Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

Yahu bulamadım çıldıracağım bir de diğer yazdığım topiklere, en son olarak da silmediysem hotmail e bakayım

Buldum. Doğru hatırlamışım. Benim açtığım konuda varmış. Ama hotmail imden buldum.
kullandığınız kozmatik ve temizlik ürünlerine dikkat ersağ kozmatik ürünleri hemde bitkisel kullanıyorum tavsiye ederim satın alamk isteyen üye olmak isteyen varsa yardımcı olabilirm diyor halimeozdemir adlı kullanıcı. Ben kötü düşünmüyorum yine de arkadaşlar, iyi niyet diyelim. Bu arada gördüğünüz gibi hiçbiriniz değilsiniz:)

Yahu bulamadım çıldıracağım bir de diğer yazdığım topiklere, en son olarak da silmediysem hotmail e bakayım

Her neyse abartmayalim o zaman.
Herhalde herkes anlamistir Benim olmadigimi :)

Buarada bilgiler icin tesekkurler.bilincli biriyle tanismak beni heyecanlandiriyor.

:)
Ya amaaaa kadin iyilik yapmaya calismis guya!

29.09.2012 den beri bu topikteyiz, bahsettiğin üye buraya hiç uğramadı.

29.09.2012 den beri bu topikteyiz, bahsettiğin üye buraya hiç uğramadı.

Arkadas kendi konusuna geldigini yazmis Canim.
AMA Ben konusunu okudum goremedim herneyse belki yonetim silmistir mesaji.

Bu arada senden daha eski bir kullaniciyim AMA iyiki bu topici acmissin Canim.
Ne COK sey paylasmisiz meger...

Arkadas kendi konusuna geldigini yazmis Canim.
AMA Ben konusunu okudum goremedim herneyse belki yonetim silmistir mesaji.

Bu arada senden daha eski bir kullaniciyim AMA iyiki bu topici acmissin Canim.
Ne COK sey paylasmisiz meger...

Gerçekten de benim topiğime gelmiş arkadaşlar. Dediğin gibi yönetim silmiş olabilir ama hotmailimden buldum. Benim topiciğime yazmış direk. Hatta tarihini de vereyim, cuma günü. Ben cevap bile yazmıştım kendisine

neyse arkadaşlar gelmiş, gitmiş... ne çok konuştuk üzerine... gelirse yine buyursun buraya gelsin, deneyimlerini, beğenilerini, beğenmediklerini, tavsiyelerini bizlerle de paylaşsın..

yader11 canım, nette dolanıp sağlıklı yorum bulamayınca, kkda da doğru düzgün bi yorum bulamayınca açtım topiği, patladı gitti

şaka bi yana gerçekten iyi oldu.. paylaştıkça yeni şeyler öğreniyoruz hep birlikte..

Bana gelen mail'i direk kopyalıyorum arkadaşlar. Kendi topicimde bu yok. Gerçekten de yönetim kaldırmış olabilir mi?
Merhaba BOREAS09,

halimeozdemir isimli kullanıcı 'Satın almak istediğiniz ya da kullandığınız ürünler ne kadar sağlıklı ve güvenilir?' isimli Konuya 'Kozmetik Markaları' isimli Foruma Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı ´unda cevap vermistir.

Konuyu buradan görebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...nler-kadar-saglikli-guvenilir-yeni-mesaj.html

Yazilan yeni Mesaj:
kullandığınız kozmatik ve temizlik ürünlerine dikkat ersağ kozmatik ürünleri hemde bitkisel kullanıyorum tavsiye ederim satın alamk isteyen üye olmak isteyen varsa yardımcı olabilirm

Konuya daha fazla Mesaj yazilmis olabilir. Konuyu ziyaret edee kadar daha Size haber verilmeyecektir.

