hangi oda spreyini kullanıyorsun. geçen gün söylemiştin ama unuttum. bir de kokusu neyi anımsatıyor biraz kopya verir misin. mesela anti sigara spreyi deterjan kokusunu anımsatıyor
sağolun kızlar yokluğumda bir facia daha atlatmış anladığım kadarıyla topiğimiz...
bayanlar merhaba bende sürekli okuyorum sayfanızı arada birde yazıyorummasaj kremine bayıldım yahuuuu doğum yaptım yapalı (9ay) belim ağrıyordu ne yaptıysak fayda etmedi abartmadan söylüyorum sadece 1 hafta sabah akşam sürdüm geçti süper sürer süper....
buarada bu ay tam 250tl lik siparişim oldu (beceremem derken herkesin ilgisini çektim) bunu 2 ayrı sipariş olarak versem hediyelerden ikisindede faydalanabilir miyim? yoksa her ay 1 keremi?????
sağolun kızlar yokluğumda bir facia daha atlatmış anladığım kadarıyla topiğimiz...
bilgisi olan var mı?
bilgisi olan var mı?
şu mart gelse de, mart gelince 5te 5 de gelse de, ben de alsam, yazsam
daha şubatın 5 te 5 i gelmedi:44:
Evet benimle aynı şeyi bekleyen biri :) hediyeleri çok merak ediyorum, belki termal çamur da olur. Ama anladığım kadarıyla bir tane fiyatı otuzlarda olan ürün koyuyorlar. Diğer dört tane de fiyatı yirmi liraya kadar olanlardan seçiliyor, oda kokusu da gelebilir belki :)şu mart gelse de, mart gelince 5te 5 de gelse de, ben de alsam, yazsam
Bu arada filtrekahve bu ayın ürünlerini beğendiysen önümüzdeki bir haftada beşte beşin gelmedi muhtemel, arkadaşlar öyle demişti. Burdan da duyurulur ama her gün ersağın sitesine bakarsan ordaki duyuruyu yakalayabilirsin.
Günaydınlar :)
günaydın arkadaşlar.
ersağ'a diş macunundaki deckly glucoside maddesinin temin edildiği mısırın gdolu olup olmadığına dikkat edilip edilmediğini, buna dair ellerinde belge olup olmadığını sormuştum. cevap:
"Hammaddelerimizi temin ederken dikkatli ve özenli çalışmalar sonucunda fabrikamıza gelmektedir ve üretim sürecinde de aynı itina devam etmektedir. Bilgilerinize sunar iyi günler dileriz."
bana hiç tatmin edici gelmedi. zaten diş macunu kullanmayı bırakacağım
günaydın arkadaşlar.
ersağ'a diş macunundaki deckly glucoside maddesinin temin edildiği mısırın gdolu olup olmadığına dikkat edilip edilmediğini, buna dair ellerinde belge olup olmadığını sormuştum. cevap:
"Hammaddelerimizi temin ederken dikkatli ve özenli çalışmalar sonucunda fabrikamıza gelmektedir ve üretim sürecinde de aynı itina devam etmektedir. Bilgilerinize sunar iyi günler dileriz."
bana hiç tatmin edici gelmedi. zaten diş macunu kullanmayı bırakacağım
benim anşadığım gdo lu olduğu.. yani bilmiyorlarsa bile araştırıp güzelce cevap verebiliğrler dimi ama? belge ellerine yoksa da temin etme yoluna girip bunu bizimle paylaşabilirler. müşteriyiz çünkü. bizim aklımızda soru işareti olmayacak ki bizim müşterilerimiz de bundan yararlanacak.. bazen çok kızıyorum şu ersağın çalışanlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?