Merhaba,arkadaşlar dünki banyo-wc sıvısını kullanma deneyimimi anlatayım.
lojmanda oturuyoruz.malum oranın çoğu şeyi milattan kalma oluyor.küvetimiz döküm küvet ve taşınmadan boyattık.temizlik malzemesinin üzerinde ilk kullanımda direk püskürterek uygulayınız yazıyordu.neredeyse bir çay kaşığı kadar bir miktarı küvete döktüm fırçalamaya başlayınca baktım fırçaladığım yerdeki boya kalkıyorkorktum bol su ile durulayıp vazgeçtim
banyonun zeminini temizleyeyim dedim.döktüğüm miktar çay bardağının yarısı ya var ya yok.sıvının kokusu yavaş yavaş midemi bulandırmaya başladı.ama eski siyahlanmış derzlerin rengini domestos,koçtaştan 28 tl ye alıp boca ettiğimiz zemin temizleyici,sihirli su hiç biri açmamışken baktım açılmaya başladı derzlerin rengi.sevindim fırçalamaya devam ettim.ama sanki ayağımdan yer kayıyor.biraz daha dayanayım çok kokladım çamaşır suyu,tuz ruhu bu da ne ki canım dedim.ama gittikçe başım dönüp midem bulanınca kendimi zor attım banyodan.hemen bir kase yoğurt yedim.elim ayağım titredi.ağzım sanki temizleyici içmişim gibi acayipleşti.
bu sıvıyı nasıl kullanılacağım :18: küvetin o halini de görünce çamaşır suyuyla orayı temizlemeye devam edeceğim sanırım
merhaba kızlar. ben de ersağ hayranıyım. hem kendim alıyorum ve yakınlarıma rahatlıkla öneriyorum. ama şu beş ürünün de hediye olduğu günler olduğunu bilmiyordum . iyi oldu öğrendiğim. sitesinden takip edeceğiz değil mi bu günleri? Ya da duyan duymayana burdan duyursun olur mu:)))
arkadaşlar dünki banyo-wc sıvısını kullanma deneyimimi anlatayım.
lojmanda oturuyoruz.malum oranın çoğu şeyi milattan kalma oluyor.küvetimiz döküm küvet ve taşınmadan boyattık.temizlik malzemesinin üzerinde ilk kullanımda direk püskürterek uygulayınız yazıyordu.neredeyse bir çay kaşığı kadar bir miktarı küvete döktüm fırçalamaya başlayınca baktım fırçaladığım yerdeki boya kalkıyorkorktum bol su ile durulayıp vazgeçtim
banyonun zeminini temizleyeyim dedim.döktüğüm miktar çay bardağının yarısı ya var ya yok.sıvının kokusu yavaş yavaş midemi bulandırmaya başladı.ama eski siyahlanmış derzlerin rengini domestos,koçtaştan 28 tl ye alıp boca ettiğimiz zemin temizleyici,sihirli su hiç biri açmamışken baktım açılmaya başladı derzlerin rengi.sevindim fırçalamaya devam ettim.ama sanki ayağımdan yer kayıyor.biraz daha dayanayım çok kokladım çamaşır suyu,tuz ruhu bu da ne ki canım dedim.ama gittikçe başım dönüp midem bulanınca kendimi zor attım banyodan.hemen bir kase yoğurt yedim.elim ayağım titredi.ağzım sanki temizleyici içmişim gibi acayipleşti.
bu sıvıyı nasıl kullanılacağım :18: küvetin o halini de görünce çamaşır suyuyla orayı temizlemeye devam edeceğim sanırım
ben arkadaşım aracılığı ile ersağ kremli şampuan aldımm hay almaz olaydımm saçımı kaşıya kaşıya yara içinde bıraktım yaa
kepek oluştu , saç dökülmem durmadı , saçımı yıkıyorum ertesi güne kirleniyor yağlanıyor
sürekli elim kafamda sert sert kaşıyorum bitli gibi geziyorum ortalıkta
ya allah aşkına bu şampuan neden böyle eşimde kullanmaya başladı aynı sorun ondada oluştu
başka bitkisel şamp. bulursam çöpe atıcam bunu
mrb mikelaze,wc temızleyıcısını kullanırken aynı sorunu bende yasıyorum.öyle bır tıkanıyorumkı kendımı banyodan zor atıyorum.ben sulandırmadan kullanıyorum ve hergun lavaboları yıkıyorum ama dayanamıyorum artık cok kötu oluyorum ne yapacagımı bılmıyorum sanırım devam etmeyecegım...