Saygilar

Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı Yönetimi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bu Maili 'Satın almak istediğiniz ya da kullandığınız ürünler ne kadar sağlıklı ve güvenilir?' isimli Konuya abone oldugunuz icin aldiniz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aboneligi bitirmek icin gereken Bilgiler:

Forumda bulunan Aboneliginizi bitirmek icin bu Linke tiklayin:
http://www.kadinlarkulubu.com/subscription.php?do=usub&t=577034

Um ALLE Themen abzubestellen, klicken Sie bitte auf diesen Link:
http://www.kadinlarkulubu.com/subscription.php?do=viewsubscription&folderid=all

2 yeni yenilik KK Facebook ve Twitter

Kadınlar Kulübü Facebook : www.kadinlarkulubufacebook.com

Kadınlar Kulübü Twitter : www.kadinlarkulubutwitter.com

Çok doğru söylüyorsun. Yeni şeyler öğrenmek çok güzel gerçekten de

Tamam canım anlaşıldı.
Yönetim silmiş demekki...

Ben sana zeytin dalı uzatmıştım bile, sen görmedin mi hala...

Tamam canım anlaşıldı.
Yönetim silmiş demekki...

Ben sana zeytin dalı uzatmıştım bile, sen görmedin mi hala...

Çok net hem de:) çok teşekkür ederim bana inandığın için. Huyum kurusun, bu konuda hassasım:)

Arkadaslar merhaba..bu ersagin urunleri organik degil sadece ekolojik degilmi??..dus jelini falan kullaniyorum cok memnun kaldim sivi bulasik detarjanini siparis verdim simdi umarim iyidir..diger urunleri nasil kimyasal degerleri ne durumda bebek urunlerini soruyorum ozellikle o seriyi almayi dusunuyorum bilginiz varmi?? gecmisi okuyamadimda..

dus jelini falan kullaniyorum cok memnun kaldim sivi bulasik detarjanini siparis verdim simdi umarim iyidir..diger urunleri nasil kimyasal degerleri ne durumda...

sıvı bulaşık deterjanını kullanıyorum.memnunum :) tavsiye de ederim.kokusu da hoşuma gidiyor.daha bulaşığı durularken su anında süzülüyor yüzeyden.daha parlak geldi çaydanlık,tencerelerim.
içinde aqua,ritha,noniyonik aktif madde %5-%15,antonik aktif madde%5-%15 ,parfüm var.

Günaydın mikelaze ve diğer arkadaşlar :) gece uyumamışsınız, oturum yapmışsınız, gerçeklerin peşinden koşmuşsunuz :) yader11 in ikazına uyacağım, beni de kapsıyor çünkü. Çok güzel şeyler paylaşmışsınız, yarın detaylı inceleyeceğim inş. Telefonla kısıtlı oluyor incelemeler :)
Ben de bu ayki siparişimde iki veya üç tane bulaşık sıvısı almak istiyorum. Yanıkların acısını bile azaltıyor demişti yader11, yanlış hatırlamıyorsam :)

ersağın ürünlerinin içindeki ritha, argan yağı, kokularındaki kokular organik sertifikalı. Asgari kimyasal ve düşük doz kullanıldığı bilgileri var.
zaten çoğu ürünün içeriğinde çok az madde var toplamda, öyle satır satır içindekiler kısımları yok ürünlerin. Bebek ürünleri iyi bence, içinde sülfat yok, dalinde bile var ben ablama almıştım şampuanını ama bebiş hala doğmadı, yorum alamadım henüz :) bebişinizin daha az kimyasala maruz kslması için yüzey temizleyicileri de kullanabilirsiniz, malum yerlerde oynuyorlar :)

Belki ersağ yönetimi okuyordur diye yazıyorum : D lütfen şu özel kokuyu da hediyeler arasına alsınlar. Merak ediyorum ama fiyatından alamıyorum.

Bu harikaydı işte:) ama inan, yazdığım hiçbirşeyi eğer kanıtlayamazsam yazmam. İşin doğrusu hafiften bozulmuştum ama geçti:)

Ben de inatci bir o kadar da detayciyim.
Sonuna kadar arastirirken didik didik incelerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…