Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

Allah iyiligini versin e mi? Yok yaa nerdee keske soyle firmanin genel muduru falan olsaydim da ... Ooooo o zaman mutlaka kimligimi aciklardim.

Isin sakasi bir yana , hem kizimla faaliyet yapip hatta bazan ona kitap okurken bir taraftan da cepten buraya yaziyorum haliyle Aslinda bana o anda normal geliyor yazdiklarim. AMA iste sanal ortam duygularimizi ifade edemiyoruz dogru bir sekilde.

Ben Hikayemi anlatsam oooo basiniz agrir AMA emin olki zamaninda hastaliklarla COK cebellestim.hep dogru urunu aradim o kadar denedimki filozof oldum belkide.. Simdide istiyorum ki herkes kurtulsun.yoksa senin kullandiin ya da kullanmadigin urunden Benim be karim ne de zararim var. burada gercekten memnuniyetimizi ve sIkIntIlarimizi paylasiyoruz.benimde sikayet dolu mesajlarim vardi AMA demekki az oldugu icin dikkat cekmiyor.

Konuya abone oldugumdan her yeni mesaj bildiriliyor dolayisiyla bakiyorum eee duramayip yaziyorum:))
Kendimi bazan nobetci ersagci gibi hissediyorum AMA napiyim biri sormus cevap bekliyor, Ben de gorupte bildigimi yazmazsam kotu hissediyorum.paylasmak sunnet herseyden ote.

AMA bakiyorumda konu sahibinden daha COK konusmusum neredeyse.sanirim bu biraz yanlis anlasilmis ve de rahatsiz edici olmus.
Buradan konu sahibinden de ozur diliyoum.niyetim yardim etmek olmasina ragmen her Kim varligimdan rahatsiz oluyorsa ondan da ozur diliyorum.

En iyisi bir muddet stand by konumunda durmak.yazmiyorsam da takipte olacagim yani:KK9:

olmazzz sen yazmazsan olmaz :KK53: sımdı soruma cevap vermenı ıstıyorum mesela..yag çöz ü sulandırıyormusun sen

olmazzz sen yazmazsan olmaz :KK53: sımdı soruma cevap vermenı ıstıyorum mesela..yag çöz ü sulandırıyormusun sen

:KK1::KK1::KK1::KK1:

evet konuyu ben açtım ama ben konuyu açtığımda ürünlerim elime geçmemişti daha. yani kullanan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım vardı. burada ben çok yazayım diye açmadım ki topiği..

yani yader11 gel bakiim buraya, neymiş o öle yazmıcam falan..

blk10 canım,ben cevapliim de yader11 in de gönlü olsun:KK1::KK1: tabi sulandırıyom kıs:KK53: sulandırınca da işimi görüyorsa neden sulandırmadan kullanayım ki... 1/3 yapıyoum neredeyse...

evet konuyu ben açtım ama ben konuyu açtığımda ürünlerim elime geçmemişti daha. yani kullanan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım vardı. burada ben çok yazayım diye açmadım ki topiği..

blk10 canım,ben cevapliim de yader11 in de gönlü olsun:KK1::KK1: tabi sulandırıyom kıs:KK53: sulandırınca da işimi görüyorsa neden sulandırmadan kullanayım ki... 1/3 yapıyoum neredeyse...

Ben de dün farkettim. Daha doğrusu açtığım konuya birisi yazmış sanki biraz reklam yapıyormuş gibi geldi, üyelik isterseniz yardımcı olabilirim demiş; bir de kozmetik kelimesini iki kere kozmatik diye yazmış, hadi olabilir öyle şeyler dedim, sinirlenmedim:) Benim ilgi alanım kozmetik olduğu için internet sitelerinde o ürünlere baktım ama ne içeriği yazıyor ne de fiyatı... Yazan arkadaşa kozmetik değil (çünkü içerik yazmayınca bana güven vermedi açıkcası) ama diğer ürünlerini kullanabilirim dedim. Mesela bu termal çamur maskesi ve diğer kozmetik ürünlerin içeriğine baktın mı? Neler var yazabilir misin? Kozmetiklerde mutlaka koruyucu madde kullanmalı gerekiyor. Belki doğal, belki kimyasal. Onu merak ediyorum... Ben de 10 gün önce bir site keşfetmiştim ve krem satın almıştım. İçindekiler doğal koruyucu maddelerdi...

