- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
arkadaşlar yardımcı olun bana lütfen bulaşıklarım çok kötü oldu bio bulaşık kullanınca tuz bölümüne de tursuda kullanılan tuzdan koydum daha öncesinde defalarca makineyi temizleyici+damla+banyo wc ile çalıştırdım sorun ne anlamadım dün 3 defa yıkamak zorunda kaldım makinada olan bulaşıkları ne yapmam gerekiyor
daha öncesinde ne kullanıyordunuz? parlatıcı kısmına ne koyuyorsunuz? turşuda kullanılan tuzu nerden aldınız, rafine mi? gerçi benim kullandığım da rafine salamura yazıyor ama bir sorun yokben bio denemiştim, olmadı sonrasında toza başladım. diğeri duruyor. biraz zaman geçince bioya döneceğim. bence tozdan alın. bir de şunu sormak istiyorum ki bulaşıklardaki sorun nedir, kötü olmuş, bunu öğrendik ama nasıl kötü olmuşlar?
bi süre buralarda olmam heralde perşembe sabahı doğuma gidiyorum dua edin bana
daha önce finish kullanıyordum ama ersağa geçmeden önce makinemi 2 defa temizleyici +damla+banyo wc ile temizledim parlatıcı kısmına uzun zamandır sirke ve limon karısımı koyuyorum. tursuda kullanılan tuzu marketten aldım salamura yazıyor üstünde. toz deterjandan almak istemedim sıvı daha iyi çözünür diye ama iyi ise tozu deneyeceğim bulaşıkklarım buğulu gibi bazılarının üstünde kalıntılar var ayrıca bazıları tozlu gibi neden olabilir acaba bi fikriniz var mı
amin aminBüyük ihtimalle şuan bebşin kucağınndadır hayırlısıyla,
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin .
tamam ben de aynı şeyi yapmıştım, ama benimkinde su lekeleri oluşuyordu, tuzumuz aynı galibaben şu an parlatıcısını aldım sorunlarım çözüldü emily, ama yine de arada borcam saklama kaplarım seninki gibi buğulu çıkıyor, çok nadiren. bence sen toza geç, sıvı dursun kenarda. makine uyum sağlayınca svıya geçersin yavaş yavaş. çünkü zaten söylenen önce tuzunu kullanın yönünde. sıvı, tozdan daha doğal çünkü.
çok tşk ederim hemen toz siparişi vereyim hemde 5 te 5 ten yararlanayım
o kadar alışveriş yapacaksanız tozdan birkaç tane alın bence. bir de parlatıcısını da alın dicem ama benim hiç içime sinmiyor
önerin için tşk ederim ama bende parlatıcı kullanmak istemiyorum çünkü makine parlatıcı sonrası durulama yapmadığından direk bulaşıkların üstünde kalıyor sirke işimi görüyor herşey sağlıksız hiç olmazsa olabildiğince dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum
buraya çok uzun süredir üyeyim ama genelde okuyucuyum sadece,
ersağ ı bugün öğrendim facebook tan şans eseri araştırırken burdada sayfası olduğunu gördüm
hiç üşenmedim işi gücü bıraktım 150 küsür sayfayı okudum. sonra da kalktım üye oldum ersağ a
daha önce amway kullanıyordum ama türkiye böyle bir üretim olduğunu bilmiyordum tabi.
şimdi bende bir deneyim bakayım :)
günaydın
150 sayfayı nasıl okudunuz, azminize hayran kaldım, tebrikleryerli malı seçtiğiniz için de ekstra tebrikler.
arkadaşlar ben ersağ ın sıvı çamaşır deterjanını kullanıyorum da ya bu kan yağ lekeleri çıkmıyor üzerinde özel ilgi göstermesem :44:
bende yeni başladım hem kullanmaya hem de satmaya
saç dökülmesine karşı şampuanını kullanacağım ilk olarak
kullanan arkadaşlar memnun mu?
saç dökülmesini engelliyor mu arkadaşlar?
bende yeni başladım hem kullanmaya hem de satmaya
saç dökülmesine karşı şampuanını kullanacağım ilk olarak
kullanan arkadaşlar memnun mu?
saç dökülmesini engelliyor mu arkadaşlar?
Kızlarnerelerdesiniiiiz??? Bu sayfa hiç bu kadar sessiz kalmamıştı meraklardayımmmm....
Hadi bi paylaşımda da ben bulunayım sayfaya hareket gelsin :)). Diş macunu süper arkadaşlar özellikle diş eti problemi olanlar denemeli bence. Uzun süredir devam eden diş eti hassasiyetim ve kanamam vardı ersağ diş macunu kullanmaya başladım 2-3 gün icinde gecti ve 1 aydir kullaniyorum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?