosyon duyurusu:
ERSAĞ dan 112 TL lik hediye kazanç fırsatı,
13.02.2013 saat 00:01 den başlayarak 14.02.2013 saat 23:59 a kadar 150 TL lik sipariş veren tüm ERSAĞ ailesine 5 promosyonun 5 i de hediye. ( Tüy Azaltıcı Losyon, Yağ Çöz, El Köpüğü, Duş Jeli Lale, Ayak Spreyi)
Kampanyayi bekleyenler icin duyurulur:)
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bebeğini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almanı diliyorumbi süre buralarda olmam heralde perşembe sabahı doğuma gidiyorum dua edin bana
Şu eklemeyi yapmalıyım, bu sitede kuralları herkes için geçerlidir. Özel mesaj da dahil olmak üzere kimseye sponsor numarasını burada kimse veremez. X üyenin 500, Y üyenin 10 mesajı var veya burada herkese Z kişi yardımcı oluyor diye üyeler arasında bir ayırım yapmamız söz konusu değildir. Bundan dolayı kendinizde böyle bir hak görüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz.
Başka bir bilgilendirme X ürün hakkında tecrübemizi yazıyoruz bu reklama giriyor diye az önce bir mesaj aldım. Bakın ürün memnuniyeti başka bir şey bir firmanın ürünlerini sürekli tanıtmak başka bir şey. Biri reklama girer diğeri ise ürün memnuniyetine. Sattığınız ürünü sürekli burada tanıtırsanız bu reklamdır artık. Lütfen ben memnuniyetimi paylaşıyorum diye bu konuda haksızlık yaptığımızı dile getirmeyin.
Kızlar bulaşıkmatik hala cam fincanlarımda leke bırakıyor.Ama şuna eminim artık camın kalitesi etkiliyor.Bilinen bir cam markası p....e den kaselerim var.Bunlar da leke yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?