- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
rica ederim kendi adıma :) umarım daha az kimyasallarla daha fazla sağlıklı yaşarız. Yediğiniz besinlere de dikkat etmenizi dilerim :) doğal yaşam artık zor. Keşke hepimizin bahçesi ve bahçesinde de bir sabun ağacı olsa :)Çok teşekkür ederim. Gerçekten de hepiniz yardımcı oldunuz :)
Ben de dün farkettim. Daha doğrusu açtığım konuya birisi yazmış sanki biraz reklam yapıyormuş gibi geldi, üyelik isterseniz yardımcı olabilirim demiş; bir de kozmetik kelimesini iki kere kozmatik diye yazmış, hadi olabilir öyle şeyler dedim, sinirlenmedim:) Benim ilgi alanım kozmetik olduğu için internet sitelerinde o ürünlere baktım ama ne içeriği yazıyor ne de fiyatı... Yazan arkadaşa kozmetik değil (çünkü içerik yazmayınca bana güven vermedi açıkcası) ama diğer ürünlerini kullanabilirim dedim. Mesela bu termal çamur maskesi ve diğer kozmetik ürünlerin içeriğine baktın mı? Neler var yazabilir misin? Kozmetiklerde mutlaka koruyucu madde kullanmalı gerekiyor. Belki doğal, belki kimyasal. Onu merak ediyorum... Ben de 10 gün önce bir site keşfetmiştim ve krem satın almıştım. İçindekiler doğal koruyucu maddelerdi...
tsk ederım canım cevabın için,bugün ocagı sildiğimde sulandırarak kullandım ve kokusu azaldı
Arkadaşlar ben de temizleyicilerden kullanmak istiyorum. Üye olmak istedim ama sponsor numarası falan istedi. Ben de sizin gibi bireysel olarak alıp kullanmak istiyorum.Satış yapmayacağım yani:)) Bunun için bir şart falan var mı? İsteyen bu amaçla üye olabilir mi? Ayrıca bu sponsor kısmını nasıl çözeceğim ve son sorum hiç şampuanlarını kullandınız mı ve içeriği hakkında bilginiz var mı? Ufff ne çok soru sormuşum:))
arkadaşlar hepinize merhaba. benim şöyle bir sorum olacak: eğer bu ersağ önce işe kimyasalları temizlemekten başlıyorsa( ki bence doğru) şampuanları boyalı saçlarımızın KİMYASAL olan boyalarına ne yapıyor?
kızıl gibi zor bir renk kullanıyorum ,argan yağlı şampuanına heves ettim ama bu boya yüzünden de korkuyorum. var mıdır bir bilen tecrübe eden acep?
rica ederim kendi adıma :) umarım daha az kimyasallarla daha fazla sağlıklı yaşarız. Yediğiniz besinlere de dikkat etmenizi dilerim :) doğal yaşam artık zor. Keşke hepimizin bahçesi ve bahçesinde de bir sabun ağacı olsa :)
Boreaso sponsor numarası isteyecektir.numaramı verebilirsin ................ Umarım dilediğin gibi olur.inan ben çok memnunum,sağlıklı bir yaşam diliyorum herkese
rica ederim kendi adıma :) umarım daha az kimyasallarla daha fazla sağlıklı yaşarız. Yediğiniz besinlere de dikkat etmenizi dilerim :) doğal yaşam artık zor. Keşke hepimizin bahçesi ve bahçesinde de bir sabun ağacı olsa :)
Arkadaşım bilmiyordum sponsor numarasının yasak olduğunu, özür özür herkesten.yanlız nasıl sileceğim kiii :/
Arkadaşım bilmiyordum sponsor numarasının yasak olduğunu, özür özür herkesten.yanlız nasıl sileceğim kiii :/
Bu arada ben çamaşır deterjanından çok memnun kaldım. Geçen gün yaptığım yumurtalı ve bol bitkisel yağlı kürden bulaşan örtüm tertemiz çıktı : D
sevgili taydin, bu sabun ağacının meyvesini temin eden bir site bulmuştum ama çok zahmetli geldi
sizler mutfak bezlerinize ersağın hangi ürünüyle suda bekletiyorsunuz arkadaşlar?