Madem hergun lavabo yikiyorsunuz insaf yani niye saf kullaniyorsunz?
Zaten urun kullanimindada yaziyor ilk kullanimda saf kullanin sonra sulandirin diye.
Bakin hem yariyariya hem de daha da fazla sulandirarak kullanabilirsiniz.
Analiz sonuclari raporludur.
püskürtmelı sıseye koydum bır ıkı puskurtmeden sonra fırcalıyorum zaten o yuzden cok cabuk bıtmıyor sısedekı ürün,sulandırma olayına gelınce aklımdaydı uygulayacaktım zaten,yanı yazdıgınız gıbı ürünü ınsafsızca kullanmıyorum :) ıkı püskürtme yetıyor temızlıgınden memnunum ama benı cok tıkıyor
ben arkadaşım aracılığı ile ersağ kremli şampuan aldımm hay almaz olaydımm saçımı kaşıya kaşıya yara içinde bıraktım yaa
kepek oluştu , saç dökülmem durmadı , saçımı yıkıyorum ertesi güne kirleniyor yağlanıyor
ya allah aşkına bu şampuan neden böyle eşimde kullanmaya başladı aynı sorun ondada oluştu
Ben bocaladiginizi dusunmustum :)
O puskurtme kutusunada buyuk oranda su koyun.valla bu bitkiler sasirticidir.ve bircok seye alerjimiz olabilir.
Yani Benim kavak ,cam,sogut ve daha bircok agaca alerjim var.
Belkide sizin de ritha bitkisine alerjiniz vardir kimbilir...
olabılır tabı benımde var alerjı oldugum durumlar özellıkle toza bu kadar tıtız olursan hergun yıkarsın lavaboları :) yarın ılk ısım hemen ürünü sulandırmak olacak!bu arada yag coz u kullandınmı?onun kokusuda benı cok kötu yapıyor nefes alamıyorum cozumu varmı kı
Valla arkadaşım yağçözücüyede dedin ya artık bişe dîyemiycem yani.ersag yağ ç. Çıplak elle bîle çok rahat kullanılıyor.
E sen ersağdan önce ne kullanıyordun çok merak ettim.
cıplak elle kullanılıp kullanılmamasından bahsetmedım farkındaysan..sadece kokusu cok kötu tıkıyor benı öksurmekten kendımı alamıyorum..neyse sen memnun oldugun ıcın benı anlayamazsın bu durumdadaha once fırın ocak vs ıcın cif yada aspırın kullandım hep.ben ersagın yag cozucusunden memnunum dedıgım gıbı kokusu...................
Anladım anladım seni hem de çoook iyi anladım.benîmde kokulara çok hassasiyetim var ama demekki senin ritha bitkisine çok alerjin var.çünkü ersagın hemen her ürününde bu bitki kullanılıyor.
Evet ben ürünlerden çok memnunum, memnun kalmadığım yönleri de burada mutlaka paylaşıyorum.akıl akıldan üstündür, sonuçta birbirimizden çok şey öğreniyoruz.
Ayrıca yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim .sonuçta ben bu markanın sahibi falan değilim................
yok önemlı degılde bazen cıkısların farklı olabılıyorben gercekten bır ara markayla alakan oldugunu dusunmedım degıl :) keza pek toz kondurmuyorsun :) ama şaka bır yana hepımız ıstıyoruz bıtkısel olmasını kımyasallardan bıktık...ersagın bazı urunlerını sevdım bende ama hepsını degıl...............