Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

bana diş macunu öneren krizsavar neden böyle bir açıklama yapmış diye düşünüyordum
Kafam karışmış, sağlıklıyız diye geçinen ve doğrudan satış yapan başka bir firmada görmüştüm, hatlar karışmış, olsun o kadar da affola :)

Evet ,urun yelpazesinde rithanin o ozelliginin kullanildigi urun bulasik sivisidir.
Defalarca test ettim ,kizimda bile sonuc harika.

Rithanin asirlardir yanik tedavisinde kullanildigini biliyor muydunuz?

mutfakta elime yağ sıçrasa, kaynar su sıçrasa hemen bulaşık sıvısı sürüyorum. işim bitene kadar yanık da geçiyor

ben şu anda köpük kullanıyorum. alırken bana köpük daha bereketli demişlerdi, o nedenle köpüğü tercih etmiştim. gerçekten 3 ayı geçti 500 ml lik aparat içine doldurduğum köpük henüz bitmedi. sıvı sabun hediyelerle gelmişti ama henüz kullanmadım. ikisi arasında bir karşılaştırma yapamayacağım o nedenle.

Deterjanlarin yaninda camasir aktif almayi unutma Canim.

tül yıkama tozu için aktif gerekli değil diye biliyorum. diğer çamaşır deterjanları için birlikte kullanım şart.

Bunu öğrendiğim iyi oldu köpük alayım madem :) tül ve perdede çamaşır aktif kullanılmıyormuş, kataloğa baktım. Peki köpüğü sıvı sabunluklarda kullanabiliyor muyuz acep?

Bunu öğrendiğim iyi oldu köpük alayım madem :) tül ve perdede çamaşır aktif kullanılmıyormuş, kataloğa baktım. Peki köpüğü sıvı sabunluklarda kullanabiliyor muyuz acep?

hayır canım. köpüğün aparat mekanizması farklı. aparatlı alırsan iyi edersin.

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Oğlum bayılıyor çünkü köpük sabuna ve bence daha etkili

özellikle çocuklu evlere tavsiye ediliyor zaten canım. hem çocuklar köpük formuna bayılıyor, el yıkamak oyun gibi geliyor çocuklara. bir de dediğin gibi çocuklar sabunu köpürtmekle pek uğraşamıyorlar, bu şekilde daha kolay temiz ellere kavuşabiliyorlar..

hayır canım. köpüğün aparat mekanizması farklı. aparatlı alırsan iyi edersin.
tamam aparatlı alayım. Keşke aparatlarıyla gönderseler :)
sizler ersağın boş kutularını atıyor musunuz yoksa değerlendiriyor musunuz? Ben nerde ve ne için değerlendirsem diye düşünüyorum.

tamam aparatlı alayım. Keşke aparatlarıyla gönderseler :)
sizler ersağın boş kutularını atıyor musunuz yoksa değerlendiriyor musunuz? Ben nerde ve ne için değerlendirsem diye düşünüyorum.

krizsavarcım, sipariş verirken aparatlı satın alma seçeneği var zaten, katalogda da aparatlı ve aparatsız olarak 2 fiyat var. yalnız hediye gelen ürünlerdense, onlar aparatsız geliyor. şayet elimde aparatı yoksa, hediye seçerken uygun aparatı da siparişime ekliyorum.

henüz biten ürünüm olmadığı için elimde boş şişe ya da kutu yok canım. biraz düşünelim bakalım, değerlendirmenin de bi yolunu buluruz

değerlendirecek bir yer bulamassam da geri dönüşüme gidecek zaten, orada değerlendirilir mutlaka...

Arkadaşlar aparatlı aparatsız olarak ayrı ayrı satılıyor. Tamam köpük sabun için aparatlı almak gerekiyor ama mesela banyo wc için bulaşık sıvısı için gerekli mi? Yani aparatlı derken neyi kastediyor. Pompalı falan mı? Bu arada hiç ıslak mendil aldınız mı? Gram olarak vermiş ama adet yazmıyor

Arkadaşlar koltuk kenarlarında olan deri parçalardaki mürekkep lekesini hangi ürün götürüyor deneyimleyen oldu mu?
boreas09, ürünler kullanıma hazır gelmiyor ambalaj olarak. Mesela banyo wc fısfıs başlığı olmadan geliyor, halbuki o başlık lazım. Siz fısfıslı kutuya sahipseniz aparata gerek yok. Bence aparatlı alsanız daha iyi. Ben şimdiye kadar almadım, israf oldu banyo wcm. Bir sonraki alışverişimde her şeyi aparatlı alıp bir dahakilere normal almayı planlıyorum.

banyo wc için 250 ml lik spreyli şişe, bulaşık sıvısı için 250 ml lik pompalı şişe geliyor canım. ürünler kimyasallarla tepkimeye girebileceğinden dolayı, daha önce içerisinde başka kimyasal içerikli deterjan olan bir şişeye doldurulması önerilmiyor. bir defaya mahsus aparatlı alıp, sonraki alımlarda aparatsız almak en mantıklısı.

ıslak mendilde yanlış hatırlamıyorsam 80 adet mendil var. dokusu diğerlerine göre oldukça kaliteli. bebekler ve çocuklar için ideal olduğunu düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Aslında fısfıs olduğunu tahmin ettim de aparat falan deyince acaba farklı birşey mi dedim. Tamam ben de öyle alayım o halde

Tul perdeleriniz fazla kirli degilse camasir aktife gerek yok.ayda bir yikiyorsaniz sorun yok AMA COK kirleniyorsa Hele de kisin ev sobali ya da komirlu kaloeiferliyse 1 kapak aktif eklenebilir.
Ayrica bir miktar da yag cozucu eklenirse COK super cikiyor ozellikle de mutfak perdeleri.

Bu ay 100 tl icin 1 hediye var ya onu almak isteyenler bence damlayi hediye olarak secsinler(en pahalisi o cunku)
150 tl icin 3 hediye sececek olanlar da yine en pahalilari secsinler.
150 tl icin 5 hediyeyi bekleyecek olanlar icin de zannediyorumki birkac gun icinde duyurulur.
Bu Ayki hediyeler COK guzel, her zaman Boyle denk gelmiyor...

ayın onundan sonra açıklansın lütfen ya :26:

Ersag islak havlu 85 adet iceriyormus simdi baktim.
Bu urunden de COK memnunum.kizim ve kendimiz icin baska bir urun dusunemiyorum.keske cep boylarini da cikarsalar.

Piyasada ecosert belgeli baska islak mendil yok diye biliyorum.yaniliyor muyum?

arkadaşlar koltuk kenarlarındaki tükenmez kalem lekesini neyin götüreceği hakkında hala bir bilgi alamadım bir şey daha sormak istiyorum: sıvı çamaşır deterjanlarının her ikisinin de içeriği aynı: aqua ve ritha ectract gibi bir şeydi sanırım. ayrı ayrı almanın lüzumu var mı hala :44:

Krizsavar koltuk kenarının zemini nasıl bilemiyorum ama aseton tükenmez konusunda etkili
Tabi sen zararlı diye kullanmazsın belki ama :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…