Allah iyiligini versin e mi? Yok yaa nerdee keske soyle firmanin genel muduru falan olsaydim da ... Ooooo o zaman mutlaka kimligimi aciklardim.
Isin sakasi bir yana , hem kizimla faaliyet yapip hatta bazan ona kitap okurken bir taraftan da cepten buraya yaziyorum haliyle Aslinda bana o anda normal geliyor yazdiklarim. AMA iste sanal ortam duygularimizi ifade edemiyoruz dogru bir sekilde.
Ben Hikayemi anlatsam oooo basiniz agrir AMA emin olki zamaninda hastaliklarla COK cebellestim.hep dogru urunu aradim o kadar denedimki filozof oldum belkide.. Simdide istiyorum ki herkes kurtulsun.yoksa senin kullandiin ya da kullanmadigin urunden Benim be karim ne de zararim var. burada gercekten memnuniyetimizi ve sIkIntIlarimizi paylasiyoruz.benimde sikayet dolu mesajlarim vardi AMA demekki az oldugu icin dikkat cekmiyor.
Konuya abone oldugumdan her yeni mesaj bildiriliyor dolayisiyla bakiyorum eee duramayip yaziyorum:))
Kendimi bazan nobetci ersagci gibi hissediyorum AMA napiyim biri sormus cevap bekliyor, Ben de gorupte bildigimi yazmazsam kotu hissediyorum.paylasmak sunnet herseyden ote.
AMA bakiyorumda konu sahibinden daha COK konusmusum neredeyse.sanirim bu biraz yanlis anlasilmis ve de rahatsiz edici olmus.
Buradan konu sahibinden de ozur diliyoum.niyetim yardim etmek olmasina ragmen her Kim varligimdan rahatsiz oluyorsa ondan da ozur diliyorum.
En iyisi bir muddet stand by konumunda durmak.yazmiyorsam da takipte olacagim yani
olmazzz sen yazmazsan olmazsımdı soruma cevap vermenı ıstıyorum mesela..yag çöz ü sulandırıyormusun sen
evet konuyu ben açtım ama ben konuyu açtığımda ürünlerim elime geçmemişti daha. yani kullanan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım vardı. burada ben çok yazayım diye açmadım ki topiği..
yani yader11 gel bakiim buraya, neymiş o öle yazmıcam falan..
blk10 canım,ben cevapliim de yader11 in de gönlü olsuntabi sulandırıyom kıs sulandırınca da işimi görüyorsa neden sulandırmadan kullanayım ki... 1/3 yapıyoum neredeyse...
evet konuyu ben açtım ama ben konuyu açtığımda ürünlerim elime geçmemişti daha. yani kullanan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım vardı. burada ben çok yazayım diye açmadım ki topiği..
yani yader11 gel bakiim buraya, neymiş o öle yazmıcam falan..
blk10 canım,ben cevapliim de yader11 in de gönlü olsuntabi sulandırıyom kıs sulandırınca da işimi görüyorsa neden sulandırmadan kullanayım ki... 1/3 yapıyoum neredeyse...
Nerdeyse kimse satış yapmak için üye olmuyor zaten :) arkadaşlarım yardımcı olmuştur diye umuyorum. Hayırlı uğutlu olsun kararınız :) ürün alırken sorarak almanız iyi olur, yoksa benm gibi ilk biobulaşık matik alıp kullanmadan köşeye koyarsınız :)
Çok teşekkür ederim ama sizin dışınızda kimse birşey yazmadı
Demek ki hakikaten kişiden kişiye değişiyor :) ama eşimde de bende de bir şey olmaması ilginç o zaman : S umarım size uygun bir şampuan bulursunuz. Bioyu denediniz mi?benımkıde kremsızdi :)
arkadaşlar hepinize merhaba. benim şöyle bir sorum olacak: eğer bu ersağ önce işe kimyasalları temizlemekten başlıyorsa( ki bence doğru) şampuanları boyalı saçlarımızın KİMYASAL olan boyalarına ne yapıyor?
kızıl gibi zor bir renk kullanıyorum ,argan yağlı şampuanına heves ettim ama bu boya yüzünden de korkuyorum. var mıdır bir bilen tecrübe eden acep?
Bunu bilmiyordum. Geçen bir arkadaşım ilk siparişini vermek istediğinde yüz lira altı ürüne sistem izin vermedi. Bu bir defaya mahsus oluyor sanırım. Ki ersağ kullanımında yeniyim ama bence ersağ özellikle ev temizlik maddeleri için denenmeli :)Boreaso arkadaşım illa sipariş vermen gerekmiyo,istediğin zaman ürün alabilirsin.almazsan da sorun yok zaten. Bence 100 ml lik şampuanlardan bir tanesini dene ve karar ver.ücreti çok cüzzi zaten
Boreaso arkadaşım illa sipariş vermen gerekmiyo,istediğin zaman ürün alabilirsin.almazsan da sorun yok zaten. Bence 100 ml lik şampuanlardan bir tanesini dene ve karar ver.ücreti çok cüzzi zaten
Boreaso arkadaşım illa sipariş vermen gerekmiyo,istediğin zaman ürün alabilirsin.almazsan da sorun yok zaten. Bence 100 ml lik şampuanlardan bir tanesini dene ve karar ver.ücreti çok cüzzi zaten