- 11 Eylül 2012
- 968
- 1
Allah iyiligini versin e mi? Yok yaa nerdee keske soyle firmanin genel muduru falan olsaydim da ... Ooooo o zaman mutlaka kimligimi aciklardim.
Isin sakasi bir yana , hem kizimla faaliyet yapip hatta bazan ona kitap okurken bir taraftan da cepten buraya yaziyorum haliyle Aslinda bana o anda normal geliyor yazdiklarim. AMA iste sanal ortam duygularimizi ifade edemiyoruz dogru bir sekilde.
Ben Hikayemi anlatsam oooo basiniz agrir AMA emin olki zamaninda hastaliklarla COK cebellestim.hep dogru urunu aradim o kadar denedimki filozof oldum belkide.. Simdide istiyorum ki herkes kurtulsun.yoksa senin kullandiin ya da kullanmadigin urunden Benim be karim ne de zararim var. burada gercekten memnuniyetimizi ve sIkIntIlarimizi paylasiyoruz.benimde sikayet dolu mesajlarim vardi AMA demekki az oldugu icin dikkat cekmiyor.
Konuya abone oldugumdan her yeni mesaj bildiriliyor dolayisiyla bakiyorum eee duramayip yaziyorum:))
Kendimi bazan nobetci ersagci gibi hissediyorum AMA napiyim biri sormus cevap bekliyor, Ben de gorupte bildigimi yazmazsam kotu hissediyorum.paylasmak sunnet herseyden ote.
AMA bakiyorumda konu sahibinden daha COK konusmusum neredeyse.sanirim bu biraz yanlis anlasilmis ve de rahatsiz edici olmus.
Buradan konu sahibinden de ozur diliyoum.niyetim yardim etmek olmasina ragmen her Kim varligimdan rahatsiz oluyorsa ondan da ozur diliyorum.
En iyisi bir muddet stand by konumunda durmak.yazmiyorsam da takipte olacagim yani
olmazzz sen yazmazsan olmaz sımdı soruma cevap vermenı ıstıyorum mesela..yag çöz ü sulandırıyormusun sen