tsk ederım canım cevabın için,bugün ocagı sildiğimde sulandırarak kullandım ve kokusu azaldı

Arkadaşlar ben de temizleyicilerden kullanmak istiyorum. Üye olmak istedim ama sponsor numarası falan istedi. Ben de sizin gibi bireysel olarak alıp kullanmak istiyorum.Satış yapmayacağım yani:)) Bunun için bir şart falan var mı? İsteyen bu amaçla üye olabilir mi? Ayrıca bu sponsor kısmını nasıl çözeceğim ve son sorum hiç şampuanlarını kullandınız mı ve içeriği hakkında bilginiz var mı? Ufff ne çok soru sormuşum:))

Nerdeyse kimse satış yapmak için üye olmuyor zaten :) arkadaşlarım yardımcı olmuştur diye umuyorum. Hayırlı uğutlu olsun kararınız :) ürün alırken sorarak almanız iyi olur, yoksa benm gibi ilk biobulaşık matik alıp kullanmadan köşeye koyarsınız :)

Nerdeyse kimse satış yapmak için üye olmuyor zaten :) arkadaşlarım yardımcı olmuştur diye umuyorum. Hayırlı uğutlu olsun kararınız :) ürün alırken sorarak almanız iyi olur, yoksa benm gibi ilk biobulaşık matik alıp kullanmadan köşeye koyarsınız :)

Çok teşekkür ederim ama sizin dışınızda kimse birşey yazmadı:KK43:

Çok teşekkür ederim ama sizin dışınızda kimse birşey yazmadı:KK43:

mrb,ben az cok butun ürünlerını kullandım dıyebılırım,şampuanını sormuşsun ya gecmıs yorumlarıda okursan herkezınkı gıbı benımkıde kösede duruyor esımınde benımde kafamda yaralar cıktı dıyebılırım benden kaynaklandıgını dusundum ama sonra gelen yorumları okudukca herkezde aynı kasıntının sıvılce tarzı seylerın oldugunu ogrendım.sabah yıkadıgında sacı aksama kalmadan yaglanıyor sac bılmıyorum benım sacımı hıccc temızlemedı.helekı sac kremı bende atılacak duruyor.ıstersen bır dene belkı sen seversın ama sac kremı gercekten..uzgunum :KK43:

Biz kremsiz şampuandan kullanıyoruz, bir problem yok :) ama içinde als olduğu için bir dahaki sefere bioşampuan alacağım, onda yokmuş.

arkadaşlar hepinize merhaba. benim şöyle bir sorum olacak: eğer bu ersağ önce işe kimyasalları temizlemekten başlıyorsa( ki bence doğru) şampuanları boyalı saçlarımızın KİMYASAL olan boyalarına ne yapıyor?
kızıl gibi zor bir renk kullanıyorum ,argan yağlı şampuanına heves ettim ama bu boya yüzünden de korkuyorum. var mıdır bir bilen tecrübe eden acep?

benımkıde kremsızdi :)
Demek ki hakikaten kişiden kişiye değişiyor :) ama eşimde de bende de bir şey olmaması ilginç o zaman : S umarım size uygun bir şampuan bulursunuz. Bioyu denediniz mi?
arkadaşlar hepinize merhaba. benim şöyle bir sorum olacak: eğer bu ersağ önce işe kimyasalları temizlemekten başlıyorsa( ki bence doğru) şampuanları boyalı saçlarımızın KİMYASAL olan boyalarına ne yapıyor?
kızıl gibi zor bir renk kullanıyorum ,argan yağlı şampuanına heves ettim ama bu boya yüzünden de korkuyorum. var mıdır bir bilen tecrübe eden acep?