Ewg.skindeep de nedir? beni mahrum bırakmayın böyle şeylerden yahu :) ben de ersağı otopsiye alırım kendi çapımdaevet dediğim madde oydu sanırım, konuya aşina olmayınca tüm japonları birbirine benzetmek gibi tüm kelimeler birbirine benzer geliyor :)
Arkadaşlar dediğiniz gibi Ersağ'dan 100 tl'lik alışveriş yapmak gerekiyormuş
şekercim eşim bio yu kullanıyo memnunuz şimdilik. uzun yıllardır uğraşmasaydık çoktan kel bir kocacığım olurdu. yani bu şampuanlar konusunda bayağı deneyim sahibi olduk. hair mix diye bi şampuan alıyorduk eczaneden. bitki özlüydü ve ondan da memnun kalmıştık. bir araştır istersenCevaplarınız için çok teşekkür ederim. Kafam karıştıBen bir de Doa Kozmetik'te doğal şampuan görmüştüm. Kullananlar çok memnun belki onu alırım ama bu aralar Bioderma nedense bana göz kırpıyor. Ya da 10 gün önce keşfettiğim bir site var. Oradan %100 doğal krem almıştım. Çok çok memnunum. Site sahibiyle yazıştığımda yeni bir firma olduklarını ve yakın zamanda şampuan da yapacaklarını söylemişti. Olmazsa onlar yapana kadar Bioderma ya da Doa Kozmetik'in şampuanını alırım.
Bir de arkadaşlar, Krizsavar arkadaşımız ilk seferde 100 tl'lik alışveriş yapmalısınız demiş. Bu ilk alışveriş için çok değil mi? Daha hiç kullanmadığım ve memnun kalıp kalmayacağımın garantisi olmayan ürünlere tek seferde neden 100 tl vereyim ki?
Konuyu baştan bir okuyayım; bakalım hangi ürünlerden memnun kalmışsınız:)
şekercim eşim bio yu kullanıyo memnunuz şimdilik. uzun yıllardır uğraşmasaydık çoktan kel bir kocacığım olurdu. yani bu şampuanlar konusunda bayağı deneyim sahibi olduk. hair mix diye bi şampuan alıyorduk eczaneden. bitki özlüydü ve ondan da memnun kalmıştık. bir araştır istersen
canım ben ekim başından beri kullanıyorum çamaşır deterjanlarını, ne eski deterjanımı aradım, ne leke çıkarıcıları.. hem renkli hem beyaz tozunu memnuniyetle kullanıyorum.
ben de buldum o siteyi , ama tembellik diz boyu.. kim uğraşıcak bununla dedimm, ööyle baktım durdum sadece.. ama belki bahçem olsa ağacım olsa kullanırdım
geçen yaz balkonumda domates, nane, roka, maydonoz, altınçilek, çilek yetiştirdim saksılarda.. sabun ağacı de yetişir mi kine saksıda
mutfak bezlerini biraz çamaşır deterjanıyla kaynatıyorum ben. ayrı bir tencere edindim bunun için. eskiden de kaynatırdım ama çamaşır deterjanı ve biraz çamaşır suyuyla. şimdi az çamaşır tozu biraz aktif arada birkaç da damla konsantre ile kaynatıyorum haftada bir..
Çok teşekkür ederim. En iyisi sanırım eczanelerde satılanlar. Market ürünlerini kullanmak istemiyorum artık. Aslında Yves Rocher'in şampuanlarından da memnundum ama içinde çok kimyasal var yahuBirkaç tane organik şampuan markası ve bir de Bioderma var aklımda. Jasön organik mesela, Organix Türk markası, o da organik. Bir de Avalon ile Aveeno var. Bakalım...