Günaydın mikelaze ve diğer arkadaşlar :) gece uyumamışsınız, oturum yapmışsınız, gerçeklerin peşinden koşmuşsunuz :) yader11 in ikazına uyacağım, beni de kapsıyor çünkü. Çok güzel şeyler paylaşmışsınız, yarın detaylı inceleyeceğim inş. Telefonla kısıtlı oluyor incelemeler :)
Ben de bu ayki siparişimde iki veya üç tane bulaşık sıvısı almak istiyorum. Yanıkların acısını bile azaltıyor demişti yader11, yanlış hatırlamıyorsam :)
Belki ersağ yönetimi okuyordur diye yazıyorum : D lütfen şu özel kokuyu da hediyeler arasına alsınlar. Merak ediyorum ama fiyatından alamıyorum.
Blk
Bana yazdigin ozel mesaj icin tesekkur ederim gonlumu aldin Canim.
Sayende dondum tekrar ...
Arkadaşım kaç gün-hafta-ay kullandınız merak ettim?
Bu şampuanlar kişiden kişiye değişiyor.
Kimi ilk kullanımdan itibaren çok memnunken kîmide aşırı şikayetçi
:44:
Ama 1 ay sabredip saçınızın arınmasını beklemek gerek.
Benim yaralar kaşıntılar ve kepekler geçtikten sonra muhteşem sonuçlar aldım.
Kafamın her yanından yeni saçlar çıktı.
Valla çok çok memnunum.asla değiştirmem.
Argan yağlıyı deneyin birde. Muhakkak iyi gelecektir.
Emeksiz yemek olmuyor neyazıkki! Biraz sabır edin bence, sonuçtan memnun kalacaksınız...
emeksiz yemek olmuyor öyle düşünerekten 2 aydır kullanıyorum mucizevi şampuanı!..
ama 2 aydır da saçlarım kepeklendi kaşıntıdan duramıyorum semsert oldu
hem yıpranmış kuru hemde kirli yağlı gibi görünüyor umarım anlatabilmişimdir
sende herşeynden memnun kalmışsın enteresan.
bi marka çok iyi olabilir ama tüm ürünler birini memnun etmiş oda kk'da...
bence temel temizlik malzemeleri olmalı.
sıvı bulaşık deterjanı olmazsa olmaz
tuvalet-wc temizleyici (tabi bu çok kuvvetli bir temizleyici) şayet boyalı alanlar varsa benim başıma gelen durum sizin başınıza gelmesin damla konsantre halı,lekeli kumaş ve bu tür temizlikler için kullanılabiliyor.
bulaşık makinesine ilk aşamada toz bulaşık matik kullanman gerekiyormuş,makinenin aksanlarının ersağ'a teslim olması için
bio şampuanını kullanıyorum,iki kez kullandım,kokusu güzel.saçlarım boyalı olduğu için kremsiz bu şampuan ondan başka bir bitkisel saç kremi ile kullanıyorum.
arkadaşlar el köpüğünü mü el sıvı sabunu mu tavsiye ediyorsunuz? Bir de damlayı halıdaki çay lekesi için nasıl kullanıyorduk, ben hata yaptım sanırım, leke gitti ama etrafı sarardı sanki bu sefer deyeni ürün alacak arkadaşım diş macunun market macunuysa onu da ekle bence. Siparişini yaparken hediye ürün seçmeyi unutma. Yarın daha ayrıntılı yazabilirim, telefon zorluyor
emeksiz yemek olmuyor öyle düşünerekten 2 aydır kullanıyorum mucizevi şampuanı!..
ama 2 aydır da saçlarım kepeklendi kaşıntıdan duramıyorum semsert oldu
hem yıpranmış kuru hemde kirli yağlı gibi görünüyor umarım anlatabilmişimdir
sende herşeynden memnun kalmışsın enteresan.
bi marka çok iyi olabilir ama tüm ürünler birini memnun etmiş oda kk'da...
Boreas09 arkadaşım diş macununda maalesef sülfat var, ama çileklide belki o da yoktur onu alabilirsin :) sülfattan başka hatırladığım başka bir zararlı madde yok araştırdığım kadarıyla tabi. Bir de halı şampuanı ilk sipariş için gerekli değil bence, damla da o işi görüyor. Hediyeler arasında olsaydı alın derdim tabi. Banyo wc yi ben çok seviyorum bu arada
Boreas09 arkadaşım diş macununda maalesef sülfat var, ama çileklide belki o da yoktur onu alabilirsin :) sülfattan başka hatırladığım başka bir zararlı madde yok araştırdığım kadarıyla tabi. Bir de halı şampuanı ilk sipariş için gerekli değil bence, damla da o işi görüyor. Hediyeler arasında olsaydı alın derdim tabi. Banyo wc yi ben çok seviyorum bu arada
Krizsavar, öncelikle kullanıcı adımı tam ve doğru yazdığın için çok çok teşekkür ederim. Biliyorum biraz zor ama ne yapayım işte arkeolog olunca bir de oğlumun orjinal adı olunca bu isim benim hem kolayıma geliyor hem de çok hoşuma gidiyor... Tamam. Halı şampuanı almayacağım, damla alacağım. Bir de bulaşık sıvısı, banyo temizleyici. Üç oldu. Daha 100 tl'ye tamamlayamadım..
Arkadaslarin izni olursaBen de tavsiyede bulunayim.
Kullanmadigim birkac urun kaldi neredeyse hepsini kullandim.
5 te 5 promosyonlarinin haricinde urunler secin.zaten oradaki 5 tanesi ya da 3 tanesi hediye gelsin .
Bence genel temizlik, banyo wc, ozel yag cozucu, damla, mobilya temizleyici,bulasik sivisi, dis macunu onceliginiz olsun.
Bu arada kullandigin dismacununun icerigini yazabilir misin?
Arkadaslarin izni olursaBen de tavsiyede bulunayim.
Kullanmadigim birkac urun kaldi neredeyse hepsini kullandim.
5 te 5 promosyonlarinin haricinde urunler secin.zaten oradaki 5 tanesi ya da 3 tanesi hediye gelsin .
Bence genel temizlik, banyo wc, ozel yag cozucu, damla, mobilya temizleyici,bulasik sivisi, dis macunu onceliginiz olsun.
Bu arada kullandigin dismacununun icerigini yazabilir misin?
Tamamdır: Diş macunu hariç, bunları alırsam 100 tl'yi tuttururum. Keşke ilk alışverişte bu 100 tl şartı olmasaydı... Ha bir de tül perde için deterjan da alacağım
Evet bu bilgi önemli, ben ilk alışverişte almamış beklemek zorunda kalmıştım. Diş macunuyla ilgili yanlış hatırlamışım, bakınca anladım. Başka ürünle karıştırmışımDeterjanlarin yaninda camasir aktif almayi unutma Canim.