Argan yağlı şampuan özellikle boyalı saçlara tavsiye ediliyor ama saça ne yapıyor bir bilgim yok maalesef :KK43:

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Kafam karıştı:KK43: Ben bir de Doa Kozmetik'te doğal şampuan görmüştüm. Kullananlar çok memnun belki onu alırım ama bu aralar Bioderma nedense bana göz kırpıyor. Ya da 10 gün önce keşfettiğim bir site var. Oradan %100 doğal krem almıştım. Çok çok memnunum. Site sahibiyle yazıştığımda yeni bir firma olduklarını ve yakın zamanda şampuan da yapacaklarını söylemişti. Olmazsa onlar yapana kadar Bioderma ya da Doa Kozmetik'in şampuanını alırım.

Bir de arkadaşlar, Krizsavar arkadaşımız ilk seferde 100 tl'lik alışveriş yapmalısınız demiş. Bu ilk alışveriş için çok değil mi? Daha hiç kullanmadığım ve memnun kalıp kalmayacağımın garantisi olmayan ürünlere tek seferde neden 100 tl vereyim ki?

Konuyu baştan bir okuyayım; bakalım hangi ürünlerden memnun kalmışsınız:)

Krizsavar, mesajın için teşekkürler ama yukarıda da yazdığım gibi tek seferde 100 tl vermek bana biraz gereksiz gibi geldi. Ama mesajı silmeyeceğim. Belki ilerde faydası dokunur ama şimdilik hiç bilmediğim bir markanın ürünlerine 100 tl bağlamak istemiyorum... 100 TL'den vazgeçerlerse ben de denemek için temizlik ürünlerinden alabilirim ama:) Bir de üye olursam illaki alışveriş yapmam mı gerekiyor?

Arkadaşım üye olmak ücretli değil zaten.üye olunca sadece istediğin ürünü sipariş verebilirsin.sponsor olabilirim istersen

Boreaso arkadaşım illa sipariş vermen gerekmiyo,istediğin zaman ürün alabilirsin.almazsan da sorun yok zaten. Bence 100 ml lik şampuanlardan bir tanesini dene ve karar ver.ücreti çok cüzzi zaten

Evet yüz lira fazla gelmiş olabilir ben gözümü karartmışım demek ki :) o kremin de adını ve fiyatını öğrenmek isterim. doayı da dün keşfetmiştim ben. ama onda da kimyasal var cocomide dea ya benzer bir şeydi sanırım. O ersağın şu an kullandığım şsmpuanında da var, zaten iki tane zararlı kimyasal gördüm, cüzi olmasını umuyorum. Ben rithayı seviyorum sanırım, ondan hoşgörüyorum diğer kısımları :) ülkede birkaç yerde bürosu var, bulunduğun yerde varsa ordan da alabilirsin illa üye olacak değilsin :)

Boreaso arkadaşım illa sipariş vermen gerekmiyo,istediğin zaman ürün alabilirsin.almazsan da sorun yok zaten. Bence 100 ml lik şampuanlardan bir tanesini dene ve karar ver.ücreti çok cüzzi zaten
Bunu bilmiyordum. Geçen bir arkadaşım ilk siparişini vermek istediğinde yüz lira altı ürüne sistem izin vermedi. Bu bir defaya mahsus oluyor sanırım. Ki ersağ kullanımında yeniyim ama bence ersağ özellikle ev temizlik maddeleri için denenmeli :)
Kişisel bakım ikinci sırada bende.

Çok teşekkür ederim. Gerçekten de hepiniz yardımcı oldunuz :)

Çok teşekkür ederim. Gerçekten de hepiniz çok yardımcı oldunuz :)

X