- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Evet hepsi için kullanabilirsiniz . Az bir miktar kullanmanız yeterli .Arkadaşlar eşim bi arkadaşından ersag genel temizlik almış sadece yer temizliği içinmi kullanmalıyım toz mobilya temizliğinde kullnabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hepsi için kullanabilirsiniz . Az bir miktar kullanmanız yeterli .Arkadaşlar eşim bi arkadaşından ersag genel temizlik almış sadece yer temizliği içinmi kullanmalıyım toz mobilya temizliğinde kullnabilirmiyim
Peki çok tesekur ederim mobilya aynalarda leke yapmaz degilmiEvet hepsi için kullanabilirsiniz . Az bir miktar kullanmanız yeterli .
Rica esderim .Peki çok tesekur ederim mobilya aynalarda leke yapmaz degilmi
Çok teşekkür ettim hayırlı akşamlarRica esderim .
Hayır çok güzel temizliyor sadece oran olarak fazla kullanmayın . Konsantre ürünler olduğu için yoğun içeriklidir .
Hayırlı akşamlar size de .Çok teşekkür ettim hayırlı akşamlar
Düzenli kullanımda ve araya kimyasal sokmazsa faydalı olacaktır. El kreminide öneririm..Esimin ellerin kisin aşırı derece de çatlama oldu ve neredeyse 3 4 ay kapanmadı yarıkları..Ersag sıvı el sabunu aldım onun için acaba faydası olur mu bilginiz var mı bu konuda..Çalıştığı yerde malesefki kimyasallar çok ..
Üretim ve son kullanma tarihlerine bir bakın, sıkıntı olabilir.Ersagin genel temizlik ürünü ile mobilya tozu aldığımda 1 haftaya kadar tozlanma olmuyordu ama suanda malesef degismis galiba memnun kalmadim hic acaba neden ya bendeki mi bozuktu :/
slm Ersağ dan memnun kaldınız mı????? tüy azaltıcı kremi tavsiye eder misiniz??arkadaşlar nette dolanırken tesadüfen gördüğüm bir marka Ersağ. Temsilci olanlar dışında kullanan, memnun kalan ya da memnun olmayan var mı? kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum, tarafsız forumlarda yorum bulamadım. paylaşırsanız sevinirim.
ÖNEMLİ NOT: Lütfen yalnızca bireysel kullanım deneyimlerinizi paylaşınız.
Sponsor numarası paylaşmayınız.
Ben kullandım. Bir dönem gerçekten düzenli kullandım (2 sene kadar) tüylerim inceldi, ama tabi sürekli ağda kullanıyorum. Sonra düzen kaçtı geriye dönüş yok ince ince devam ediyorum :)slm Ersağ dan memnun kaldınız mı????? tüy azaltıcı kremi tavsiye eder misiniz??