Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

yani şimdi elimdeki ürünün içindekileri tek tek arayıp zararlı madde içerip içermediğini öğrenebilirim öyle mi. malum ersağ yazınca çıkmayacak. içerik arayabiliriz anladığım kadarıyla ama neyin ne kadar kullanıldığını bilmiyoruz ki. yani doz önemli değil mi burda.. ilaçların hepsi zehir mantığı geldi aklıma dozunda alınırsa ilaç, fazla alnırsa zehir..

Canım Bonacure dediğin Schwarzkopf ise istersen alma. Şimdi ewg.skindeep'e baktım, puanı hiç hoşuma gitmedi. O fiyata hatta daha ucuza Bioderma al ya da yazdığım diğer markaları. Naçizane tavsiyem..

bir de argan yağlı kremini kullanan varmı ya. ben ondan da sipariş vereceğim de.

Canım Bonacure dediğin Schwarzkopf ise istersen alma. Şimdi ewg.skindeep'e baktım, puanı hiç hoşuma gitmedi. O fiyata hatta daha ucuza Bioderma al ya da yazdığım diğer markaları. Naçizane tavsiyem..

teşekkür ederim ya.evet Schwarzkopf kuaförüm önermişti( 3 yıl boyunca da sattı :)) sülfatsız demişti. Ama hiç araştırmadım doğrusu. tekrar teşekkür ederim. deneyip bulacağız bakalım. sonuçları paylaşalım

yader im 11 im
öyle uzaktan okumakla olmuyor gel artık hadi:)))

BOREAS09
Size ozelden yazan(hani su kozmetik kelimesini yazamayan) kisinin Ben olmadigini rica etsem Buradan aciklar misiniz?

Kaldi ki sistem uyelikle calisiyor ve sponsor sart.yardim etmek isteyenler de art niyet dusunmemislerdir bence.

Ayrica Ben de buraya yazarken o kadar dikkat etmeme ragmen (her telefonda durum ayni mi bilmiyorum AMA) iPhone Dan baglandigim zamanlarda Ben birsey yazarken iPhone kendi kafasina gore degistirip yaziyor.yani kontrol etmesem mesajlar COK komik gonderilecek.
iPhone kullanicilari nedemek istedigimi COK iyi anlayacaklardir....

rica ederim canım. uygun olduğunda gider ürünlere, içeriklere bakarsın..

sen niye üzerine alındın ki kuzum. anlamadım ben şimdi..:44:

Yaptiginiz alintida ismim gecince dogal olarak insan ustune alinmasa da insanlar oyle anlayabiliyor.

Ayy iyice karisti yaa
Taydin sana yazmadim bunu o arkadasa yazmistim.
Yanlis alinti kusura bakma....

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır siz değildiniz. Zaten özelden yazmadı. Bir konu açmıştım, oraya yazmış. Bir iPhone kullanıcısı olarak aynı sıkıntıyı ben de yaşarım ama iPhone kozmetiği hiçbir zaman kozmatik olarak yazmıyor. Mesela şimdi iPhone dan yazıyorum. Kozmatik yazınca düzeltti hemen

Arkadaşlar tekrar edeyim, burada ya da özelden yazılmadı. Benim açtığım konuya yazmış. Üyelik için yardımcı olabilirim falan demiş:) isterseniz bir bakın açtığım konuya

Bir de arkadaslar kendi adima bir rica da bulunabilir miyim?

Mesaj kirliligi yapmasak nasil olur?sonucta burada ersag hakkinda paylasimda bulunyorduk onceden.

Baska topiclerde bundan COK rahatsiz oluyordum .baslangic konusu ne? Gelinen konu ne?

Diger urunlerle ilgili de bahseden arkadaslar bir topic acsin gelelim orda konusalim.

En azindan insanlar konu disi birsuru mesaj okumamis olur.

Neyin ne kadar kullanıldığı önemli değil burada. Marka ismi ya da kullandığınız ürünün içinde yazan herhangi bir madde olabilir bu. Mesela kullandığınız üründe peg-40, peg-60 falan yazıyor. Bunu aynen yazıyorsunuz, size çıkartıyor. Kanser, toksit, alerji bilgilerini de veriyor

Ben bu mesajları yazarken birisinin rahatsız olacağı İnan aklıma geldi ama ben de tamamen iyi niyetten cevaplamak istedim. Bana soru sormak isteyen arkadaşlar, topic var zaten; bir zahmet orada yazışalım. Ayrıca sonuna kadar haklısın

Yaptiginiz alintida ismim gecince dogal olarak insan ustune alinmasa da insanlar oyle anlayabiliyor.

Ayy iyice karisti yaa
Taydin sana yazmadim bunu o arkadasa yazmistim.
Yanlis alinti kusura bakma....

tamam canım. ben de dedim ben ne alıntısı yaptım alla alla:44::44:

içinde ne olduğu kadar ne kadar olduğu da önemli değil midir? sormak istediğim buydu. yani misal bir madde kullanılıyor ama bir üründe çok miktarda bir üründe de az miktarda bu da fark eder herhalde..

Son düzenleme:

Arkadaşlar tekrar edeyim, burada ya da özelden yazılmadı. Benim açtığım konuya yazmış. Üyelik için yardımcı olabilirim falan demiş:) isterseniz bir bakın açtığım konuya

Ozellikle actiginiz konulara baktim AMA Ben mi goremedim bilmiyorum.
Keske kopyalasaniz da gorsek arkadasin niyetini.

Ozellikle actiginiz konulara baktim AMA Ben mi goremedim bilmiyorum.
Keske kopyalasaniz da gorsek arkadasin niyetini.

Yahu bulamadım çıldıracağım bir de diğer yazdığım topiklere, en son olarak da silmediysem hotmail e bakayım

Blk
Bana yazdigin ozel mesaj icin tesekkur ederim gonlumu aldin Canim.
Sayende dondum tekrar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…